שרשור שמוקדש למעיין.

באמבוק

New member
שרשור שמוקדש למעיין.

יש אישור מסאפיר. וגם אם לא היה, עדיין. חייב לפתוח. שרשור באוף ופוסט בבלוג זה לא מספיק למה שקרה. מעיין היא ילדה מקסימה, כוסיט, תומכת, נהדרת. ודווקא עכשיו כולנו צריכות לתמוך בה. מעיין, אם את קוראת את זה בדרך כלשהי, תדעי לך שכולנו פה - איתך. למי שלא יודעת, אביה החורג נפטר מבעייה כלשהי בכליות, נכון? הוא היה לה כמו אבא. וצריך, שוב, אני אחזור, לתמוך בה לאורך כל הדרך. אסור לך ליפול ולהשבר. אני בטוחה שזה מה שהוא לא היה רוצה. מותר לך ואת צריכה לבכות, להשתחרר מכל הרוע ומכל מה שהיה לך. ולהמשיך הלאה. תאמיני לי ותאמיני בעצמך - הוא שומר עלייך עכשיו למעלה. אלוהים לוקח אליו רק את המלאכים. אני בטוחה שקשה לך וכואב לך וגם לכל משפחתך, אבל תדעי לך.. אם זה היה סיבוך בגופו, הוא בטח סבל - ועכשיו הוא בעולם טוב יותר, תמיד תמיד תמיד חושב עלייך. תמיד תחיי בתקווה, תמיד קורים ניסים, תחזיקי מעמד, אולי הוא יחזור? ואם הוא לא יחזור לחיות, הוא תמיד יהיה חיי בתוכך, הוא תמיד יהיה קיים, הוא תמיד יהיה אבא שלך גם אם הוא לא בדיוק, וגם אם הוא בעולם אחר. מעייני, אני מקווה שזה עזר לך. סאפיר, תוכלי לנעוץ בבקשה? את לא חייבת, אבל בכלזאת. בנות, שרשרו דברים מנחמים. אתן מוזמנות גם להכין לה דברים, כמו דוליז למשל או משהו אחר. אני עוד מעט אכין לך משהו. "אסור לאבד תקווה, גם אם החלום לא נראה קרוב."

../images/Emo201.gif../images/Emo29.gif

באמת שכל המ שאני אגיד יכול לגרום לך לבכות יותר.. אני יודעת שעצוב, אני יודעת שכואב, אני לא רוצה להיות במקומך ואני לא רוצה להשאיר אותך לבד למרות שאני בקושי מכירה אותך. כמו שכבר כתוב, הוא תמיד נמצא שם, ואל תפלי בגללו, זה לא מה שהוא היה רוצה. אני בטוחה שאם הוא היה יודע, הוא היה אומר לך להיות חזקה ולהמשיך. אני לא אומרת לך לא להצטער, לא לבכות או לא להיות עצובה, אבל את עוד בחיים, וכרגע, את חשובה. הוא כבר לא נמצא בצורה מוחשית, כבר לא כואב לו, אבל את מייסרת את עצמך, ואני מבינה. אבל החיים ממשיכים. תמיד תשאירי אצלך פינה בשבילו, אבל אל תאבדי את כולך, זה לא מה שהוא היה רוצה. כן. אני יודעת, אני הדבר הכי חסר טאקט בעולם... פשוט תמשיכי לקרוא נחמות אחרות, אולי זה יעודד אותך יותר מהזיבולים שאני כותבת.

yaeloolik

New member
מעיין שלי../images/Emo23.gif

את לא יודעת כמה אני מצטערת בשבילך. אני כ"כ אוהבת אותך. עד כדי כך שאין מילים לתאר. את אחד האנשים הכי מדהימים שיצא לי להכיר בחיי. את כל כך תומכת בכולם. וזה פשוט לא מגיע לך. אני רוצה להגיד לך שאם את צריכה משהו, כל דבר.. אל תפחדי לבקש. בכל יום, בכל שעה שתרצי. ושתדעי שאת נורא נורא חשובה לי. ושאם הייתי יכולה הייתי באה עכשיו ומחבקת אותך כ"כ חזק ולא עוזבת. כי אני יודעת שרע לך. וזה בסדר. זה בסדר לכעוס, זה בסדר לבכות, זה בסדר שקשה לך. ותדעי שאני אוהבת אותך
. אוהבת הכי שאפשר.

