שרשור שאלות.

sophi1

New member
אנה

גם אני מסכימה איתך, היתי בטוחה שאנה וחיים ינצחו כי היא פשוט מדהימה, מקצוענית וכפי ששופטים אמרו מדהימה, פשוט הקהל לא מבין, גם מאשה רוקדת יפה, אבל היא לא כובכת כמו אנה.....

tzaraf

New member
הריקוד האחרון של אנה וחיים היה מדהי

ם. אולי מישהו יודע מה שם השיר?

pynokyo

New member
אז מי זכה אתמול ובאיזה הפרש?

נרדמתי בפרסומות. מי זכה? כמה הפרש???

I like dogs

New member
לצערי ואולי לשמחתך

חיים ואנה מוקמו במקום הראשון עם 114 נקודות על כל הריקודים וגיא ומאשה במקום השני (והאחרון) עם 108 נקודות. ההפרש הוא 6 נקודות. לצערי הרב (ואולי לשמחתך) גיא ומאשה זכו כי היו להם יותר הצבעות מהבית. אנה פרצה בבכי וברחה מהאולם.

pynokyo

New member
גם אני אוהבת כלבים

הרי היה ידוע מראש שמי שקובע זה הקהל בבית ולא השופטים. עניין אותי לדעת באיזה הפרש הם זכו מהקהל בבית. את הפרש 8 הנקודות הספקתי לראות. לא נורא, אנה תתאושש. התחרות לא היתה בין הרקדנים והרקדניות המקצועיות, אלא בין הכוכבים. חבל שאנה לקחה ללב. אנה רקדנית מצויינת ואין לה שום סיבה לבכות. חבל שהתוכנית הסתיימה. הלוואי שיהיו כל שבוע תוכניות עם ריקודים. ותודה על התשובה.

arikmesh

New member
יש שידור חוזר!?

ננננרדדדדדדדדמתיייייי בהכרעהההה...... אנייייייי רוצה לראוות אותה? יש שידור חוזר?!

קרןן16

New member
אם אין לך HOT..

אתה יכול לראות את קטעי הריקודים באתר של התוכנית,כאן בתפוז,יש שם בוידיאו את הריקודים וההכרזה,והשאר פחות חשוב ופחות מעניין

mmaayann

New member
איך קוראים לשיר שאנה וחיים רקדו?

מישהו יודע איך קוראים לשיר שהם רקדו בסגנון החופשי ומי מבצע אותו?

razrazrazrazraz

New member
מהן התוצאות הסופיות מישהו יודע אולי

מישהו יכול לומר לי מהן התוצאות הסופיות, כי אני יודע שמבחינת השופטים חיים ואנה ניצחו אז מה קרה בדיוק בהודעות דרך הפלאפונים ?

barbie125

New member
גיא ומאשה ניצחו

הם קיבלו שתי נקודות מהקהל, ולכן ניצחו, כי אם יש תיקו הקהל מכריע.

פספסתי את הרגע

שהכריזו מי הזוג שזכה. אז אם מישו יגיד לי פה אני אשמח. תודה. אה, ואחכ שמישו ימחוק ת`הודעה, פשוט לא היתה לי אפשרות לנצלש

למעלה