** שרשור תכנית **

מצב
הנושא נעול.

misscarter

Well-known member
עומדת אישה בת 35 ומדברת על התחתונים של בחורה צעירה ממנה, רומזת רמיזות נמוכות לגבי המיניות שלה, משפילה אותה.

ואז עוד אומרים לשני לשוחח עם מאור ב4 עיניים? זה לא היה יכול להיאמר למאי ב4 עיניים? היא נהנתה מכל רגע, מכל השפלה, מהרמיזה הבוטה לגבי המיניות שלה, הטרידה אותה.

מ ג ע י ל.

willing

Well-known member
עומדת אישה בת 35 ומדברת על התחתונים של בחורה צעירה ממנה, רומזת רמיזות נמוכות לגבי המיניות שלה, משפילה אותה.

ואז עוד אומרים לשני לשוחח עם מאור ב4 עיניים? זה לא היה יכול להיאמר למאי ב4 עיניים? היא נהנתה מכל רגע, מכל השפלה, מהרמיזה הבוטה לגבי המיניות שלה, הטרידה אותה.

מ ג ע י ל.
אני רואה מה עוז מרוויח ממאור ומה הדיירים מרוויחים ממנה. אבל היא? מה היא מרוויחה מזה?
זה לא מוציא אותה טוב. והיא עצמאית, מזה יעשה לה לקריירה?
בזה אני מתבאסת בשבילה. שהיא לא מודעת וחושבת שכל פרסום הוא טוב

Alina128

Well-known member
מנסים בכוח לדחוף זוגות שלא קיימים אבל את אנה דבוקה לגלעד ומנצלת אותו ואז מזלזלת בו לא מראים

Alina128

Well-known member
אני לא יודעת להסביר את זה, כי הם לא נראים לי אנשים רעים ואין לי דעה מיוחדת על האישיות שלהם...
אבל אני פשוט לא מסוגלת לצפות ביובל ושני.
לא בפרק
לא בלייב
לא מסוגלת כשהם על המסך
גם אני לא חוסר כריזמה לא יופי ולא אופי

Alina128

Well-known member
שקוף מי ההפקה מקדמת ומי לא
הם מסתירים לגמרי את ההדלקות דל תרצה על גלעד והקנאה שלה שאנה קרובה לגלעד
הלוואי ואנה תעוף וגלעד ותרצה יחזרו להיות חברים הכי קרובים

haya sol

Well-known member
אני לא יודעת להסביר את זה, כי הם לא נראים לי אנשים רעים ואין לי דעה מיוחדת על האישיות שלהם...
לא בפרק
לא בלייב
לא מסוגלת כשהם על המסך
ביובל יש קצת פוטנציאל אם לא היה דבוק לשני. לשני לא מתחברת בכלל, היא מאוד שתלטנית ולא נעימה.

בוףףברכה

Well-known member
לא בפרק
לא בלייב
לא מסוגלת כשהם על המסך
בי הם מעוררים דחיה...
כמו לאכול עין של....|אח|...|דג|..
לא נבלע...

yoni564712

Well-known member
"גם כשאני בטוב איתה, היא כל הזמן מחפשת אותי"

מאור על מאי

האישה ענקית

מצב