** שרשור תכנית **

מצב
הנושא נעול.

KAPSULA1

Well-known member
מעולם לא הייתה דיירת מתישה כמו סתיו...דיאן שוורץ מלאך לאומתה
כו, היא קצת חיפשה את הריב. שניר פנה לספיר בקשר לחלב וספיר ענתה לו לקמץ , מפה לדחוף את עצמה אבל הם גם טעו הכל החישובים שעשו לה

מורבידי 1

Well-known member
זה לא קשור לכסף, אלא לאופי.
לא היתה דיירת שתלטנית כמוה. דיקטטורית מהזן הנחות ביותר.
אבל גל ,אני צופה בחצי עין , אבל סתיו היא הראשונה שהעירה על אוכל , למה ספיר נותנת לשניר פתית שוקולד , אז ספיר החזירה לה באותו מטבע .
היא עוקצת אותם באוכל , אז הם סופרים לה , הייתי עושה ב-ד-י-ו-ק אותו דבר.

willing

Well-known member
חחחחחחחח...
עדן מה?
חסר נשיות שרוצות נשיות? מאיפה היא הביאה את זה??
משהו אצלה לא מאה

וכל הדרמה הלא הגיונית
וייבים של סטוקינג. סטן

מורבידי 1

Well-known member
חבל שיאיר יצא .
הפעם עוז עשה בחוכמה שלא נתן לכל החדשים לעוף בשבועיים הראשונים (כמו בכל עשר העונות האחרונות),
ברגע שהחדשים נשארים מתישהוא מתחיל להיות סיפור איתם והם מתחילים לעניין . הסיפור עדן-יאיר-יובל לוי , יכל להביא להרבה אמוציות , ג'יוס ולהוציא הרבה רוע ורעל כמו שאנחנו אוהבים וחבל .

אבל באמת טוב שהפעם מושכים את ההדחות קצת יותר , ולא נשארים בשלב הזה עם 7 איש בבית.

tortt

Well-known member
באף עונה לא ספרו ככה פרוסות לחם ועוגיות ועוד בישיבת תקציב ספיר הדגישה שיש להן המווון כסף. אז איך מגיעים למצב כזה?
חולת שליטה בקטע מפחיד.
היא לא מסוגלת להזמין כמויות של לחם כי היא לא מסוגלת לשחרר את השליטה שלה בקיבה של האנשים

להעיר על פרוסת לחם..
איכס.
הכי שפל.

REUT91

Well-known member
חולת שליטה בקטע מפחיד.
היא לא מסוגלת להזמין כמויות של לחם כי היא לא מסוגלת לשחרר את השליטה שלה בקיבה של האנשים

להעיר על פרוסת לחם..
איכס.
הכי שפל.
זה מגדיר עד כמה העונה הזאת כושלת שאף אחד מהדיירים שמה לא קם מולה ולא מעיר לה

אפשר להעיר לה על זה ואפילו לבעוט אותה החוצה מהמטבח ומניהול התקציב בלי שום קשר לסתיו

אבל הם לא עושים את זה כי הם פחדנים. ממש בעל זבוב.

ועוד ליאל הזה אמר שאנשים יצאו משמה בגלל סתיו... בנתיים אחת מהדיירים הפורשים (לין) אמרה שהיא יצאה כי הסתכלו לה בצלחת, כי קראו לה שמנה. לא צריך לנחש מי.

_אלכסה

Well-known member
זה מגדיר עד כמה העונה הזאת כושלת שאף אחד מהדיירים שמה לא קם מולה ולא מעיר לה

אפשר להעיר לה על זה ואפילו לבעוט אותה החוצה מהמטבח ומניהול התקציב בלי שום קשר לסתיו

אבל הם לא עושים את זה כי הם פחדנים. ממש בעל זבוב.

ועוד ליאל הזה אמר שאנשים יצאו משמה בגלל סתיו... בנתיים אחת מהדיירים הפורשים (לין) אמרה שהיא יצאה כי הסתכלו לה בצלחת, כי קראו לה שמנה. לא צריך לנחש מי.
סתיו קראה לה שמנה, בן אמר באופן מפורש שהוא יצא בגלל סתיו, גיא גם רמז שהוא יצא בגלל סתיו

REUT91

Well-known member
סתיו קראה לה שמנה, בן אמר באופן מפורש שהוא יצא בגלל סתיו, גיא גם רמז שהוא יצא בגלל סתיו
בתקופה שלין עוד הייתה בבית הייתי קוראת כאן כמעט כל יום ואני לא זוכרת שכתבו פה שסתיו אמרה לה שהיא שמנה.

מה אני כן יודעת? שלין יצאה מהבית ואמרה ששניר הסתכל על כמה היא שמה בצלחת.

Pakapaka123

Well-known member
חולת שליטה בקטע מפחיד.

להעיר על פרוסת לחם..
איכס.
הכי שפל.
בול ורוצה להחרים טוסטר שמתחרה בה כדי שחלילה לא יהיו תלויים בה וואווו

מצב
הנושא נעול.
למעלה