** שרשור תכנית **

מצב
הנושא נעול.

עדגיל

Well-known member
אסור להגיד ילדים אבל מותר להגיד לאימא לילדים שהיא לא צריכה איפור כי היא מכוערת, לבת לאימא ואבא על התחתונים שלה, על השפתיים שלה, על הגוף שלה. אחלה.
אני זוכרת את רחל בורטה אומרת לדינה שמחי שהיא מכוערת ולא יעזור לה האיפור/נסיונות הטיפוח. לא פלא שהיא הודחה אחרי כן. מקווה שהחברים הרבים שיש למאור לא ישמרו אותה. לא מגיע לה לזכות וגם לא מגיע לה להיות בחמישיה וגם לא לדרור

misscarter

Well-known member
אני זוכרת את רחל בורטה אומרת לדינה שמחי שהיא מכוערת ולא יעזור לה האיפור/נסיונות הטיפוח. לא פלא שהיא הודחה אחרי כן. מקווה שהחברים הרבים שיש למאור לא ישמרו אותה. לא מגיע לה לזכות וגם לא מגיע לה להיות בחמישיה וגם לא לדרור
כבר איבדתי ספירה של דברים שהיא אמרה. אבל ההחפצה כלפי מאי, ההשפלה שלה, הרמיזות לגבי המיניות שלה? כל כך גרוע יותר מלרמוז שההתנהגות שלה מביכה את הילדים שלה. אישה נוראית.

עדגיל

Well-known member
לא מפתיע שדרור התחבר למאור. לדעתי יש ביניהם היכרות קודמת. הם מחזיקים מעצמם סלבריטאים. היא יודעת מי הוא והוא יודע מי היא....

Alina128

Well-known member
גלעד אי של שפיות בבית משוגעים גם היחיד שמדבר נכון ויפה בלי לצעוק ולחפש מצלמות

איזה ריב יא רבנן. כמו שאני אוהב

מזל ששני לא הביאה לי אחורית עם היד שלה

קבצים מצורפים

• Screenshot_2025-06-04-22-40-15-216_com.applicaster.iReshet.jpg
    Screenshot_2025-06-04-22-40-15-216_com.applicaster.iReshet.jpg
    KB 903 · צפיות: 7

svtar25

Well-known member
מאי הזוכה שלי ולא משנה מי יזכה. מבחינתי כבר זכתה. יכולה להודות למאור , שאני לא אשווה אותה לשום מפלצת כי המפלצות יעלבו עלי על השוואה למאור. אין אימה ממנה

Moiya_1

Well-known member
מאי הזוכה שלי ולא משנה מי יזכה. מבחינתי כבר זכתה. יכולה להודות למאור , שאני לא אשווה אותה לשום מפלצת כי המפלצות יעלבו עלי על השוואה למאור. אין אימה ממנה
מאור מזעזעת.

עדגיל

Well-known member
מאור באמת לא חושבת על הילדים שלה… בטח מתעללים בהם בבית ספר כי אמא שלהם מכשפה בתוכנית טלוויזיה
גם בגולשי ספות היא היתה נוראית, אבל התייחסו אליה אז בקלילות. היא היתה על תקן העשירה והמפונקת

Psy Bear

Well-known member
מאור מתאכזרת לאנשים סתם בשם הרוע, לא בשביל להעביר נקודה כלשהי או איזשהו טיעון.
שני צדקה בכל מילה שהיא אמרה.

ובגלל זה גם לשני יש תומכים ולמאור אין. כי שני מייצגת עמדה כלשהי, בין אם היא צודקת או לא. ומאור לא מייצגת כלום, רק התאכזרות לשם ההתאכזרות.

nicknick

Well-known member
אני חושבת לעצמי, טל לא עובר מסך כשמתמצתים אותו לפרקים הערוכים.....(אולי רק החתיכות שלו מצטלמת יפה).
הוא דייר כזה שאפשר להנות ממנו או למצוא בו נקודות אור בצפייה בלייב כשרואים גם את מה שמסביב להרצאות, הניואנסים הקטנים שלו .
אז אני לא רואה איזשהו סיכוי שהוא יגיע רחוק בתוכנית ,טל של הפרקים זה לא מישהו שהקהל הרחב יחבב

עדגיל

Well-known member
אני חושבת לעצמי, טל לא עובר מסך כשמתמצתים אותו לפרקים הערוכים.....(אולי רק החתיכות שלו מצטלמת יפה).
הוא דייר כזה שאפשר להנות ממנו או למצוא בו נקודות אור בצפייה בלייב כשרואים גם את מה שמסביב להרצאות, הניואנסים הקטנים שלו .
אז אני לא רואה איזשהו סיכוי שהוא יגיע רחוק בתוכנית ,טל של הפרקים זה לא מישהו שהקהל הרחב יחבב
לטל יש קול רדיופוני. הוא יכול להגיש תכנית כמו "ציפורי לילה" לשלב בה חוכמה מוזיקה. הוא לא טיפש

מצב
הנושא נעול.
למעלה