שרשור שאלות.

kitten rrr

New member
שאלה!

השיר שביצעו חיים ואנה בפרייסטיל (אלה היו 2 שירים מחוברים אז אני מדברת על השיר ה-2 מתוך השניים) בכל אופן הפזמון הולך: si si si .... יש כאן מישהו שיודע איך קוראים לשיר הזה??

kitten rrr

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מי העביר אותי לפה?!?! רציתי הודעה משלי
... חחחח סתם! כנראה שממש משעמם לי אם אני מדברת עם עצמי!

ברגס

New member
השירים של הריקודים אתמול

תגידו אתם יכולים לרשום כמה שיותר שמות של שירים של אתמול?...תודה

קרןן16

New member
הנה לך../images/Emo26.gif

רשימת השירים של הגמר הגדול-
חיים ואנה- רומבה- manha de carnaval פוקסטרוט- big spernder פריסטייל- fruta fresca
גיא ומאשה- צ`ה צ`ה – o ye como va טנגו – money money פריסטייל-listen to your heart
ריקודי כל הזוגות שהשתתפו בתוכנית:
פבלו ופולינה- צ`ה צ`ה – September דניס ושירה- טנגו – vouge ריקי ואורון- ולס –come with me שירלי וקיריל- סמבה- shake your bon bon רז ומירית – פסדובלה – dont let me be misunderstood לימור ודני – קוויקסטפ- you can t hurry love לימור וחיים- סמבה- shakira פיני ודורית- רומבה – feel שיר סיום- we are the champions הופעת אורח- אליענה ואורון- in tango תלמדו להשתמש באתר,יש בו כמעט הכל

מוורצי

New member
ידעעתם שאנה התעלפפפה , ?! //:

אאני בחווג ריקוד של קלוד דדיה .. ושאלנו אותו אתמול בקקשר לגמר .. אז הוא סיפר לנו שאחרי שאנה ברחה ובכתה .. היא התעלפה בחדר ההלבשה !!@ מטומטמת... מגעיללהה... אני בטוחה שאפילו מזל טוב היא לא אמרה לגיא ומאשה !! בעעעעעעעעעע.. אחת המגעילוות ! # $

מוורצי

New member
בנות 10 ?!!??@??#?

אני בת 10 ??!!?!? זה חוג לכול הסווגים זה א' . ב'- הוא עצמו מלמד רק את הקבוצה של ז-ח-ט ,, ו-י' ומעללה ,, $ הוווא מלמד אותנו , [: כפרעללו , =)

למעלה