שרשור שאלות

תמה 26

New member
הרווק 5 - yes real,../images/Emo23.gif מבקשת כתובת

שלום לכם אני מבקשת לדעת אם יש אפשרות לפנות לכתובת מסויימת הקשורה לרווק "ג'סי פאלמר" מתוכנית הרווק 5 ב yes real זה חשוב לי מאוד. נא ידעו אותי. תודה

juleta

New member
תגידו מה קרה עם טריסטה וריאן?

הם עדיין יחד????

juleta

New member
תגידו מה קרה בהישרדות 7 האיחוד?????

מה קרה עם השקר של ג'וני לגבי סבתא שלו מה אמרו על זה?

מה הקטע תגיד לי ???????

מה זה ההודעות המפגרות האלה סתם???? תפסיק!! או תפסיקי !!!! ירון מחק את זה ותזהיר את הבנאדם הזה או הבתאדם שתפיק עם השטויות הודעות יורדת לדפ שני בגללך!!!!

JTיXל

New member
המותמודדים נתנו לו מחמאות..

כריסטה אמרה שהלוואי שהיא היתה חושבת על דבר כזה אבל הקהל כל הזמן עשה לא בוז..

sfu

New member
מה רע בהודעה שלי אני לא מבין ?

ממש מעניין אותי מה עושה היום הזוכה הזו - איך החיים שלה ישתנו אחר כך אני לא מבין מה לעזאזל הבעיה שלך ?? ???

Boran

New member
רע בהודעה שלך

שאתה כל הזמן פותח סתם מיליון שירשורים. יש כבר שירשור שאלות על הברבור, למה לא לשרשר אליו? יש כבר שירשור על הישרדות 8, למה לא לשרשר אליו את השאלה השניה שלך? וכבר נמחקה הודעה שלך היום שהיתה בכלל חסרת תוכן אלא סתם הודעה.

sfu

New member
מישהו יודע למה ברטון מהישרדות 7...

.. לא נמצא באולסטאר (וגם ג'ון). קראתי פה שירשור שהסביר על המשא ומתן של CBS עם כל אחד מהם אבל לא פורט בכלל לגבי המשתתפים מהישרדות 7... קראתי באינטרנט ראיון עם ברטון שבו הוא אמר שהוא ממש רצה להיות באולסטאר אבל לא יצא - מישהו יודע מה הסיפור מאחורי זה ? ועוד דבר - אותה שאלה לגבי כריסטי מ-6(החירשת) - ??
בתודה...

ran110

New member
זה קצת לא הוגן לקחת אותו אחרי שהוא

כבר חזר פעם אחת. אוליי באול סטאר הבא בהנחה שיקחו משם הרבה אנשים מהשרדות 7

Boran

New member
שרשור שאלות

מבצע "ויהי אור" לחיסול התוהו ובוהו בפורום יוצא לדרך. כל הודעה עם שאלה שלא תשורשר לכאן- תימחק. טוב, לא כל הודעה, תלוי אם יהיה לי ולמחשב העגלה שלי כוח לשרשר. אבל כך או כך קחו בחשבון שהודעה עם שאלה שלא תשורשר לפה עומדת בסכנת מחיקה.

אתה מתכוון לשרשר פור גד סייק ../images/Emo35.gif

מה יש לכם??? רבק!! אתה לא רואה שיש שרשור שאלות??? לשרשר לשם ובקשר לשאלה אולי יביאו את המירוצ למליון חמש ליס ריל לבנתיים הוא משודר בארצות הברית ...

Boran

New member
היי מאן

אתה (או שזה את? אם זו את- מתנצל מראש) דוקא לא חדש בפורום, הייתי מצפה ממך שתדע לבדוק בשאלות הנפוצות (ששם יש תשובה) וגם לשרשר את השאלה שלך.

aaddii2

New member
שלום :)

יש לי שאלה זה נכון שיש לג'ו שמו עונה שניה??? ואם כן היא משודרת בארץ? או תשודר?

למעלה