שרשור שאלות

MaRy FoReVeR

New member
אני ראיתי

הייתי היום בואנס בקינג ג'ורג' והיה שם ואנס בובה עם עיגולים,דובדנים משבצות,וכל מיני...ממש יפים...הדובדנים עלו 180..

ספצוק

New member
יותר עזרה מאשר שאלה..

תקשיבו הקיץ הגיע...אנחנו האמתי ממש בתו ךהקיץ ואין לי שמלה בארון אני פשוט לא מוצאת.היא לא חייבת להיות אלגנטית וכבדה..סתם קייצית כיפית וקלילה והכי חשוב לא בצבע שחר..לפחות לא חלק בבקשה בבקשה תעזרו לי למצוא איפה אני יכולה הלשיג בטוחח מכיירם נורמלי ומי שבא לה להעלות תמנוות-תבורך תודה וערב טוב יפות שלי

Loony Moony

New member
זקוקה לייעוץ ../images/Emo9.gif

אתמול התחשק לי להתפרע אז אמא עזרה לי להפוך זוג מכנסיים ישן של אחותי לשמלה הזאת---> יש לי כמה שאלות בקשר לעיצוב הסופי (אל תתייחסו לתפר המעפן, כרגע זה עם סיכת ביטחון..) איך הסרט הורוד? כדאי להחליף ללבן? השמלה יפה ככה או שעדיף להוסיף לה חתיכת בד כדי ש"תתנפנף"? כדאי להוסיף עוד משהו? תודה רבה, ענבל

shir123456

New member
יצא מגניב!../images/Emo9.gif

ולפי דעתי אפשר אולי לנסות להחליף את הסרט ללבן.. כי הורוד קצת נעלם בצבעים של השמלה.. ואמ... מבחינת איך שהיא נראית כרגע לא נראה לי שאת צריכה להוסיף עוד בד.. כי היא נראית טוב! טוב אז שיהיה לך בהצלחה! וכל הכבוד על היוזמה!

Loony Moony

New member
תודה לשתיכן ../images/Emo13.gif

אני אבטח אלך לתופרת בימים הקרובים, ואז גם אקנה סרט לבן.. מקווה שיצא טוב

מילללקי

New member
לדעתי , ../images/Emo109.gif

תשאירי את הוורוד , זה מתאים יותר מהלבן. להוסיף לשמלה את לא צריכה . את בטוחה שזה מה שיצא ממכנסיים ?!

kelly7i

New member
איך זה היה מכנסיים, אני לא יודעת=|

ולדעתי הסרט הורוד עדיף:]

וזה די דחוף להיום....תודה../images/Emo13.gif

אהה ואם זה עוזר אני רוצה את הדגם הזה או לפחות משהו דומה... יש את הצבע הזה בטסע נאות או בריקנשטוק

Aviyush

New member
יש בטבע נאות

אני קניתי ב280, בחלק מהמקומות עולה 300

בסוף וויתרתי על טבע נאות

ובדקתי באתר של בריקנשטוק כמה הן עולות (כי אני יודעת שבארץ זה מלא כסף...-__-) ובגלל שאני טסה מחר בדקתי באתר של בריקנשטוק בגרמניה כמה הן עולות והיה כתוב 35.95 (שזה 200 ש"ח בישראל) אז החלטתי לקנות שם ואם ההורים שלי יסכימו אני אקנה 2 זוגות.. מקסימום תמיד אפשר לקנות שוב בארץ
חח חפרתי...

אהה ואני חושבת לקנות את אלו../images/Emo26.gif

ואולי עוד זוג כשאני אגיע לשם אני אראה
ד"א מה יותר איכותי

שניהם מותגים איכותיים.

פשוט טבע נאות זה מותג ישראלי ובירקנשטוק מותג גרמני. שני המותגים מתמחים בייצור נעלי נוחות בעיקר.

אני לא אמרתי שטבע נאות פחות איכותי

אבל אני כן קראתי שבירקנשטוק (כתבו בפורום) שהוא יותר טוב.. פשוט אני מגיעה לגרמניה ויש שם את אותן נעליים במחיר יותר זול אז אני אקנה משם. אולי פשוט בגלל שיש להם "שם" חושבים ככה אין לי מושג... אבל אישית חברה שלי קנתה מטבע נאות והיא לא הולכת ממש עם הנעליים היא אמרה שהם עשו לה בעיות או משהו אין לי מושג (ושוב אני לא אומרת שהן לא אורטופדיות אולי לרגל שלה יש משהו שמפריע אני לא יודעת) בקיצור.....לא יודעת להסביר חח

למעלה