שרשור תלבושת...

• פותח הנושא mgirl
  • פורסם בתאריך

S.tal

New member
באמת יפה!! וכל הכבוד!!

ועשיתי לי גם חתימה נחמדה, באיזו תוכנה מוזרה...! הנה זה! וכדאי שתפתחו את זה בקטן...

S.tal

New member
תודה!

וזה בקורל דרו 8... אין לי כח לכתוב את זה באנגלית...

Black Cat15

New member
גם לנו!!

מותר כפכפים, כל סוגי הנעליים (נעלי עקב, פלטפורמות) מחשופים מטורפים, גופיות, חולצות בלי שרוול, חולצות בטן, שמלות, פירסינגים, קעקועים וגם שיער צבוע!!

ולמי שלא הבין/ה:

אני כן לבושה בתלבושת כי אני חמ"ר (חנונית ממדרגה ראשונה) וזאת שליידי היא מישה מהכיתה שלי וגם תלמידה ממוצעת של ביה"ס הזה. יחליפו לנו בשנה הבאה תלבושת.

S.tal

New member
חוצפה!!!!!!!!!!!!!!! זו הבובה שלי!!

ובקושי שינית אותה... אין לי בעיה אם את רוצה לשנות את זה או משהו, אבל לפחות תגידי שזה שלי!!! בלההההה נפגעתי קשות!!

S.tal

New member
שתיהן!! היא רק שינתה חלק מהצבעים!

בעצם... אני פשוט אצרף פה את שתי הדוליז שלי!!

Hugs a Kisses

New member
לטל!

איזו חוצפה באמת.... זה ממש חוצפן בסדר אם היא אולי לא יודעת לעשות בובות- אבל שלא תעתיק! אני לא העתקתי ואם לקחתי רעיון זה מאיזה אתר אמריקאי וזה קרה לי רק בבובה אחת! ועוד לעשות זאת את זה פה בפורום! אל תוותרי לי! שתכתוב סליחה ושאלו הבובות שלך! בהצלחה!

S.tal

New member
חחחח תודה על התמיכה... אבל

זה לא מאוד משנה לי, וגם לא צריך כ"כ לכעוס... סתם עיצבן אותי שהיא לא הזכירה אותי... אז רק שתדע בפעם הבאה! זהו!

Hugs a Kisses

New member
חחח תקשיבי

יותר נכון תקראי לא התעצבנתי מאוד אבל כאחת שמאוד מכירה את ההרגשה זה כבר מעיף לי את הסעיף יש לי אתר ולא מזמן ראיתי אתר שכתב על משהו שאני הכנתי (!!!) "בלעדי לאתר! לא לגנוב" וזה אחרי שהוא משום מה כתב אימייל לחברה שבונה איתי את האתר ואמר אנחנו לא העתקנו כלום, ידענו כך וכך לפני שפרסמתם.... ואפילו לא הכרנו את האתר הזה לפני ההעתקה! איזו חוצפה! צריך להזכיר אותך ואת לא צריכה להתעצבן אבל לבקש- כי זה ממש ממש לא יפה!
ביי נ.ב. יש לך אייסיקיו?

Hugs a Kisses

New member
תודה רבה והוספתי אותך!

ומצורפת בובה חדשה שלי של אמו קיס עם תנוחה שונה שאני עשיתי.... תגיבו!

למעלה