think shon

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo129.gifמעייני שלי...../images/Emo23.gif

את כבר יודעת כמה אני אוהבת אותך,וכמה את חשובה לי. כתבתי לך שיר,שנכתב בצורה כזו שכאילו הוא מדבר אלייך
מלמעלה אני נזכר בימים, כשחבקתי אותך בחוזקה. אני נזכר בימים, בהם היית מאושרת,והפצת האהבה. אני נזכר בימים, כשהייתי לידך, הייתי תומך. ולעולם לא חשבתי שיגיע היום, כשהכל יגמר ולא אראה עוד אור יום. אך חשוב לי שתדעי, שאני לא רוצה שתבכי. מלמעלה,אני שומר עלייך. מלמעלה אני ממשיך לאהוב אותך. מלמעלה מחייך אלייך, קטנה שלי,פני מלאך. עכשיו את בוכה, וזה עושה לי רע. אומנם מה שקרה לי, זו לא סיבה למסיבה, אבל פני מלאך שלי, כואב לי לראות אותך בוכה. תיהי חזקה,יפה קטנה, כולם תומכים בך,מדהימה. אני אוהב אותך לנצח, לא משנה באיזה עולם. חייכי כמו שלא חייכת מעולם, ברגעים כאלה זה חשוב. אני יודע שקשה לך, ושאת מקווה שאשוב. אל תבכי,ילדה, תיהי חזקה,בשבילי. מלמעלה,אני שומר עלייך. מלמעלה אני ממשיך לאהוב אותך. מלמעלה מחייך אלייך, קטנה שלי,פני מלאך. אוהבת אותך מעייני,הכי-הכי בעולם

think shon

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo129.gif ואם זה פגע בך

שכתבתי בשמו של אבא שלך אז סליחה,אני רק מנסה לעודד...

broken winges

New member
לא פגע בי בכלל,ואין צורך למחוק שום

דבר,אני בעד חופש הדיעות,שכל אחת תכתוב מה שהיא רוצה אם היא רוצה, אני באמת יודעת שהכל בא רק מכוונה טובה. 3>

broken winges

New member
יו בנות.אתן כאלו מקסימות.

את..אין לי מילים,אני חסרת מילים. אני כלכך מתרגשת פה.תודה,תודה שאתן פה, שאתן מקשיבות, שאתן עוזרות,שאתן תומכות, שאתן לא עוזבות אותי בידיוק כשקשה, רק פה בפורום אני יכולה להיות פתוחה. אתן עוזרות לי יותר מכל אחד אחר. אני קיבלתי את זה בכל כך בום, בגלל שזה האדם הראשון שקרוב אליי שנפטר. בגלל שהוא היה מדהים,שהוא עשה את אמא שלי מאושרת. אני אתגבר,כרגע זה רק תסכול,דמעות ובלבול. אני לא מבינה איך,איך יכול להיות שמישהו פשוט נעלם לו מפני האדמה. ועוד תחילת שנת הלימודים, אולי בעצם זה יעשה לי טוב,להכנס למסגרת כלשהי ולשכוח מהכל. ועכשיו ליד התמונה שלו יש נר נשמה גדול, לאדם עם נשמה ענקית ולב זהב. יהי זכרו ברוך. וגם,פתאום,כשכולנו באבל,זה נראה כאילו הזמן פשוט נעצר. זה היום השלישי מאז שהוא נפטר וזה נראה לי כמו נצח. אבל זה יעבור.אמא שלי בעצמה מנסה לחזק את עצמה, והיא צודקת. ה' רוצה את הטובים לידו,הוא נגאל מיסוריו, ואם היו חיים לפניו יהיו חיים גם אחריו,אבל זה הזמן לבכות,להוציא את כל הכאב, כי מגיע לו הרבה כבוד. הזמן כבר יעשה את שלו. לשכוח אותו אני אף פעם לא אשכח,יש לי תמיד פינה קטנה בלב, שעכשיו אולי היא נטושה,אבל היא שמורה במיוחד בשבילו. ואני אגיד את זה גם לאמא שלי,איך שאתן תומכות ואפילו לא הכרתן את הבן אדם. אתן כל כך כל כך מקסימות. אני אוהבת כל אחת ואחת מכן. והלוואי ויכולתי להיות עכשיו איתכן ולחבק את כולכן בחזרה. כל כך תודה,תודה תודה תודה תודה תודה.

