תלוי איזה עוגייה אם זה חמאה אז מבין אותה רק אתמול חיסלתי חבלה שלמה של עוגיות חמאה"אתמול אוכלת לחם, היום אוכלת עוגייה"
אף אחד לא מבין את העיוות בלהוציא משפט כזה מהפה?
וואי בול כל הסיפרה שעושים לה. בטח שתגיד לכם סופרים לה הכל אוסריפ עליה הכל"אתמול אוכלת לחם, היום אוכלת עוגייה"
אף אחד לא מבין את העיוות בלהוציא משפט כזה מהפה?
הוא אחד הדוחים מאמי
מי?
סתיו תקעה את העונה בלופ, שום דבר לא יכול לזוז…אותו ריב מפרק 2 של העונה.
איזה שעמום באמא שלי.
ממש ככה, מהשבוע השני-שלישי אני אומר את זה. פשוט תקעה את כל העונה.סתיו תקעה את העונה בלופ, שום דבר לא יכול לזוז…
אפילו היום בלייב ראינו איך חזרנו למשימת הכוכבים וסתיו שתמיד חלמה על הרגע הספציפי הזה והיא לא מוכנה להיות ניצבת של אף אחד כי היא רוצה להיות הכוכבת…ממש ככה, מהשבוע השני-שלישי אני אומר את זה. פשוט תקעה את כל העונה.
עוז היה צריך או להדיח אותה, או לדאוג לקדם את העונה מעבר לשטויות שלה.
הוא פשוט לא יודע לנהל את התוכנית הזו.
הוא גם לא יודע לנהלממש ככה, מהשבוע השני-שלישי אני אומר את זה. פשוט תקעה את כל העונה.
עוז היה צריך או להדיח אותה, או לדאוג לקדם את העונה מעבר לשטויות שלה.
הוא פשוט לא יודע לנהל את התוכנית הזו.
הם יכולים גם לא לריב איתה על זה ולהתערב כמה לחם ועוגיות היא יכולה לאכול. אם היא תקעה את העונה, אז גם הם.סתיו תקעה את העונה בלופ, שום דבר לא יכול לזוז…
כמו טלנובלה.אותו ריב מפרק 2 של העונה.
איזה שעמום באמא שלי.
ככה זה שהאח הגדול לא מצליח להעביר להם מסר שהם חייבים לגרום לדבר הזה להיפסק, ובלגרום לדבר הזה להיפסק זה אומר להעיף את ספיר מהמטבח ומניהול התקציב.אמאלה מסתכלים על עוגייה ופרוסות לחם
לא נראה דבר כזה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.