מכיוון אני נמצאת במקום שלא אוכל לפתוח בו שרשור...אני פותחת מעכשיו.
אני מתנצלת מראש..
אנא גלו סבלנות.
תודה
אני מתנצלת מראש..
אנא גלו סבלנות.
תודה
על מה הפרק? מה היה בסופש?כדאי לראות היום את התכנית או שאפשר לוותר?
יובל ושיר היו באמת הזמרות הכי טובות. שיר נרגעה כבר אחרי שליאל הסביר לה את הסיבה לציון הנמוך שקיבלה ממנו.יובל ...זורחת ...מהתפקיד שקיבלה.....
שיר...מרגישה...
שהכשילו אותה בכוונה...
אותי היא איבדה שאמרה במשימה של בית ספר שסתיו ילדה מאתגרת ופסלה אותה@sashalola נכון אבל אני חושבת שאתי גם שחקנית שהגיעה עם אסטרטגיה שכעת מתחילה להתבהר.
היא רצתה להיות על משבצת האימא המכילה והאוהבת, זו שמקבלת את כולם, שאוהבת את כולם, הפתוחה והנאורה, החומלת וכ'ו.
הצליח לה לא רע חצי עונה, לאחרונה נוזל לה הפרצוף האמיתי, זה הופך ברור שאין בה שום אינטיליגנציה רגשית ושום ניטרליות.
לא ראיתי את הקטע הזהאותי היא איבדה שאמרה במשימה של בית ספר שסתיו ילדה מאתגרת ופסלה אותה
וואו כנ"לאותי היא איבדה שאמרה במשימה של בית ספר שסתיו ילדה מאתגרת ופסלה אותה
תודה על ציון הזמנים, חזרתי אחורה לצפות.16:51 איזה פרצופים ספיר עשתה כשסתיו התחילה לדבר על אבא שלה והילדים לפני השיר באודישן
גועל נפש
גם מעתוק דפקה לה מבט
ברגיל שלהתודה על ציון הזמנים, חזרתי אחורה לצפות.
התנהגות דוחה של גברת ספיר.
בעיקר של סתיו שלא בוחלת בשום אמצעי לזכות באהדה ומאוד אנוכית, אם לא מקבלת מייד מייצרת סצנות. כבר ראינו באיזו קלות היא יכולה לזייף בכי. לסיפור עם האב לא היה מקום באודישן כולם מכירים ויודעים. השירה זוועתית, לא ברור איך חושבת/משלה את עצמה שיכלה לשיר את כל השירים. חיה באילוזיה. על היותה גימיק שבעיני כבר מאוס ומיצה את עצמו, תקבל בתעשיה הרבה כסף.תודה על ציון הזמנים, חזרתי אחורה לצפות.
ההקשר היה כי היה שם גם בעיני משהו כפוי.תודה על ציון הזמנים, חזרתי אחורה לצפות.
אני שמעתי אותה ממלמלת לאברהם בפינת16:51 איזה פרצופים ספיר עשתה כשסתיו התחילה לדבר על אבא שלה והילדים לפני השיר באודישן
גועל נפש
גם מעתוק דפקה לה מבט
יובלי לא מהטיפוסים שיכולים להוות דוגמא לכלום, היא נוירוטית ודורשת המון תשומת לב ותחזוקה.שוב,
סתיו יודעת או לא יודעת לשיר זה לא העניין (ספוילר - היא ממש לא)
מה שצורם כאן זה האיפה ואיפה
לכן נאום ה"מקורבים לצלחת" היה מבחינתי החלק הכי חזק של העונה
כי זה מה שמייצג את כל העונה הזאת
זו הסיבה שמלכתחילה סתיו צברה כזאת אהדה.
יש קבוצה שלה מותר לחטט במגירות מהשבוע הראשון כי רק היא מחליטה למי מותר להסתיר אוכל (עוד ספוילר - כולם מחביאים)
יש קבוצה שמחליטה מי יקבל תמונות ומי לא
יש קבוצה שמחליטה מי יקבל פריבילגיות בתקציב ומי לא
יש קבוצה שמותר לה לעשות קנסות
וגם במשימה הזאת.. יש קבוצה שמחליטה לפי ההיררכיה שהיא הקימה לעצמה.
יש דרג ויש זרג.
אם ליאל אומר על יענקי שהסיפור שלו מוסיף לו ניקוד, ואז אומר לסתיו שהיא מזייפת ולא מזיז לו הסיפור שלה.. אז.. מה?
זו לא נקמנות?
ועל זה ששיר מקבלת ניקוד 4 אין בכלל מה להרחיב.
אני לא מצפה מ"הקבוצה" להבין את הבעיה
אלא מדיירים כמו יובל או אתי.. שבמקום לבקר שוב את מקורבי הצלחת, הן מתעסקות בסתיו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.