שרשור שירים- שוב

GalaxyAngel

New member
שרשור שירים- שוב

כי לא מצאתי את השרשור שירים בשני עמודים שחיפשתי XD וחוצמזה, יש לי שיר להשוויץ בו XDD "פקאצה מהורהרת"\ ע"פ "מה שאת אוהבת" של גלי עטרי שיר זה מוקדש לבאקי סמפאיי קחי מה שתרצי, רק תסתלקי כבר, קחי את הכלבלב כולו, הוא כבר לא יאמר לך לא, אם רק תצרחי, אינו "יתאהב" בך, אם עליו לא תצעקי, "שב!" כל רגע אפשרי... כי את סתם, פקאצה מהורהרת, מאינו מבקשת, שיהיה לך דוב. יש לך זמן לגדול, יא אינפנטילית, קחי את העולם כמו פרי, אם אפשר גם תחנקי, אין כלבה כמוך, ואת יודעת, שבגדים אפשר לבחור, ו"נו סטרפטיז אנימור"!!!!! כי את סתם, פקאצה מהורהרת, מאינו מבקשת, שיהיה לך דוב יום אחד ימות, מי שציפית לו, הוא איתך יהיה מסכן, את חייו הוא יסכן כי את סתם, פקאצה מהורהרת, מאינו מבקשת, שיהיה לך דוב.

Bakura

New member
גל צ'אן *-*איזה פושיייק ^O^!!!../images/Emo96.gif

איזה שיר מגניב, למרות שאני לא מכירה את השיר ^^" והחתימה הרסה את כל אפקט השיר;; אבל הוא היה כל כך גאוני!!!!!!!!!!! את כל כך ... קיו ^O^ !!!!!!!!!!!~!~!~!~!~!~ לא, לא את ריין ^^" אבל בכל מקרה ^______________________________________^ תודה רבה גל *-* איזה פיק לכתוב לך? ^_^

Yoley

New member
חמוד! ^^ (+נצל"ש חביב...)

לפני כמה זמן היה לי מבחן בתנ"ך, וכשלמדתי למבחן נתקלתי פתאום בשם "פרופסור קאסוטו" באחד הסיכומים במחברת שלי. מה לעשות, הייתי ממש משועממת, ומרוב שיעמום הוספתי את האות "ג'" לפני השם.. אבל אז פתאום שמתי לב שזה נהפך ל"פרופסור ג'אקוטסו"! XDDDD כלומר ג'אקוטסו מאינויאשה בתור פרופסור... XDD התגאיתי בעצמי שהצלחתי להפוך את הלמידה לתנ"ך לקצת יותר מעניינת... P=

NOYMAN12

New member
נצל"ש - חשוב לקרוא !

אתמול פרצו לי למערכת שלי בתפוז ... ורציתי לראות אם מקרה זה קרה גם לאחד מכם . הפורץ שלח לי הודעה אבל עכשיו שניסתי להיכנס הצלחתי ... תיזהרו תחליפו את הסיסמה לחזקה יותר...! מקווה שעזרתי לכם .... שקד

GalaxyAngel

New member
...

היית חייבת לנצל"ש דווקא את זה? :( ואפילו לא להגיב על השירים שלי? את לא יודעת שזה לא כזה נעים למי שרשם את השירים שאפילו לא יגיבו עליהם וסתם ינצלשו? (את יודעת שאני נשמעת מפגרת בטירוף? XDD)

GalaxyAngel

New member
וואי... אמממ.. עוד תגובות? "^^

ועוד שיר חביב, כי לא הגיבו עליו קודם (רק תגובה אחת, והרי אתם יודעים שאני צומי): ברח מכאן אני רואה שוב בעיניך שחיבקת שוב אותה אתמול אני רואה איך בעיניך אתה והיא עכשיו לבד, לבד קיקיו: "אני רואה שוב את הפרחה, מביטה בו באותו מבט......" קגומה: "בי שוב נועצת את עיניה..... את עיניה, הקרות.. כ"כ............" אם היא אמרה, שהיא, אוהבת רק אותך כ"כ אז ברח מכאן! ברח מכאן! אם היא אמרה שהיא, אוהבת רק אותך כ"כ אז ברח מכאן! ברח, לפני שהיא תרצח....... קאגומה: "אני רואה שוב בעיניך שאתמול היית רק איתה, אני עושה אז איזו סצנה ובורחת, לביתי. בוכה..... אני הבנתי מפניך, שנאראקו אז אותה רצח כיוונתי חץ אז בין עיניך וצרחתי שמהר תברח." אם היא אמרה, שהיא, אוהבת רק אותך כ"כ אז ברח מכאן! ברח מכאן! אם היא אמרה שהיא, אוהבת רק אותך כ"כ אז ברח מכאן! ברח, לפני שהיא תרצח.......

