מעיין שלי. מדהימה.../images/Emo23.gif
את יודעת כמה שאני אוהבת אותך, נכון? אני לא רוצה שתשברי עכשיו. את חזקה, ואני יודעת את זה, יש לך אופי חזק, את מדהימה, את כוסיט את מוכשרת. את חברה כל כך כל כך טובה, אני כל כך מעריכה אותך, שאין לך מושג כמה. ואני לא יודעת איך להודות שהכרתי אותך, את ממש נותנת בי השראה, ואני אוהבת אותך כלכך, את לא יכולה לתאר. אני יודעת שתעברי את זה, יש לך חברות שתומכות בך, יש לך אותנו, יש לך את ברנדון[
], יש לך את אחותך, ואת אמא שלך..שעכשיו ממש זקוקה לך, שלא תתעצבני עליה כשהיא תהיה עצבנית, כנראה היא צריכה להוציא עצבים, בתקופה כזאת קשה. מה שקרה קרה, ואי אפשר לשנות אותו. ואולי זה לטובה, עכשיו לא כואב לו, הוא לא צריך לסבול יותר. לו ולאמא שלך הייתה תקופה טובה ביחד, וגם איתכן, וזה נותן זכרונות טובים וגעוגעים, וכמובן שיש בזה עצב רב, אבל אפשר להתגבר על זה ולעבור את זה, ואני רוצה שתדעי, שאני תמיד תמיד פה בשבילך, ואת תמיד יכולה לדבר איתי, תמיד. אני אוהבת אותך, ותומכת בך, ואני איתך בזה, כולנו איתך בזה, הכל יהיה בסדר, אי יכולה לחתום על זה, עם סבלנות ועם אומץ, יהיה בסדר. אני אוהבת אותך, תהיי חזקה. ואל תתייאשי לרגע, אל תעשי דברים שתתחרטי עליהם, אני סומכת עלייך.
333333333333333333333333333333333>