אחמאודגדול
Well-known member
חחחח גאון אתהמסכים.
שהוא ותרצה יפרשו
ויתחתנו.
חחחח גאון אתהמסכים.
שהוא ותרצה יפרשו
ויתחתנו.
אם הם יהיו ביחד, הם הולכים להיות הפאואר קאפל של העונה. ישבו אחרונים בגמר ותרצה תיקח. הם גם ככה מאד חזקים ושילוב של שניהם ביחד בכלל יקפיץ אותם.כל מי שאומר פה שארז נמשך למאי יותר, מצחיק אותי, זה כל כך ברור שאת תרצה הוא באמת אוהב ונמשך אליה, עם מאי זה פלרטוטים קטנים, עם תרצה יש יותר רגש.
הוא בעצמו אמר..כל מי שאומר פה שארז נמשך למאי יותר, מצחיק אותי, זה כל כך ברור שאת תרצה הוא באמת אוהב ונמשך אליה, עם מאי זה פלרטוטים קטנים, עם תרצה יש יותר רגש.
הוא אמר שהוא נמשך לתרצה ומאי אותו הדבר, אבל עם תרצה יש לו יותר רגשהוא בעצמו אמר..
שהוא הכי אוהב ונמשך...
והטעם שלו...
גוף כמו של מאי....
נדמה לי ביום... שהיא לבשה את הבגד ים הוורוד..
הינה...קיבלת תשובההוא אמר שהוא נמשך לתרצה ומאי אותו הדבר, אבל עם תרצה יש לו יותר רגש
אין לך רחמים עליו....אהה..שני וטל מתאימים
הרשת תירגע ותתחיל ממש בקרוב לגעוש מדבר טיפשי אחר.חובה להחזיר את גלעד לא צפיתי בפרק רק בהתחלה מה שהיה קשור לגלעד לא צופה יותר בכלל הלייב
שיחזירו את גלעד דחוף שיכנס לי במאור ויהיה לי עם אנה היפה
עם לא העונה הרוסה
כולם שם פח
כול הרשת גועשת שמה שעשו לגלעד זה לא הגיוני וכולם קוראים להחזיר את גלעד
ממש לא תירגע עשו לגלעד עוול ועל זה הצופים לא ישתקוהרשת תירגע ותתחיל ממש בקרוב לגעוש מדבר טיפשי אחר.
אני מסכימה שעשו לו עוול, במיוחד לאור הסובלנות הגדולה שהיתה בעונות הקודמות.ממש לא תירגע עשו לגלעד עוול ועל זה הצופים לא ישתקו
וגם כול מי שנשאר שם שחקנים משעממים וצבועים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.