** שרשור תכנית **

מצב
הנושא נעול.

avi1_

Well-known member
מישהו יצא טוב בפרק?😂😂
מהדיונים שלכם נראה שעוז קטל את כולם

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
כולם טוענים שאלאיה "ידעה" (מאיפה ידעה ? :-D זה "מן הידועות בציבור"? שדיבור על ילדים של גלעד הוא קו אדום.

אם כך , גם גלעד היה צריך לדעת שלשאול בחורה טרנסג'נדרית שמנסה לחיות כאישה סיס , על הניתות איבר המין שעברה זה קו אדום .

ואשמח שמי שטוען שאלאיה "שתולה של ההפקה" יספק לי שמץ של הוכחה.

קצת מזכיר לי טענות אנטישמיות שישראל זכתה מקום שני באירוויזיון כי יש איזהשהוא דיל לטובתה .
לזרוק דברים ללא הוכחה.

צליל191

Well-known member
כולם טוענים שאלאיה "ידעה" (מאיפה ידעה ? :-D זה "מן הידועות בציבור"? שדיבור על ילדים של גלעד הוא קו אדום.

אם כך , גם גלעד היה צריך לדעת שלשאול בחורה טרנסג'נדרית שמנסה לחיות כאישה סיס , על הניתות איבר המין שעברה זה קו אדום .

קצת מזכיר לי טענות אנטישמיות שישראל זכתה מקום שני באירוויזיון כי יש איזהשהוא דיל לטובתה .
לזרוק דברים ללא הוכחה.
אני חושבת שדיבור על ילדים זה בכללי קו אדום שם.
היא לא היתה צריכה להגיד את זה, אבל האמת שהוא התחיל. הוא אמר משהו כמו אני מחכה לראות את הת"ז שלך...

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
אני חושבת שדיבור על ילדים זה בכללי קו אדום שם.
היא לא היתה צריכה להגיד את זה, אבל האמת שהוא התחיל. הוא אמר משהו כמו אני מחכה לראות את הת"ז שלך...

הוא אמר אני מחכה לראות את התעודת זהות שלך לראות כמה את צבועה (אגב, הוא לא היה רואה כלום צבוע בת.ז שלה),
הוא חיפש אותה עוד מקודם נאמר בחוץ . אז התפרץ , שילמד.
ואני בעדו , הוא וחן קסם , אבל לא יכול לראות את הטרנסופוביה שיוצאת מאנשים . הם לא מגיבים נגד אלאיה פתאום הקללות שלה הם כלפי השינוי המגדרי שלה ולא ביקורות ענייניות.

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
וקרה לי לא מעט בהזמנות אונליין, שבמקום יחידה אחת של ירד מסויים , רשום 5 יחידות וכך יוצא שאני כמעט מזמין פי חמש מהכמות שרציתי.

Banshee2012

Well-known member

לזרוק דברים ללא הוכחה.
מקרה ראשון :גלעד שאל מתוך בורות ובאמת מתוך רצון לדעת, ואלאיה פשוט יכלה להגיד "לא מעוניינת לשתף" - אבל עשתה מזה סצנה שלמה.
מקרה שני: אלאיה אמרה את זה לגלעד (על ילדיו) במטרה לעצבן אותו ולהוציא אותו מהכלים.
אם היא חשבה שזה יגיע לזה? ברור שלא, והתגובה הייתה סופר מוגזמת (כמובן שלא מצדיקה סילוק).
אבל אלאיה ידעה טובה מאוד מה היא עושה.

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
מקרה ראשון :גלעד שאל מתוך בורות ובאמת מתוך רצון לדעת, ואלאיה פשוט יכלה להגיד "לא מעוניינת לשתף" - אבל עשתה מזה סצנה שלמה.
מקרה שני: אלאיה אמרה את זה לגלעד (על ילדיו) במטרה לעצבן אותו ולהוציא אותו מהכלים.
אם היא חשבה שזה יגיע לזה? ברור שלא, והתגובה הייתה סופר מוגזמת (כמובן שלא מצדיקה סילוק).
אבל אלאיה ידעה טובה מאוד מה היא עושה.
לא ראיתי שום הוכחה ,(אף אחד לא יכל לראות , לא ראינו אפילו תקריב של העינים שלה, הסתירו מאיתנו אפילו את הרגע שגלעד רץ או לא רץ לעברה) אז הכל ספקולציות . אם אנחנו לא ציפינו שהוא ינסה אולי לתקוף אותה, למה שהיא תחשוב שהוא ינסה. הרי אף, אחד מאיתנו לא חזה את זה .

לדבר על ילדים זה קו אדום בדיוק כמו שלרדת על שומן של אישה (Tו גבר) או על איבר מין של טרנסית זה קו אדום ,גם אם אתה "רק" מתעניין בניתוח.
או שמחליטים שמותר לדבר על הכל ,או ששוקלים מילים. מניין לי לדעת שגלעד לא התכוון לטרגר אותה כששאל על הניתוח ? אולי הוא ידע טוב מאוד שהיא תקפוץ ? לא חושף שלמישהו יש פתרונים ברורים.

Banshee2012

Well-known member
לא ראיתי שום הוכחה ,(אף אחד לא יכל לראות , לא ראינו אפילו תקריב של העינים שלה, הסתירו מאיתנו אפילו את הרגע שגלעד רץ או לא רץ לעברה) אז הכל ספקולציות . אם אנחנו לא ציפינו שהוא ינסה אולי לתקוף אותה, למה שהיא תחשוב שהוא ינסה. הרי אף, אחד מאיתנו לא חזה את זה .

לדבר על ילדים זה קו אדום בדיוק כמו שלרדת על שומן של אישה (Tו גבר) או על איבר מין של טרנסית זה קו אדום ,גם אם אתה "רק" מתעניין בניתוח.
או שמחליטים שמותר לדבר על הכל ,או ששוקלים מילים. מניין לי לדעת שגלעד לא התכוון לטרגר אותה כששאל על הניתוח ? אולי הוא ידע טוב מאוד שהיא תקפוץ ? לא חושף שלמישהו יש פתרונים ברורים.
נכון אבל אלאיה מכוונה תחילה רצתה להקניט בזה שהיא דיברה על הילדים של גלעד
לעומת גלעד ששאל מתוך בורות ולא רצה להקניט את אלאיה..
זוהי דעתי בכל אופן

מצב
הנושא נעול.
למעלה