שרשור תמונות!

RandomLi

New member
../images/Emo119.gifטוב, כשחושבים על זה שוב

זה נכון (שזה לא ישראלי)....ישראלים לא מסוגלים לצייר כ"כ טוב....(בלי לפגוע באף אחד/ת כמובן)

SasuNaru

New member
O____ם

מה הקשר, הצייר פשוט לא מישראל ם______ם וישראלים מציירים יופי יופי בדיוק כמו אנשים מחו"ל O_ם למשל יש לנו את יתול [sasuke girl] ועדי מציירות ממש יפה! .-. נובית~ [ציור של יתול P: כי אני מסרסרת]

Hao Asakura

New member
מה זה לא

את לא צודקת, זה לא משנה אם אתה ישראלי או מישהו אנגלי או יפני, זה כרוך בכישרון ובטיפוח היצירתיות, אם אתה רוצה לצייר מעולה ולהגיע לרמה מסויימת אז אתה עובד על זה, בכלל לא קשור למה שאת טוענת... מאכזב שאנשים חושבים ככה

RandomLi

New member
../images/Emo119.gifדאמיט, אנשים! זו היתה בדיחה!

אל תיקחו ללב...גם לא לריאות, זה לא בריא כמו שאומרים

benedek22

New member
חחחחחחחחחחח

אני הבנתי פשוט כיף לראות אנשים מסתבכים חחחחחחחח

lgmtk

New member
WHAT THE FUCK??

omg i hope this is a joke too. so what if its jesus. cant an israeli draw jesus? cant a jew draw jesus?? omg...i am seriously amazed by what u said.

benedek22

New member
זה לא משהו אמר!!!!

הוא אמר שישראלי צייר את זה כי זאת כאילו בדיחה על ישו ואז בצחוק הוא אמר שישראלים לא יודעים לצייר הכל בדיחה עזבו אותו בשקט

lgmtk

New member
no he didnt.

in the msg i responded to, he said that since jesus is there, its probablly not israeli.

RandomLi

New member
*no she didn't

אני בת...ואני אכתוב את זה עכשיו בחתימה כדי שאף אחד לא יטעה עוד פעם><

MrsGreen

New member
אם אתה מתכוון אלי

אז לדעתי זה לא ישראלי שצייר את זה לא בגלל שישראלי לא יכול לצייר את ישו.. נו באמת. התכוונתי שבגלל שאנחנו ישראלים אנחנו פחות מודעים לכל הבדיחות ישו הפנימיות האלו.. ._.' כמו שאתה רואה לא כולם הבינו. מן הסתם מי שצייר היה אחד שכן הצחיקה אותו ההשוואה לישו עם ההליכה למים, ולדעתי בן אדם כזה יהיה נוצרי. וזהו.

למעלה