שרשור שמוקדש למעיין.

מעיין מותק../images/Emo24.gif../images/Emo96.gif

תהיי חזקה, אני רק יכולה לדמיין איך ההרגשה וזה בטח פי אלף יותר ממה שאני חושבת,
( אולי זה באמת טוב שמתחילים הלימודים עכשיו:]..)

shmeksit

New member
מעיייני ../images/Emo23.gif../images/Emo201.gif

אני אוהבת אותך כל כך ואת צריכה להיות חזקה אם לא בשבילו אז בשביל עצמך. תזכרי שאני תמיד פה בשבילך, בכל זמן שתרצי.

M o o M o o

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo10.gifמעיינוש,

גם אני לא באמת יודעת מה לכתוב לך, אף פעם לא איבדתי אדם קרוב. אני רק רוצה שתדעי, שאני פה, וגם כל הבנות המקסימות, (מצטערת שאני מכלילה. ) אנחנו מאחורייך תמיד ותומכות בך ואוהבות אותך.
אם את רוצה לדבר או משו ברור לך שאת יכולה לדבר איתי, כן? :] אוהבת אותך. 3>

מעייני../images/Emo24.gif../images/Emo211.gif

הלוואי והיית יודעת כמה את נוגה, בליל חורפי. וכמה את יפה, כשהשמש זורחת. ואם אוכל לקום כל יום בבוקר, ולתת לך רק חיבוק קטן, ארגיש הכי מאושרת שבעולם. ---------------------------- אני מצטערת. ממש מצטערת. ואני פשוט לא טובה בלנחם. אני מקווה שתמצאי משהו למלא בו את החסר. אם את רוצה, אני יכולה לבוא איתך להלוויה (בתקווה שלא אחרתי). וכואב לי בשבילך.

מעיין../images/Emo23.gif

אני אוהבת אותך. ורוצה לעזור לך ושיהיה לך טוב. קשה לי להביע בכתב מה שאני חושבת ורוצה להגיד לך, אבל אני חושבת שאני מבינה. אני רוצה שתדעי שאני אוהבת אותך. בכל מקרה, ראית את מלך האריות? מופאסה ממשיך לחיות בתוך סימבה, והוא מופיע ככוכב בשמיים, "כמו כל מלכי העבר". אני חושבת שזה נכון גם לגבינו, לגבייך. אנשים שאהבנו ממשיכים לחיות בתוכנו.

lady blak

New member
מעיינ../images/Emo23.gif../images/Emo201.gif

אין לי מה לכתוב כי אני שקאתי ת'מה שקרה אני הייתי על סף בכי
יפעשלי תהיי חזקה וכוסיט כמו שאת אוהבת'תוך מאי

behind the masc

New member
מעיין שלי. מדהימה.../images/Emo23.gif

את יודעת כמה שאני אוהבת אותך, נכון? אני לא רוצה שתשברי עכשיו. את חזקה, ואני יודעת את זה, יש לך אופי חזק, את מדהימה, את כוסיט את מוכשרת. את חברה כל כך כל כך טובה, אני כל כך מעריכה אותך, שאין לך מושג כמה. ואני לא יודעת איך להודות שהכרתי אותך, את ממש נותנת בי השראה, ואני אוהבת אותך כלכך, את לא יכולה לתאר. אני יודעת שתעברי את זה, יש לך חברות שתומכות בך, יש לך אותנו, יש לך את ברנדון[
], יש לך את אחותך, ואת אמא שלך..שעכשיו ממש זקוקה לך, שלא תתעצבני עליה כשהיא תהיה עצבנית, כנראה היא צריכה להוציא עצבים, בתקופה כזאת קשה. מה שקרה קרה, ואי אפשר לשנות אותו. ואולי זה לטובה, עכשיו לא כואב לו, הוא לא צריך לסבול יותר. לו ולאמא שלך הייתה תקופה טובה ביחד, וגם איתכן, וזה נותן זכרונות טובים וגעוגעים, וכמובן שיש בזה עצב רב, אבל אפשר להתגבר על זה ולעבור את זה, ואני רוצה שתדעי, שאני תמיד תמיד פה בשבילך, ואת תמיד יכולה לדבר איתי, תמיד. אני אוהבת אותך, ותומכת בך, ואני איתך בזה, כולנו איתך בזה, הכל יהיה בסדר, אי יכולה לחתום על זה, עם סבלנות ועם אומץ, יהיה בסדר. אני אוהבת אותך, תהיי חזקה. ואל תתייאשי לרגע, אל תעשי דברים שתתחרטי עליהם, אני סומכת עלייך.
333333333333333333333333333333333>

roni727

New member
הו ../images/Emo7.gif

אני לא יכולה לתאר מוות של קרוב =[ אבל אני בטוחה שזה לא שדה תירס פרחוני עם בארני רץ אחורה =[[ שלא תדעי עוד צער =[[ ואני מתארת שזה ממש קשה להתמודד, אבל מוות הוא חלק טבעי מהחיים שצריך לדעת להתמודד איתו למרות הקשיים =,]

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifמעיין

אני יודעת שזה קשה לאבד מישהו קרוב אלייך אבל את צריכה להתגבר על זה , בחיים יש מכשולים אני מקווה שתתגברי ושיהיה לך טוב
כולנו אוהבים אותך פה

למעלה