שרשור שירים- שוב

Bakura

New member
שיר אוף לא קשור- אם הייתי יכול.

רציתי ללמוד למתמטיקה, באמת, אבל משהו העיק עליי ולא יכלתי. אז כתבתי את זה. אני אקליד לכם את זה, ואז, כנראה, אני מקווה שאצליח ללכת באמת ללמוד. "אם הייתי יכול" אם הייתי יכול-הייתי נלחם בהם הייתי נלחם, אמא, באמת. אם הייתי יכול, לא הייתי נותן להם לירות בך, אמא ומשאיר אותך שם, מתבוססת בדמך אם הייתי יכול-הייתי נלחם אבל הייתי רק תינוק. אם הייתי יכול-הייתי בוכה הייתי בוכה, אמא, ובאמת בכיתי אבל, בניגוד להם, אמא, לי לא זולגות דמעות בכיתי שהם זרקו אותי לארגז, אמא ושזרקו אותי לכלוב המתכת הקר ובכיתי ששמו אותי שם בכיסא. כמה בכיתי, אמא אבל היה להם מים, אמא, והייתי צמא. בכיתי שהם התעסקו לי בראש, אמא ושזה כאב אפילו ללחוץ על התמונות עם האצבע, כי רק אותה יכלתי להזיז. אם הייתי יכול, הייתי בוכה, אמא- אבל זה לא אני כבר ששולט לי בדמעות. אם הייתי יכול-הייתי צורח. הייתי צורח,אמא, חזק, לכולם. בקול הכי גבוה ורם שהייתי יכול להפיק עם כל תא ותא בגופי הייתי צורח חזק וברור את זעקת הכאב שליוותה אותי כל חיי. הייתי צועק גם את הצעקה שלך, אמא! ואת הצעקה ששמעתי אותך צועקת בשקט, שנלקחתי ממך, גם שגססת. אם הייתי יכול-הייתי צורח. אבל הם קרעו לי את מיתרי הקול.

Usi Chan

New member
לא שמתי לב להודעה! אבל..

באקי צ'אן!!!!! אני מוכנה להישבע לך שהתחלתי לבכות ברגע שקראתי את זה! זה כל כך יפה!! זה כל כך עצוב! זה מדהים!! תאמיני לי שזה אחד השירים הכי יפים שקראתי בחיים! אני אוהבת אותך באקי צ'אן! המון!!!!!

Bakura

New member
גם אני אוהבת אותך, אוסי צ'אן ^_^

תודה רבה, את מעודדת אותי מאוד

Prince Of Hell

New member
XDD משו עובר עלייך ?

טוב, סליחה .. זה מאד יפה ומרגש אבל התחלת להזכיר לי את סופי ..
*באקי זורקת על זוהר נעל... * *אוצצצ'''*

הומ..

זה מזעזע, לא הכתיבה חס וחלילה, מה שהשיר הזה מעביר. זה מועבר יפה, זה זיעזע אותי, מאוד @.@;; בע.. *הולכת לקרוא קצת פלאף*

את דפוקה בשכל.

ברצינות. יש פה ילדים קטנים. תכנים כאלה ממש לא מתאימים לגיל שלהם. עם כל הכבוד לבעלי חיים- שאני מאוד אוהבת, אמנם- את תמיד יכולה לפרסם את זה בפורום פאנפיקים ביא"פ ולשים אזהרת טריגר. אבל בהחלט לא בפורום שיש בו ילדים בני 11, שלא יודעים להגביל את עצמם לתכנים שמתאימים להם. בלי שום כוונה אישית- זה ממש דפקה לשים פה תכנים כאלה. מה לעזאזל עבר לך בראש?

הומ..

ילדים בני 11, יכולים להגביל את עצמם, יש להם שכל, הם מבינים מספיק מה בשבילם ומה לא. חוצמזה, לא ראיתי פה שום תגובות מזועזעות, חוץ משלי, אבל זה לא נחשב. כך או כך, חבל שאמרת את מה שאמרת, זה סתם יגרור ויכוח מיותר. וחבל מאוד, ויכוחים זה הדבר האחרון שהפורום הזה צריך..

כנראה אני הייתי ילדה מאוד בוגרת

לגילי, אז בגיל 11.. חח.. ידעתי לעצור את עצמי מלראות תכנים שלא מתאימים לגיל שלי. אבל אולי זה הבצפר שחינך אותי ככה XD והומ.. שמחה שאת מסכימה איתי ^^

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אני דפוקה בשכל,ואת סתם דפוקה.

עצם העובדה שאת מבודדת חברתית מאנשים מונעת ממך להבין שילידם בני 11 יכולים להגביל את עצמם מצויין. דרך אגב, מה עם המכתב למנהלים? כי לא נראה לי שהם מתנגדים לזה עד כה. וגם לא שאר חברי הפורום. כמו שחופית אמרה, מלבדה אף אחד לא הגיב בצורה שלילית, והיא הרבה יותר זקנה מ11. ילדים בני 11 שלא רוצים לקרוא- לא יקראו.

מסרבת להגרר לעוד ויכוח אישי.../images/Emo174.gif

ואני לא רואה שום סיבה להתווכח איתך גם באופן מעשי, אם את אפילו לא מסוגלת להבין שילדים בני 11 עדיין אין יכולת להגביל את עצמם. ותכנים כאלו לא מתאימים לגילם, בין אם הם רוצים לקרוא אותם, או לא. וממילא, אני לא מתכוונת לבזבז עלייך את זמן האינטרנט המעט שיש לי. ובכך מסתיים הדיון. יומטוב [:

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אם את לא רוצה להכנס לדיון,

אל תפתחי אותו בפעם הבאה. ואם את לא מסוגלת להבין שאת טועה, אל תבזבזי באמת את "זמן האינטרנט היקר שלך" בהצקות לאנשים. ובכך מסתיים הדיון.

Usi Chan

New member
מדהים *-*!!!!!

שיר כל כך גאוני!! XDDD וכמו שבאקי צ'אן אמרה, אם לא החתימה >_> אבל הרעיון יפה וגם הפעלתי את השיר ברקע בשביל האפקט, יצא לך ממש מתאים! פשוט מהמם! והנה פאנארט מדהים {שאת בטח מכירה} בשבילך!!

למעלה