גיא ומאשה הזוכים
I I like dogs New member 12/9/06 #68 שאלה האם תהייה תכנית שבה יראו את המבחנים של הרקדנים המקצועניים? בבקשה תענו לי. שנה טובה!
ק קרןן16 New member 12/9/06 #71 לא נדמה לי שיעשו על זה תכנית. אבל בהחלט יראו קטעים קצרים מהאודישנים,או כאן באתר או שישדרו בטלוויזיה.
M miri771 New member 12/9/06 #74 שם השיר של אליענה ואורון שלום לכולם איך קוראים לשיר שאליענה ואורון רקדו תודה על העזרה...
א אגם29 New member 12/9/06 #76 שאלה!! אממ לא אמרו שהזוג שינצח יעשה איזהשהוא ראיון און-ליין משו כזה?? כאילו שאפשר באתר לשאול שאלות והם עונים... באיסה זה שעה זה אמור להיות אם בכלל? ואם יש קישור אני גם אשמח! תודה מראש
שאלה!! אממ לא אמרו שהזוג שינצח יעשה איזהשהוא ראיון און-ליין משו כזה?? כאילו שאפשר באתר לשאול שאלות והם עונים... באיסה זה שעה זה אמור להיות אם בכלל? ואם יש קישור אני גם אשמח! תודה מראש
B B a b o o s h k a New member 12/9/06 #81 איפה... איפה אפשר לצפות בשני הריקודים של הגמר? של שני הזוגות.. באתר של קשת אין את זה! האם זה בכלל נמצא ברשת לצפייה?
איפה... איפה אפשר לצפות בשני הריקודים של הגמר? של שני הזוגות.. באתר של קשת אין את זה! האם זה בכלל נמצא ברשת לצפייה?
B B a b o o s h k a New member 12/9/06 #84 אז זהו... שיש שם הכל חוץ מהריקודים בגמר.. יש את הראיון של הזכיה של גיא ומאשה ואין את הריקודים.. יכול להיות?!
אז זהו... שיש שם הכל חוץ מהריקודים בגמר.. יש את הראיון של הזכיה של גיא ומאשה ואין את הריקודים.. יכול להיות?!
P PPPP7 New member 13/9/06 #107 ../images/Emo10.gif(( זהו שגם אני מנסה לראות את 2 הריקדים האחרונים ואין אפשרות נא עזור לי...תודה
ד דריה זליג1 New member 12/9/06 #82 שאלה דחוףדחוףףףף!!!!!!!!!! מתי קושניר אמר שהמנצחים יהיו בצ'אט???- איזו שעה ואיפה הצ'אטטט????
ד דריה זליג1 New member 12/9/06 #87 איפה קושניר אמר ש.. איפה קושניר אמר שאפשר לדבר עם הזוכים (גיא ומאשה כמובן ) בצ'אט.....?? וגם באיזו שעה?...
איפה קושניר אמר ש.. איפה קושניר אמר שאפשר לדבר עם הזוכים (גיא ומאשה כמובן ) בצ'אט.....?? וגם באיזו שעה?...