אור זכה בקומבינה עוד אפסאם כבר גמלים, ודבשות
אור בן דוד מבקר את מאור. חחחחחח
לא מאמין לדמעות שלה. אור בן דוד
הדייר הכי "אמין" ואין "עדינה" ממנו
אני רואה מה עוז מרוויח ממאור ומה הדיירים מרוויחים ממנה. אבל היא? מה היא מרוויחה מזה?עומדת אישה בת 35 ומדברת על התחתונים של בחורה צעירה ממנה, רומזת רמיזות נמוכות לגבי המיניות שלה, משפילה אותה.
ואז עוד אומרים לשני לשוחח עם מאור ב4 עיניים? זה לא היה יכול להיאמר למאי ב4 עיניים? היא נהנתה מכל רגע, מכל השפלה, מהרמיזה הבוטה לגבי המיניות שלה, הטרידה אותה.
מ ג ע י ל.
נמאס ושני ויובל כול כך לא מענייניםאחד הפרקים המשעממים. אוקיי מאור והפה הגדול שלה . זה הנרטיב שיחזיק 3 חודשים? מיציתי
אלינה, אני מקווה שעד סוף התוכנית תזנחי את גלעד ותבואי לteam יובלנמאס ושני ויובל כול כך לא מעניינים
בחיים לא הוא דוחה אותי ואין בו כלוםאלינה, אני מקווה שעד סוף התוכנית תזנחי את גלעד ותבואי לteam יובל![]()
גם אני לא חוסר כריזמה לא יופי ולא אופיאני לא יודעת להסביר את זה, כי הם לא נראים לי אנשים רעים ואין לי דעה מיוחדת על האישיות שלהם...
אבל אני פשוט לא מסוגלת לצפות ביובל ושני.
לא בפרק
לא בלייב
לא מסוגלת כשהם על המסך
ביובל יש קצת פוטנציאל אם לא היה דבוק לשני. לשני לא מתחברת בכלל, היא מאוד שתלטנית ולא נעימה.אני לא יודעת להסביר את זה, כי הם לא נראים לי אנשים רעים ואין לי דעה מיוחדת על האישיות שלהם...
לא בפרק
לא בלייב
לא מסוגלת כשהם על המסך
בי הם מעוררים דחיה...אני לא יודעת להסביר את זה, כי הם לא נראים לי אנשים רעים ואין לי דעה מיוחדת על האישיות שלהם...
לא בפרק
לא בלייב
לא מסוגלת כשהם על המסך
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.