שרשור שאלות

למה השתגעה?!?!?

איאן היה הכי הכי!! הכי הכי!! למעשה, לדעתי הוא היה יותר חביב ממנה
לא אהבתי את הקטע שהיא לא הייתה בסדר עם מתיו בסוף... ובמקום ג'סי (אני לא ממש רואה הרווק.. רק הרווקה, אבל במקרה את הפרק של אתמול ראיתי...) הייתי עושה אותו דבר... כלומר, מה לעזעזל לא בסדר עם טריש?! יצאה מדעתה?! הבחור זרק אותה והיא רוצה לשכב איתו?! איפה הכבודה עצמי?? וגם עם נגיד שהם לא היו שוכבים, אלא סתם יחד בחדר, כי זה באמת קצת לא בסדר לרדת על טריש סה"כ היא הייתה אחלה... אחרי שהוא העיף אותה היא ככה חוזרת ומפריעה לפגישה של אחרים... ביישה את עצמה מול כל העולם... ג'סי לדעתי היה בסדר גמור, עם הוא העיף אותה, הוא אמור להיות עם אלה שהוא בחר, למה שההיא תסבול כי טריש לא מסוגלת לקבל לא?

על איאן מרדית' ומתיו..

אני חושבת שמרידית הייתה צריכה לבחור במתיו כי הוא מבוסס, הוא יודע מה הוא רוצה מעצמו.. אבל כמו שמרידית אמרה, איאן הוא כמוהה, אוהבת להסתובב בעולם, ולא להיות יותר מידיי יציב.. מרידית העדיפה כנראה מישהו כמו איאן (אחלה בחור, למרות שהעדפתי את מתיו) שאין לו עבודה כרגע, שהוא נודד הרבה וכאלה.. ולא את מתיו שיש לו עבודה, הוא יודע מה הוא רוצה ושהוא מיושב אם עצמו.. אם היא מאוהבת באיאן וטוב לה, אז שיבושם להם !!

הבעיה שהמ*י*ק*ת הלכה ואמרה למתיו

שהיא רוצה טבעת , ואז העיפה אותה , אם היא היתה עושה את זה לי היא היתה חוטפת איזה בוקס ישר לפרצוץ , מלא שלא תבחר במתיו אבל למה היא אמרה לו שהיא רוצה טבעת ? סתם אישה ד*ו*ה !

איל16

New member
מרידית וגסי

מרידית ואיאן עדיין ביחד כיום ולפי האתר של abc הם מתכננים להתחתן. ג'סי וזו שהוא בוחר נפרדו.

אוף!

למה למען השם כולם רק שמים לב לזה שלאיאן אין עבודה?!?!?
אז אין לו עבודה קבועה, ביג דיל, הוא ימצא. בחור לא חייב להיות מיושב כדי להיות בחור טוב. הבחירה הייתה לא רק בין שני תחומי חיים שונים, אלא גם בין אופי שונה לחלוטין. איאן יותר ספונטני, יותר חמוד, יותר י-ל-ד, אבל בצורה די בוגרת, כמה שזה נשמע אבסורד... מישהו מבין את כוונתי? מתיו לדעתי היה גם הוא פשוט מדהים, הבעיה היא, שהוא פשוט מ-ו-ש-ל-ם! כלומר, יש לבחור הזה חסרונות?? הוא רומנטי, מקסים, חמוד, כן, משקיע, מבוסס, בוגר... יש לו הכל. אבל יש משהו אחד שיש באיאן ובו אין, ואין לי מושג איך לקרוא לזה. אולי העובדה שהוא כל כך מושלם, יש בו הכל עד שזה מוזר מדי.... או משהו כזה... לא יכולה להסביר!

למעלה