תודה
ז זוהר נוגה New member 13/3/07 #85 כל הבנות המקסימות שהגיבו לי../images/Emo211.gif תודה. כל מילה שלכן גרמה ללב שלי לקפוץ. כבר שכחתי עד כמה אתן מתוקות וחוץ מזה, כל המחמאות האלה הגיעו ממש בזמן. אני צריכה להעלות את הביטחון העצמי.
כל הבנות המקסימות שהגיבו לי../images/Emo211.gif תודה. כל מילה שלכן גרמה ללב שלי לקפוץ. כבר שכחתי עד כמה אתן מתוקות וחוץ מזה, כל המחמאות האלה הגיעו ממש בזמן. אני צריכה להעלות את הביטחון העצמי.
J J Lafferty girl New member 15/3/07 #104 וואו, את יפהפייה פשוט../images/Emo47.gif בהצלחה אם את הולכת לאודישן[:
S Stinki Winki New member 12/3/07 #39 איך את דומה לחברה שלי, יא אללה.. כל פעם זה מדהים אותי מחדש. את יפה והשיער שלך מדהים, כזה ארוך ושחור ומבריק!
איך את דומה לחברה שלי, יא אללה.. כל פעם זה מדהים אותי מחדש. את יפה והשיער שלך מדהים, כזה ארוך ושחור ומבריק!
I InvisibleTouch New member 13/3/07 #62 פאאאק. עכשיו אני קולטת שאת דומה שתי טיפות מים לאחותשל חברה שלי.
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 13/3/07 #76 ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo96.gif אל תהיי עצובה
Y yaeloolik New member 12/3/07 #51 מתאים לך../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif מ-ד-ה-י-מ-ה . (מתגעגעת תתקשרי מידי פעם!!!)
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 13/3/07 #77 למה האף שלך אדום?../images/Emo96.gif השחור מדגיש לך את העיניים*-*