שרשור שיער

נעמית33

New member
תשובתי

אז ככה, לשיער שלך אין צורך לעשות פתיחת תלתלים.פשוט תעשי החלקה וזהו.(וזה לא אותו דבר בצורה הטכנית שבה עושים את שני הדברים אם כי החומרים כמעט זהים) המחירים להחלקה תלוי איפה עושים יכולים להגיע עד 300 שקל. וההחלקה נשארת עד שהשיער גודל. (בהתחשב שעשית במקום טוב אצל ספר שמתמחה בעניין ויודע מה הוא עושה.) אם עושים החלקה ושומרים על השיער בצורה נכונה (מסכות וכו) אין סיבה שהוא יהיה יבש יתר על המידה אם כי חייבים לדעת שחומר ההחלקה הוא חומר כימי חזק לכל דבר ועניין. ודבר אחרון, אני חושבת (ומצטערת להרוס) שאת באמת זורקת יותר מידי כסף על כל ההתעסקות עם השיער. יש מספיק ספרים טובים שלוקחים פחות משוקי זיקרי. יש מסכות לא פחות טובות מקרסטאס. חוץ מזה תעלי תמונה ונראה. בהצלחה, נעמה

הו בדיוק בזמן!!

ובכן רציתי לצבוע לבלונד ,אבל הספר אמר לי שאני צריכה להבהיר(היה לי חום) ושזה לגמרי לא בריא לקרקפת לכן הוא הציע לי לעשות פסים בכל השער(עם הכובע) כדיי שלא יגע בקרקפת וכן יצא לי שער בלונדיני לגמרי בלי זכר לחום .. עכשיו הבעיה היא שיש לי שורשים ארוכים ..ואני רוצה לכסות אותם...אבל מה אם יצא צבע אחר ? ממש חשובה לי האחידות מה עליי לעשות ?

נעמית33

New member
תשובתי

א. אשמח לראות תמונה. ב. אני צריכה לדעת עד כמה חום השיער שלך כדי לדעת אם בכלל צריך הבהרה.

mid18

New member
נעמה מזל טוב מותק!

הרבה הרבה בהצלחה בכל מה שתעסקי בו, ושרק תמשיכי לפרוח ולהתפתח מקצועית, ולא מקצועית =)

LeeNaa

New member
קודם כל המון מזל טוב!

השרשור הזה עוזר לרבים אז תודה רבה על התשובות
הנה השיער שלי...באלי משו חדש..להעיר אותו קצת יש לך אולי רעיון/עצה? מקווה שהתמונה בסדר

נעמית33

New member
תשובתי

הייתי אולי שמה מעט קרם. אבל ממש מעט רק כדי להוריד את השוונצים. וגם הייתי מדרגת מעט אם את רוצה באזור הסנטר כי הדירוג הוא רק למטה ולמעלה הוא יותר קריטי. בהצלחה, נעמה

למעלה