בוףףברכה
Well-known member
אין קיר...זה ראש בקיר לצפות בהם
שיעמוד בעומס...
אין קיר...זה ראש בקיר לצפות בהם
המישהו יצא טוב בפרק?
מהדיונים שלכם נראה שעוז קטל את כולם
לא הייתי קוראת לזה טוב אבל לשם שינוי לא הציגו את טל כמקור כל הרעילות בעולם.מישהו יצא טוב בפרק?
מהדיונים שלכם נראה שעוז קטל את כולם
נראה לי ש"מיד אחרי הפרסומות - הטעות של טל מערערת אותו" זה בדיוק זה...נראה לכם שיראו שהוא עשה לעצמו חור בזקן?![]()
אני חושבת שדיבור על ילדים זה בכללי קו אדום שם.כולם טוענים שאלאיה "ידעה" (מאיפה ידעה ?זה "מן הידועות בציבור"? שדיבור על ילדים של גלעד הוא קו אדום.
אם כך , גם גלעד היה צריך לדעת שלשאול בחורה טרנסג'נדרית שמנסה לחיות כאישה סיס , על הניתות איבר המין שעברה זה קו אדום .
ואשמח שמי שטוען שאלאיה "שתולה של ההפקה" יספק לי שמץ של הוכחה.
קצת מזכיר לי טענות אנטישמיות שישראל זכתה מקום שני באירוויזיון כי יש איזהשהוא דיל לטובתה .
לזרוק דברים ללא הוכחה.
אני חושבת שדיבור על ילדים זה בכללי קו אדום שם.
היא לא היתה צריכה להגיד את זה, אבל האמת שהוא התחיל. הוא אמר משהו כמו אני מחכה לראות את הת"ז שלך...
מקרה ראשון :גלעד שאל מתוך בורות ובאמת מתוך רצון לדעת, ואלאיה פשוט יכלה להגיד "לא מעוניינת לשתף" - אבל עשתה מזה סצנה שלמה.כולם טוענים שאלאיה "ידעה" (מאיפה ידעה ?זה "מן הידועות בציבור"? שדיבור על ילדים של גלעד הוא קו אדום.
אם כך , גם גלעד היה צריך לדעת שלשאול בחורה טרנסג'נדרית שמנסה לחיות כאישה סיס , על הניתות איבר המין שעברה זה קו אדום .
ואשמח שמי שטוען שאלאיה "שתולה של ההפקה" יספק לי שמץ של הוכחה.
קצת מזכיר לי טענות אנטישמיות שישראל זכתה מקום שני באירוויזיון כי יש איזהשהוא דיל לטובתה .
לזרוק דברים ללא הוכחה.
לא ראיתי שום הוכחה ,(אף אחד לא יכל לראות , לא ראינו אפילו תקריב של העינים שלה, הסתירו מאיתנו אפילו את הרגע שגלעד רץ או לא רץ לעברה) אז הכל ספקולציות . אם אנחנו לא ציפינו שהוא ינסה אולי לתקוף אותה, למה שהיא תחשוב שהוא ינסה. הרי אף, אחד מאיתנו לא חזה את זה .מקרה ראשון :גלעד שאל מתוך בורות ובאמת מתוך רצון לדעת, ואלאיה פשוט יכלה להגיד "לא מעוניינת לשתף" - אבל עשתה מזה סצנה שלמה.
מקרה שני: אלאיה אמרה את זה לגלעד (על ילדיו) במטרה לעצבן אותו ולהוציא אותו מהכלים.
אם היא חשבה שזה יגיע לזה? ברור שלא, והתגובה הייתה סופר מוגזמת (כמובן שלא מצדיקה סילוק).
אבל אלאיה ידעה טובה מאוד מה היא עושה.
נכון אבל אלאיה מכוונה תחילה רצתה להקניט בזה שהיא דיברה על הילדים של גלעדלא ראיתי שום הוכחה ,(אף אחד לא יכל לראות , לא ראינו אפילו תקריב של העינים שלה, הסתירו מאיתנו אפילו את הרגע שגלעד רץ או לא רץ לעברה) אז הכל ספקולציות . אם אנחנו לא ציפינו שהוא ינסה אולי לתקוף אותה, למה שהיא תחשוב שהוא ינסה. הרי אף, אחד מאיתנו לא חזה את זה .
לדבר על ילדים זה קו אדום בדיוק כמו שלרדת על שומן של אישה (Tו גבר) או על איבר מין של טרנסית זה קו אדום ,גם אם אתה "רק" מתעניין בניתוח.
או שמחליטים שמותר לדבר על הכל ,או ששוקלים מילים. מניין לי לדעת שגלעד לא התכוון לטרגר אותה כששאל על הניתוח ? אולי הוא ידע טוב מאוד שהיא תקפוץ ? לא חושף שלמישהו יש פתרונים ברורים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.