thats what i was talkin about~ jews can draw it and vice versa. believe it.
L lgmtk New member 6/8/06 #96 thats what i was talkin about~ jews can draw it and vice versa. believe it.
R remundo New member 7/8/06 #99 הדבר הראשון שחשבתי עליו כשהמוזר ההוא אמר לנארוטו שהוא ילמד אותו ללכת על המים היה ישו, חשבתי שזה ברור וכולם ישר חושבים על זה, לא ידעתי שזה ככ משנה..
הדבר הראשון שחשבתי עליו כשהמוזר ההוא אמר לנארוטו שהוא ילמד אותו ללכת על המים היה ישו, חשבתי שזה ברור וכולם ישר חושבים על זה, לא ידעתי שזה ככ משנה..
R RandomLi New member 4/8/06 #27 ../images/Emo119.gifנראה שקאקאשי לא יעלה למטוס.. לא עם כל מה שמצאו עליו P:
R RandomLi New member 4/8/06 #28 ../images/Emo119.gifסיגנון השיער של סאסקה.מאיפה? אם תהיתם מאיפה סאסקה קיבל את הרעיון לסיגנון השיער שלו, זו התמונה שתענה לכם על השאלה
../images/Emo119.gifסיגנון השיער של סאסקה.מאיפה? אם תהיתם מאיפה סאסקה קיבל את הרעיון לסיגנון השיער שלו, זו התמונה שתענה לכם על השאלה
ש שטנית קטנה182 New member 5/8/06 #56 ממשיכה לעצמי ../images/Emo41.gif חח מצאתי עוד כמה תמונות מחמודות!~
R RandomLi New member 5/8/06 #58 ../images/Emo119.gifראיתי את זה פעם P: זה פשוט קורע אני לא יודעת על מי אני מרחמת יותר, על סאסקה או על סאקורה...
../images/Emo119.gifראיתי את זה פעם P: זה פשוט קורע אני לא יודעת על מי אני מרחמת יותר, על סאסקה או על סאקורה...