סליחה על האיחור
לא נמאס קצת מאיזשהו כיוון? הפול און הזה כבר מאוס ונמאס ונתחן עד דק מכל כיוון אפשרי... ככה אתם רואים את הטראנס גם בהמשך? ללא שום התקדמות לכיוונים שונים? אלא אותו פול און שארי לינקר הביא וקמו לו עשרות חקיינים מוצלחים שמספקים את אותה סחורה בדיוק? מה עם התקדמות, גם אצלכם במוזיקה, קצת יותר ביטים מתקדמים ולא אותו טראנס מקובע שמגיע מהארץ בשנתיים האחרונות (בטונות של זבל) ? אני יגיד את זה דוגרי, בלי להתבייש, גם גרביטק הוא לא אלבום כזה גדול... הוא כיפי, אחלה סאונד, יופי של גרוב (על הגרוב יש לכם 10 מ-10 ממני) אבל עדיין דברים שנשמעו מכל כיוון.. אתה אמר שהאלבום הבא יהיה שונה, ויהיה קצת יותר פול און? הרי שגרביטק הוא גם אלבום פולאון טהור...סו וואט? אז מה ההתקדמות במוזיקה? בטראנס חייבים להתעדכן, להתחדש ולתת כיוונים חדשים של טראנס (כבר אלף פעם אמרתי את זה) זה מה שיפה במוזיקה הזאת ואם הוא לא הולך - היא נשארת מאחורה. בגלל זה כשאני מצפה לאלבום חדש מפסיקראפט, אני מחכה למוזיקה קצת יותר מתוחכמת ממה ששמעתי בגרביטק... הייתי רוצה מאוד בנוסף לראות טופ טן קטן ממך (כמובן אם אפשר)

ואולי לשמוע על עוד קצת אומנים או כיוונים אחרים של טראנס חוץ מהסאגה של "סימון אינפקטד" שאתם אוהבים ומנגנים? אמממ ומשהו שאני חייב לציין הקטע הכי שהיה הכי מושמע אצלי מגרביטק הוא הרצועה הראשונה Life in mono ? ככה קראו לו? קטע גדול. עוד חייב לציין את עבודת הגיטרות שלכם, שתמיד נתפסה אצלי כטובה יותר מאשר אצל שאר ההרכבים עם "טראנס הגיטרות שלהם", פשוט נגינה טובה בלי יותר מידיי אפקטים מיותרים..פשוט גיטרה. זה משהו שבא בטוב.

ויש לכם גרוב משגע. בהצלחה בהמשך. סלימאן אשפעי חדשות ערוץ 2 עזה. kEEp It PSY