Usi Chan

New member
גאוני!!!

וואי!! בכל שיר אני מגלה שאת יותר מוכשרת!!! כמה כישרון יש בך?! O.O אני גם רוצה קצת!!!

J e i n

New member
איזה מדהים!!!!!

ממש אהבתי! משוררת שכמותך! רק הבית הזה (לפחות לי) לא היה ממש מובן (*נסקלת*): אם היא אמרה, שהיא, אוהבת רק אותך כ"כ אז ברח מכאן! ברח מכאן! אם היא אמרה שהיא, אוהבת רק אותך כ"כ אז ברח מכאן! ברח, לפני שהיא תרצח....... מי אומר את זה על מה בדיוק? אבל אל תתייחסי אליי, אני סתם אוטיסטית קטנה ^^ כל הכבוד לך! *מספקת ל-GalaxyAngel מנת צומי יומית, אבל מגיע לה משום שהיא מוכשרת^^*

GalaxyAngel

New member
הוווו.. חיברתי את השיר הזה

בפרק עם טסובאקי שקאגומה צעקה לאינויאשה לברוח וכיוונה אליו חץ XDD

Stinki Winki

New member
ענקקקקק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בייחוד הקטע עם הפרי וההיחנקות

Bakura

New member
פיק קצרצר שאני אתחיל לאלתר עכשיו.

ננסה מירוקו סאנגו, נה? אין בטא, את הכל אני כותבת ברגעים אלה, אז ^^" סורי. נקודת מבט של מירוקו. ^^ אוקיי, בערך, כאילו מה מירוקו חושב אבל לא מגוף ראשון. לא יודעת מה הדירוג, כי, כפי שאמרתי, לא כתבתי כלום, אני אכתוב לי פלאף, מהמרת על... G? אולי PG מקסימום כי מירוקו סוטה
... אז קדימה, להתחיל הם הלכו יחדיו, אור השמש הבהיר נשפך עליהם מלמעלה דרך ענפיהם הסבוכים של היער. הוא הביט קדימה, לחצי השד חצי אדם שהלך עם שד השועל הקטן על כתפו ובת האנוש המוזרה לצידו. ואז בה, עוד אחת מקבוצתם הקטנה, אך תוספת משמעותית עד מאוד בשבילו. השיער השחור והחלק שלה, שבבסיסו ממש ישבה קירארה, מתכרבלת על הראש של בעליה. השמלה הארוכה שלה, שלמרות שהייתה פשוטה כל כך נראתה כל כך טוב עליה. הוא תהה לרגע, איך היא הולכת כל כך בחינניות ובזקיפות עם הבומרנג הכבד עד מאוד על גבה. התשובה הייתה פשוטה- היא הייתה סאנגו. בלילה הם חנו, הקימו מדורה קטנה ופטפטו להם ביחד. מירוקו אהב אותם. את כולם. את שיפו- על היותו קטן וחביב ומצחיק, משעשע וחבר טוב. את קיראראה- חייה נאמנה שהצילה אותו מספר לא מובטל של פעמים ונתנה לו לרכב על גבה גם כשלא הכירה אותו ממש. את קגומה- על היותה טובת לב ונחמדה כל כך לכולם. את אינויאשה- כי הוא ידע שלמרות כל מעטה האדישות והעקשנות, הוא היה בן אדם טוב שהצילו מספר לא מובטל של פעמים, גם. ואת סאנגו... כי היא הייתה סאנגו. ושהוא ראה אותה צוחקת, את ההילה הבלתי נראית-אך קיימת ללא ספק מסביבה של אצילות, יופי וטוב לב, הוא לא היה זקוק לשום סיבה אחרת. ... >_> טוב, היה לי פיק ותכננתי להמשיך אותו, אבל ההודעה הזאת הייתה תקועה בצד שעתיים, אז פשוט שמתי את שתי שורות הסיום... ומקסימום אני אעשה משו אחר :X

Bakura

New member
אה, תודה לשתיכן ../images/Emo9.gif

אבל... אבל 'בל... אני.. לא 'דעת ^^" תודה
אם התגובות כל כך חיוביות, מי יודע, אולי אני אפילו אתחיל לכתוב פיקים סטרייטים?<... פחחח. לא. מקסימום סאנגו מירוקו, בלחץ איאמה קוגה. ^^"

Prince Of Hell

New member
אל תכתבי פיקים על סטרייטים ..;[

לא שקראתי .. אבל יש מספיק אנשים אחרים שיכתבו על סטרייטים .. את נועדת לכתוב יאוי *.* בצורתך המושלמת ^^

למעלה