שרשור שיער

נעמית33

New member
שרשור שיער

בתור אשת המקצוע לענייני שיער בפורום, אני גאה לפתוח את שרשור השיער הראשון שלי לרגל יום הולדתי ! (רמז... למי שלא הבין..) אז ככה: בשרשור תוכלו לשאול את כל השאלות שלכם לגבי דברים הקשורים לשיער.. שמפואים, תכשירים, מסכות, קרמים, תסרוקות, תספורות, צבע, פסים, גוונים, פאנלים, ואפילו מחלות עור..(כן, כן יש גם כאלה..) אשמח אם תעלו תמונות פנים טובות ואשתדל לייעץ בצורה הכי טובה ומועילה שאפשר.. אז קדימה.. שנה טובה, נעמה.

kimi d

New member
מזל טוב נעמה, מזל טוב דנה:))))

אוקיי אני יתחיל .. יש לי שיער עבה, ואני לא אוהבת אותו.. מה אני יכולה לעשות כדי לגרום לו להיות דליל יותר? ומה לדעתך מתאים לי יותר? פן או רגיל ? לצורך העניין אני יעלה תמונה אחת שלי עם פן, ואחת רגילה :] תודה רבה, ו.... מזלללללללל טוב

Vintage Queen

New member
שיער מלא זה מדהיםםם

פעם גם לי היה ככה =[ הייתה לי רעמה ועכשיו יש לי נשירה וממש מעט שיערררר אל תעשי את זה כלום זה כל כך יפה ומלא עוצמה ככה!

נעמית33

New member
תשובתי

דבר ראשון, שיער מלא זה אחלה תמיד אפשר להוריד ואילו כששיער דליל אין מה לעשות יותר מידי. דבר שני, אהבתי את תמונתך בלי הפאן. הרבה יותר טבעי ומחמיא לך. דבר שלישי, לא הייתי ממליצה על דילול בכלל במיוחד לא להתחיל בגיל כזה. מה שכן אפשר לספר עם דירוג קיצוני ואז לא תרגישי את העובי בכלל וגם הדירוג יעשה לפנים רק טוב. מקווה שעזרתי, נעמה. ותודה על המזל"ט

מה זה דילול?

למה כולם אומרים שלא להתחיל מוקדם עם זה.? אני יודעת שזה מוריד מעובי השיער אבל איך? ואם את יכולה לשים תמונה של מישהי לפני ואחרי דילול?

נעמית33

New member
תשובתי

ובכן, דילול עושים עם מספריים מיוחדות שהן גוזרות את השיער לסירוגין ואז מורידות חלק מהשיער. יש שיטה מיוחדת לעשות את זה יענו כדאי לא לעשות בבית אלא רק אצל ספר מומחה. אין עניין להתחיל כי אז מתמכרים לזה. אין לי תמונה וגם יש מצב שאת לא תראי מה עשיתי כי בד"כ הלקוחה מרגישה את זה במגע השיער אלא אם כן עושים פאן.

1Unicorn1

New member
קודם כל - מזל טוב!!!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo16.gif../images/Emo77.gif

הרבה אושר ובריאות ועיצובי שיער מוצלחים
אשמח אם תוכלי לייעץ לי איזו תספורת/תסרוקת תתאים לי, חשבתי לאחרונה על פוני .. תודה ושנה טובה
התמונה הזו עם הצבע הקודם שלי

1Unicorn1

New member
ועוד אחת עם הצבע הנוכחי

אני ממש מתלבטת מה לעשות עם השיער, משעמם לי איתו כבר

נעמית33

New member
תשובתי

אני לא ממש מצליחה לראות בתמונה הראשונה מה יש לך בשיער. ממה שאני כן רואה יש לך מצח לא גבוהה ולכן לא הייתי ממליצה על פוני כ"כ. הייתי ממליצה לדרג את השיער ואז הדירוג הכי נמוך כן יכול להתחיל באיזור העיניים ואז מרגיש כמו פוני וזה יהיה שינוי מספיק גדול בשבילך. כי אני לא רואה בתמונה את השיער כי הוא ברובו מאחורה. מקווה שנתתי תשובה מספקת, נעמה.

1Unicorn1

New member
אוקיי תודה!

הוספתי עוד תמונה שיותר רואים את השיער אם זה עוזר ..

נעמית33

New member
אני נשארת עם דעתי..

אני לא בעד פוני. תנסי להביא לי תמונת פנים ישרה כמו הראשונה ואנסה להגיד איזה תסרוקת לעשות. פשוט בכל התמונות את עם אותה זוית (לצד) וקצת קשה לבחון ככה.

נעמית33

New member
תשובתי

אם את הולכת ככה ביום יום ונוח לך עם זה אז סבב. אם את בכיוון של שינוי הייתי ממליצה טיפה לדרג מקדימה או להרים שיער למעלה. לילה טוב, נעמה

1Unicorn1

New member
מה ד"א להרים שיער למעלה?

וביום יום אני פשוט הולכת עם פזור. אולי אני צריכה למצוא ספר שעושה מדורג יפה

נעמית33

New member
תשובתי

אחלה רעיון, אם את בעד שינוי אני בעד ספר שמתאים לטעם שלך ותסתפרי מדורג יפה. והתכוונתי להרים עם קליפס או משהו. אבל אני בעד להסתפר יפה ודי. הייתי מספרת אותך בעצמי אבל אנחנו קצת רחוקות כמדומני, בהצלחה, נעמה

1Unicorn1

New member
הבנתי אותך ../images/Emo13.gif

איפה בארץ את נמצאת? אני אשמח לשים את השיער שלי בידיים שלך, ראיתי עבודות שלך ועליך הייתי סומכת בעיניים עצומות
ואולי גם יום אחד ניפגש באיזו הפקה

למעלה