וכמובן שאני שכחתי להוסיף את הקובץ..
C ChocolateGirl New member 11/4/02 #36 מה????? לנו יש 600 בערך בכל ביצפר ויש לנו 94 ילדים בשכבה- 4 כתות
B Black Cat15 New member 11/4/02 #61 לנו 35 תלמידים בכל כיתה... 9 כיתות + עוד כיתה של 10 תלמידים. סה"כ 325 תלמידים.
M Mooa-Numi New member 9/4/02 #22 תלבושת? הא! הצחקת אותי! מותר לנו לבוא איך שבא לנו, באיזה צבעים שבא לנו, באיזה צורות-הכל! חצאיות, מחשופים, קצר, ארוך, קצרוך (לא מצחיק), גופיות, פלטפורמות, פירסינגים איפה שבא לנו, קעקועים, כפכפים, בגדי ים, שמלות, הכלללללללללללללללללללללללללל! הוריי!
תלבושת? הא! הצחקת אותי! מותר לנו לבוא איך שבא לנו, באיזה צבעים שבא לנו, באיזה צורות-הכל! חצאיות, מחשופים, קצר, ארוך, קצרוך (לא מצחיק), גופיות, פלטפורמות, פירסינגים איפה שבא לנו, קעקועים, כפכפים, בגדי ים, שמלות, הכלללללללללללללללללללללללללל! הוריי!
ב ברבורה New member 9/4/02 #25 לנו יש חוקים... אסור חולצות בטן וכפכפי ים וחולצות קשיר וחולצות קרועות וחולה עם שרול אחד והשאר מותר
א אני 4ever New member 9/4/02 #26 אח שלי עשה דולי!!!! והוא צורח כאן חצי שעה "שימי אותה בפורוםםםםםם" אז.. הנה לכם.. הדולהההההההה שללללללל ירדןןןןןןןןןןןן
אח שלי עשה דולי!!!! והוא צורח כאן חצי שעה "שימי אותה בפורוםםםםםם" אז.. הנה לכם.. הדולהההההההה שללללללל ירדןןןןןןןןןןןן
M Me 4eVer New member 9/4/02 #27 עכשיו שהוא לא כאן- הדבר על הראש זה קרניים של שטן חח... התלהב הילד!! חצי יום הסתובב בבית וצעק שהדולי שלו כוסית!!! פחחחחחחח
עכשיו שהוא לא כאן- הדבר על הראש זה קרניים של שטן חח... התלהב הילד!! חצי יום הסתובב בבית וצעק שהדולי שלו כוסית!!! פחחחחחחח
B BliNky New member 10/4/02 #29 אחותי הקטנה ראתה ראתה את זה... ועכשיו היא KOFEZHET עלי וMENADNEDET לי שאני אשים אותה פה נ.ב.- גם לאחותי קוראים ירדן
אחותי הקטנה ראתה ראתה את זה... ועכשיו היא KOFEZHET עלי וMENADNEDET לי שאני אשים אותה פה נ.ב.- גם לאחותי קוראים ירדן
H Hugs a Kisses New member 10/4/02 #30 בובה לא כזאת גרועה להתחלה כמובן חוץ מגווני השיער והנעליים אבל בסך הכל בסדר וצריך למשוך קצת יותר את השיער לא רע בכלל.... אבל לכן זאת אחות קטנה לי זאת סתם אחות קרציה שאוהבת לעשות לעצמה צלליות בעיניים לכן היא אוהבת גם לעשות לבובות...
בובה לא כזאת גרועה להתחלה כמובן חוץ מגווני השיער והנעליים אבל בסך הכל בסדר וצריך למשוך קצת יותר את השיער לא רע בכלל.... אבל לכן זאת אחות קטנה לי זאת סתם אחות קרציה שאוהבת לעשות לעצמה צלליות בעיניים לכן היא אוהבת גם לעשות לבובות...
א אני 4ever New member 10/4/02 #31 והנה אגיין- אחותי הקטנה הפעם!! לפחות יותר מוכשרת מאח שלי נ.ב- לזאת לא קוראים ירדן
H Hugs a Kisses New member 10/4/02 #32 מאוד חמודה אבל.... את השיער וכל זה היא עשתה לפי בובה של קימברלי... נראה לי לא?