שרשור שאלות

YanivA3

New member
איך יהיה לזה עונה שניה ?

לא נראה לי, לא יכולים לעבוד על בנאדם פעמים.

Boran

New member
יש עונה שניה

יותר נכון היתה, היא בדיוק נגמרה ולמה את לא משרשרת?!

SnOoPy BaBe

New member
יש לי כמה שאלות :

1.מישהו יודע עם ג'סי וג'סיקה עדיין ביחד ? 2.האם לנצח עדן עדיין משודרת הארה"ב? 3. והאם אתם יודעים מה עושים היום חברי הישרדות? לא כולם מעניין אותי לדעת מה עושים אלה שבלטו כמו : קולבי , רוברט ,ג'רי , ברטו , ריאן, גנה ואחרים . תודה למי שעונה נישוקים וחיבוקות לכולם

איפה אני יכול למצוא כתוביות תירגום

למירוץ למיליון 5? איזה אתרים אתם ממליצים? (אני לא בטוח שמותר לענות על זה כאן אבל אם לא שלחו לי מסר)

JTיXל

New member
זה דעה...

זה לא שאלה זה דעה.. לדעתי יס צריכה להביא לפחות 2 מרשתות הכבלים מאמריקה.. כמו סטאר וורלד ככה שבמקום שכל הזמן נצטרך להוריד סדרות יפות שאנו רוצים לראות נוכל פשוט לראות בטלויזיה

Minimal Affair

New member
שאלה לי יש

מדוע יש ייצוג יחסית חלש מהעונה החמישית, והשביעית? ומהחמישית בכלל, שי אן לדעתי לא ראויה להשתתף, היא בכלל לא אול סטאר. מדוע למשל בריאן לא משתתף, או קליי? מהשביעית אני שמח מאוד שרופרט משתתף, אך מה לגבי היתר?

Boran

New member
נו, אמרו כבר שאתה יכול לחפש

כי כבר ענו על זה. תעבור במטותא עמוד-שניים אחורה, תמצא את השירשורים הראשונים של הישרדות 8, וחפש שם את התשובה.

../images/Emo35.gifשאלה../images/Emo35.gif

לפני כמה זמן גלשתי לי באינטרנט , בחיפוש אחר אתרים של הישרדות , ואז גיליתי משהו מעניין , שיש דבר כזה הישרדות ברשת !!! מישהו יודע על זה משהו , כי מה זה בא לי להשתתף , בקשה , תגיבו !

הציניקן

New member
האם יש תכנון להביא לארץ את:

א."המופע של ג'ו שמו" עונה שנייה? ב.גירסת חו"ל כלשהי של "החפרפרת"?

שאלה חשובה

תגידו למישהו יש תמונות חדשות של וואלאס וברוק?! ושאר החברים מעדן לנצח?!

../images/Emo26.gifשאלה../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

נכון היה את הצ'אט הזה עם רייצ'ל לאב פריזר? אז שכחתי לראות אותו..
מישהו ראה אותו? ומי שראה יכול לספר איך היה? איך היא הייתה? היה מעניין? יש סיכוי שישדרו אותו עוד פעם?

Masha21

New member
שלום לכולם!!! יש כאן אוהבי הרווק/ה?

כאילו מה נסגר עם הרווקים והרווקות בעולם? במי בוחר ג'סי ולמה סירב לשכב עם מישהי סקסית כמו טריש??? למה כולם בוחרים בבלונדיניות מטומטמות (חוץ מטריסטה כמובן, וממני) מישהו יכול להסביר לי את ההגיון מאחורי הבחירה שלהם? ואיך לעזעזל יכלה מרדית לבחור באיאן? היא השתגעה או מה?

למעלה