שרשור שאלות

נועה2004

New member
מנסה לעזור..

את לא חייבת להתלבש כאילו את עו"ד שבדרך לבית המשפט.. לדעתי, את יכולה ללבוש ג'ינס חלק שיושב עלייך טוב ושאת מרגישה איתו בנוח ולהתאים לו חולצה "צבעונית וקייצית". אם הג'ינס סולידי הוא ישתלב טוב עם החולצה, וזה לא יראה מקושקש מידי. בכל זאת את גם צעירה, ואת לא צריכה להתלבש באלגנטיו- יתר, והכי חשוב - שיהייה לך נוח. שיהייה בהצלחה
ודרך אגב, לאיזו עבודה במלון את מתראיינת?

בטוח יש לך כמה פריטים בשחור/לבן..

את לא חייבת ללכת סופר-אלגנטית, אפשר פשוט לא קז'ואל. מה דעתך על סקיני כהה, חולצה לבנה קצרה (מכופתרת / רגילה) עם ווסט שחור מעל? אם אין לך ווסט אז במקום אולי סיכת-פרח כזאת (את יודעת על מה אני מדברת?), או מטפחת קלילה קשורה סביב הצוואר. תזכרי שהאקססוריז יכולים להוסיף המון. שיער אסוף כבר נראה יותר מרשים, איפור עדין, עגילים..

אין לי לא סקיני,לא וסט,וגם לא חולצה לבנה

רגילה [ז"א,יש אחת עם ציור של פרה אם זה נחשב],ומכופתרת גם לא. תודה בכל זאת בנות

שירולים

New member
אמממ

לאיזה סוג של עבודה את מתראיינת? אם זה מלצרית או משהו כזה..הלבוש לא משנה בכלל...סתם משהו רגיל ויומיומי...זה לא דבר שישנה להם לגבי לקבל אותך לעבודה או לא..אם זה משהו יותר רישמי וכדומה...אולי ג'ינס ממש ממש כהה וחולצה לבנה.. לדעתי את צריכה לבוא רגיל עם ג'ינס וחולצה חמודה שלך..אולי חולצה שחורה או לבנה שייראה רישמי...את לא צריכה להתחפש וללבוש חולצה מכופתרת וכו'...אם את לא הולכת ככה באמת... בקיצור ג'ינס + חולצה לבנה\שחורה וזהו! בהצלחה!!!

אורקיי

New member
מנסה..

לדעתי איזשהו ג'ינס בגזרה ישרה.או איזה שיש לך...שאת מרגישה איתו נוח וחולצה(לא גופייה) אפילו עם שרוול ממש קצרצר.. ועדיף שתהיה חלקה מבחינת צבע, לא נורא אם יש לה איזושהי תוספת בבד או משהו..העיקר שתהיה סולידית מבחינת צבע אם יש אז עדיף שחור..אבל אם אין אז לא נורא מקווה שעזרתי!

RainbowL

New member
תהיי את

נשמע הכי מפגר והכי לא עוזר בעולם, אבל באמת... אל תתפרעי שם עם צבעוניות ותראי כמו ליצן אבל ג'ינס וטי שאת אוהבת יעשו את העבודה.

הנסגדת

New member
אל תתלבשי עמוס, תיהי אסטית ותיהי בעיקר עצמך.

זהו :} בהצלחה. את תצליחי עם קצת הומור וחיוכים.

Tomiko8

New member
אם זה לא מאוחר מידי..

תלבשי ג'ינס נוח, טישרט שחורה/לבנה/אפורה ואולי איזה מטפחת נחמדה או צמידים שיתנו טיפונת "צבעוניות". תבואי עם שיער אסוף ואיפור עדין. וזהו!
אל תתאמצי ותלבשי חליפה או חולצה מכופתרת או ווטאבר, תהיי עצמך. ^^

חפשי בפוקס עודפים.

יש לי טי שרט מיקי פשוטה מקסימה מפוקס, אני לא זוכרת מאיזה עונה. בקולקציה הנוכחית יש את השקופות האלה.

Amit Enchanted

New member
חחח בקטנה :]

אתן חושבות שאני אוכל למצוא חולצות של מיקי מאוס לבנים בפוקס?

איפה אני יכולה למצוא גרביונים בצבעים כמו כתום

כחול, ירוק, סגול, צהוב.... בחיפה או בקריות...?? ואממ מה זה בערך עולה?
תודה רבה(L)

../images/Emo206.gifלשדה תעופה ולהיות עם זה ביום הראשון

בגרמניה... ג'ינס ישר של לי קופר גופייה או משהו קצר סתם כפכפים מתלבטת אם להחליף לשורטס כי בגרמניה התחזית היא שירד גשם.. מה לובשים

הנסגדת

New member
ממש לא שורטס :}

מניסיון עם טיסה לגמרניה באותו תאריך, לבשתי: ג'ינס גופייה נעליים סגורות ובשקית/תיק: סריג וצעיף תחליפי כל פריט במקביל שלו... [ג'ינס יכול להיות גם סתם מכנס ארוך, גופייה תיהיה חולצת T שהולכת עם סריג/ז'קט מסוים וצעיף שיהיה לך כיף ממש לכרוך
]. ד"א: לא משנה מה התחזית, בדר"כ קריר. לא תמצאי את עצמך הרבה עם מכנסיים קצרים... מקווה בשבילך שזו לא שנה חמה מדי, כי כלכך כיף לנחות פתאום למזג אויר חורפי [יחסית לארץ זה חורפי...]! תהני המון! אני חושבת על הרגע שאחזור לשם כל יום...

../images/Emo51.gif

אבל אני בגרמניה רק יומיים-שלושה ככה שבהולנד מתחממם יותר אבל עכשיו כשאני חושבת על זה אפשר לשים פחות שורטס... אוףףף כ"כ בא לי.. אני אתחיל להחליף את הכל ב-3/4 ולהשאיר כמה שורטס
תודה רבהה

למעלה