** שרשור תכנית **

מצב
הנושא נעול.

Aye123

Well-known member
תהיתי אם ישרוף את שני בפרק עם הריב הזה.

נראה לי שצריך לחשב מסלול מחדש עם זה ששני תהיה בגמר חח

nicknick

Well-known member
יש לי מין תיאוריה מופרכת ודמיונית שכל הדברים שטל אמר למאי על זה שהוא יחנך אותה וישנה אותה זה בתת מודע בעצם משאלה נסתרת שלו שיחנכו אותו ויסדרו לו את החיים.
כי וואלה, הוא נראה מבסוט מההוראות של מאי.

רימון2024

Well-known member
יש לי מין תיאוריה מופרכת ודמיונית שכל הדברים שטל אמר למאי על זה שהוא יחנך אותה וישנה אותה זה בתת מודע בעצם משאלה נסתרת שלו שיחנכו אותו ויסדרו לו את החיים.
כי וואלה, הוא נראה מבסוט מההוראות של מאי.
הגיוני ביותר, בסיטואציות רבות הוא משליך את הרגשות שלו על אחרים

גליה 1211

Well-known member
טוב מלא נשים יתמכו עכשיו בשני.
היא לא שומעת את מה שהוא אומר היא שומעת משהו שהיא מדמיינת.

מוטי חוף

Well-known member
בדרך כלל ההפקה נגד הצעקות מבחוץ ומפעילה רעש .
הפעם האח הגדול דיבר איתו על זה .

ל א ר ה 1

Well-known member
אוף, איזה פרק שעמומון
תנו לי יותר מאורה ודרורה פליזזז הכל כל כך משמים מלבדם
ואני לא חושבת שהוא בכה כי הוא לא יכל לענות לשלי, יש משהו אחר ועמוק שם.
1. קשה לו להיות לא אהוב, בתוך תוכו הוא הילד שכמה להכרה קבלה ואהבה, בעיקר מהמשפחה שלו, ומעולם לא קיבל.
2. ריבים של שליפות מתישים אותו רגשית כי הוא נורא מתאמץ לייצר פאנצ׳ים קולעים ואחר כך הוא מרגיש מרוקן ותשוש פיזית ונפשית
3. בתוך תוכו יש מאבק בין שימור הנרטיב שלו ושל מאור כנאמנות טוטאלית ובין ההכרה שהיא אשה איומה באמת והוא יוצא רע מאוד כשהוא נצמד אליה
4. ביום יום שלו, יש לו חבורה מצומצמת מאוד, הפמליה של דנה אינטרנש ושם הוא עצמו והוא מוגן ואהוב, אנשים מתייחסים אליהם כקוריוז אבל נותנים להם הרבה אהבה וכבוד, בקהילה סוגדים לדנה והוא חוסה תחת כנפי הסגידה הזאת. הוא לא באמת יודע להתנהל בין אנשים במציאות נורמטיבית , הוא אאוטסיידר ויצור ופריק קיצוני כל כך שבתוך הבית הוא לא באמת מצליח להרגיש משוחרר וחופשי, תמיד דרוך, תמיד חזק בדמות, תמיד מרגיש שהוא צריך לספק משהו.
5. לדעתי הוא פשוט מותש רגשית

מצב
הנושא נעול.
למעלה