באמבוק

New member
מעיינ. ../images/Emo23.gif

מה חשבת? שלא נתמוך בך? שנעזוב אותך ככה? אז אני אמות לפני שזה ייקרה, את מבינה? לכל אחת יש את בני האדם החשובים לו, וכשאחד עוזב את העולם ופורש כנפיים זה כואב, ובשביל זה ישלך אותנו. זה לא רק פורום של דוליז, אלא אנחנו בנות מגובשות, שגם אם את לא כלכך מכירה אותי אני תמיד אכתוב לך משהו מנחם. שתהיה לך שנה טובה יותר מעייני. ואל תפלי לנו.
בבקשה להכל. באמת באמת ב-א-מ-ת שאין על מה.

broken winges

New member
יו את כזו מדהימה!

אפילו שאת לא ממש מכירה אותי את ככה תומכת 33> תודה רבה

נירושית

New member
../images/Emo201.gif

אני לא מכירה אותך כ"כ אבל... משתתפת בצערך...ו...תיהיי חזקה...אני יודעת איך מרגישים כשמישהו קרוב מאוד נפתר... שלא תדעי עוד צער...ושוב...תיהיי חזקה..

ינקיפנק

New member
../images/Emo201.gifמעייני:|

תחזיקי מעמד, אני מקווה שתעברי את זה בהכי פחות צער שאפשר. וגם, אל תפחדי לבכות כשכואב, לי, זה תמיד עוזר.

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אין לי מילים כל כך, כי מה אפשר להגיד במצב כזה? מה באמת יעודד וישכיח אבדה שכזו? לא יודעת. אני רק יכולה להגיד לך שאני יודעת טוב מאוד מה זה לאבד אדם קרוב. אני איבדתי את בן דוד שלי, שהיה רק 7 במותו. אני איבדתי את הסבים והסבתות שלי אחד אחד, לא נשאר אפילו סבא או סבתא אחת... מעיין, את תראי שאפילו שעכשיו זה נשמע לא הגיוני, הזמן יעזור וישכיח קצת את האבדה הנוראה הזאת. תהיי חזקה

broken winges

New member
נחשו מה?עכשיו בנוסף להכל

האוגרת שלי גוססת,אני משערת שיש לה בסביבות העשר דקות לחיות :\. נהדר.

../images/Emo163.gifאויש מעיין ../images/Emo201.gif

אני כל כך עצובה בשבילך
גם האבא שלי, וגםעכשיו האוגרת
לא נורא יהיה יותר טוב
אני בטוחה שאחרי שתבכי ותעשו את כל הדברים שצריכים לעשות עכשיו, תרגישי טיפה יותר טוב|נחמדה| כמו שהיא אמרה, הוא שומר עלייך מלמעלה עכשיו,

yuvi6

New member
../images/Emo109.gifמעיין../images/Emo201.gif

אני לא מכירה אותך אבל
אני יודעת שזה קשה אבל את צריכה להתגבר. עם החברות שלך עם החברים שלך ועם אמא שלך ועם כל המשפחה! כולם תומכים בך ומהקצת תגובות שראיתי שלך את נשמעת ילדה נפלאה ואת תצליחי לעבור את המכשול הזה תיהי חזקה

למעלה