תביאי לי את השיער שלך!
מ מדוזה משועממת New member 15/3/07 #106 יואו! לא ידעתי שיש לך שיער כ"כ ארוך כאילו, ידעתי שיש לך שיער ארוך כי הרי אני רואה אותך בבית ספר, אבל עד כדי כך? ווא איזה יופי
יואו! לא ידעתי שיש לך שיער כ"כ ארוך כאילו, ידעתי שיש לך שיער ארוך כי הרי אני רואה אותך בבית ספר, אבל עד כדי כך? ווא איזה יופי
ר רחלי03 New member 14/3/07 #100 רוצה גם../images/Emo9.gif מעט תמונות מהמבצע של הכיתה שלי לפני פורים... אני וחברה שלי מציירות למבצע----->>> אני זו זאת עם הפרחים על החצאית.
רוצה גם../images/Emo9.gif מעט תמונות מהמבצע של הכיתה שלי לפני פורים... אני וחברה שלי מציירות למבצע----->>> אני זו זאת עם הפרחים על החצאית.
ר רחלי03 New member 14/3/07 #101 תמונה אחת מהערב שנשארנו באולפנה... מתוך בוק תמונות שחברה שלי עשתה לי
L leonel knight New member 16/3/07 #108 ../images/Emo19.gifבספק אם מישהו עוד נכנס לשרשור המממ כן. זאת אני.
S super cat New member 17/3/07 #109 גם לי בא לפרסם :ם אבל מילא אף אחד כבר לא יראה ;[ אה ואני סשה, קוראת כאן לפעמים ופעם אפילו הייתי מציירת שיאו
גם לי בא לפרסם :ם אבל מילא אף אחד כבר לא יראה ;[ אה ואני סשה, קוראת כאן לפעמים ופעם אפילו הייתי מציירת שיאו
S super cat New member 17/3/07 #110 ../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifבעצם התמונה ההיא לא מש +ו הנה אחרת
O o0Invisible0o New member 17/3/07 #112 את כזאת מגניבה!../images/Emo9.gif וגדלת!! אפשר לראות עוד תמונות שלך מתעמלת..?
G GalGul000 New member 19/3/07 #113 וואו. הרגליים שלך מדהימות. ואת בכלל מדהימה... איך גדלת אמא. זה מפחיד איך שכולן גדלו פתאום. [גם התמונות של טלי.. מה זה. אני זוכרת אותה כל כך קטנה...] הפנים שלך התבגרו פתאום. את כזאת יפה :] טוב חפרתי.
וואו. הרגליים שלך מדהימות. ואת בכלל מדהימה... איך גדלת אמא. זה מפחיד איך שכולן גדלו פתאום. [גם התמונות של טלי.. מה זה. אני זוכרת אותה כל כך קטנה...] הפנים שלך התבגרו פתאום. את כזאת יפה :] טוב חפרתי.