שיר אוף לא קשור- אם הייתי יכול.
רציתי ללמוד למתמטיקה, באמת, אבל משהו העיק עליי ולא יכלתי. אז כתבתי את זה. אני אקליד לכם את זה, ואז, כנראה, אני מקווה שאצליח ללכת באמת ללמוד. "אם הייתי יכול" אם הייתי יכול-הייתי נלחם בהם הייתי נלחם, אמא, באמת. אם הייתי יכול, לא הייתי נותן להם לירות בך, אמא ומשאיר אותך שם, מתבוססת בדמך אם הייתי יכול-הייתי נלחם אבל הייתי רק תינוק. אם הייתי יכול-הייתי בוכה הייתי בוכה, אמא, ובאמת בכיתי אבל, בניגוד להם, אמא, לי לא זולגות דמעות בכיתי שהם זרקו אותי לארגז, אמא ושזרקו אותי לכלוב המתכת הקר ובכיתי ששמו אותי שם בכיסא. כמה בכיתי, אמא אבל היה להם מים, אמא, והייתי צמא. בכיתי שהם התעסקו לי בראש, אמא ושזה כאב אפילו ללחוץ על התמונות עם האצבע, כי רק אותה יכלתי להזיז. אם הייתי יכול, הייתי בוכה, אמא- אבל זה לא אני כבר ששולט לי בדמעות. אם הייתי יכול-הייתי צורח. הייתי צורח,אמא, חזק, לכולם. בקול הכי גבוה ורם שהייתי יכול להפיק עם כל תא ותא בגופי הייתי צורח חזק וברור את זעקת הכאב שליוותה אותי כל חיי. הייתי צועק גם את הצעקה שלך, אמא! ואת הצעקה ששמעתי אותך צועקת בשקט, שנלקחתי ממך, גם שגססת. אם הייתי יכול-הייתי צורח. אבל הם קרעו לי את מיתרי הקול.