שרשור שאלות ל- Psycraft

Psycraft

New member
Papitoתשובה

אנחנו מושפעים בעיקר מגיטריסטים כמו: STEAVE VAI POUL GILBERT ועוד

Psycraft

New member
תשובה MidNight Flame

יש הבדל בתשלום אבל לגבי תוכן התשלום זה לא לפורום זה ;)

RiCh RaCh

New member
שאלה

כמה זמן לוקח לכם לשבת על טראק אחד ? ומאיפה אתם לוקחים את המוזה כדי ליצור טראקים?

Psycraft

New member
תשובה RiCh RaCh

זה משתנה בן טרק ל טרק פרק הזמן בממוצע הוא שבועיים. לגבי המוזה ....

InFeCtEd BrAiN

New member
ניר שאלה

ניר החלום שלי זה להיות די גי יש לך טיפים כיצד להגשים את זה החלום הזה יש לי קייס די נאה עם טרקים וגם כשרון ואני חוסך לציוד מה עוד צריך

InFeCtEd BrAiN

New member
עוד שאלה אחי

אתם מתכניים ליצור עם טרקים של אמביאנט וציל אוט בסגנון של Psycraft - A Song For You כי אני חולה על הטרק הזה

Psycraft

New member
תשובה InFeCtEd BrAiN

אנחנו מדי פעם עושים קטע מסוג זה ואוהבים את זה מאד כי זה יותר קטע של יצירה ואומנות בשבילנו.

Psycraft

New member
תשובהInFeCtEd BrAiN

אני לא די גי (אני די גי יוצר) ולכן אין לי טיפים אבל עם אתה הייתה אומר לי שאתה עושה מוסיקה אז כאן הכל משתנה.

Mike A

New member
רק רציתי לציין

שבכרטיס האישי של Psycraft יש תמונה שלהם. ניר משמאל על הנורד ואלון עם השיער הארוך על הגיטרה.

שאלה קטנה

יצא לי לשמוע את הסי די האחרון שלכם לא כל כך לעומק אבל שמעתי ונהנתי מאוד, אבל השאלה שלי היא : ברגע שמגיע של המלודיה נראה כי אין לכם את היכולת לעשות אותו מלודי בלי ירידה מהתו הנכון וזיוף קליל. אתם בוחרים לעשות ככה את המלודיה ? זה מסקרן כי כל פעם ששמעתי אמרתי לעצמי, זה בא עוד שניה זה מגיע ואז מגיע מלודיה קצת עקומה וזה קצת מוריד את האדנרלנין אשמח לשמוע את התשובה שלכם, ומקווה שלא הורדתי מערכם או כי אני יודע כמה חשוב זה פידבק לאומן

Psycraft

New member
תשובה יצור קוסמי

זאת הפעם הראשונה שאני שומע את זה אחי ומוזר לי כי אנחנו ממש מקפידים בדברים האלו.

Psycraft

New member
תשובה RiCh RaCh

כן הופענו בפסטיבל גדול בפורטוגל של HEINEKEN עם מיטב האומנים המובילים.

gpeles

New member
לפסיקראפקט

ואני וחבר שלי גם עושים טראנס ויש לנו אתר נשמח מאוד אם תכנסו (בזמנכם החופשי) אליו ותורידו שמה סמפל לטראק שאנחנו עובדים עליו ותכתבו לנו את דעתכם (או דרך הגסטבוק באתר, או שלחו לי א-מייל ל: [email protected]) או דרך הפורום של תפוז) www.geocities.com/maddargons

Psycraft

New member
ביי לכולם

היה לי העונג לענות לכל השאלות אך בשלב זה אני חייב להיפרד ולאחל הצלחה לכל האנשים שנכנסים לתחום או בתוכו , או כאלה שסתם מאזינים.... MUSIC IS THE SOUNDTRACK OF LIFE!

HooK

New member
סליחה על האיחור :)

לא נמאס קצת מאיזשהו כיוון? הפול און הזה כבר מאוס ונמאס ונתחן עד דק מכל כיוון אפשרי... ככה אתם רואים את הטראנס גם בהמשך? ללא שום התקדמות לכיוונים שונים? אלא אותו פול און שארי לינקר הביא וקמו לו עשרות חקיינים מוצלחים שמספקים את אותה סחורה בדיוק? מה עם התקדמות, גם אצלכם במוזיקה, קצת יותר ביטים מתקדמים ולא אותו טראנס מקובע שמגיע מהארץ בשנתיים האחרונות (בטונות של זבל) ? אני יגיד את זה דוגרי, בלי להתבייש, גם גרביטק הוא לא אלבום כזה גדול... הוא כיפי, אחלה סאונד, יופי של גרוב (על הגרוב יש לכם 10 מ-10 ממני) אבל עדיין דברים שנשמעו מכל כיוון.. אתה אמר שהאלבום הבא יהיה שונה, ויהיה קצת יותר פול און? הרי שגרביטק הוא גם אלבום פולאון טהור...סו וואט? אז מה ההתקדמות במוזיקה? בטראנס חייבים להתעדכן, להתחדש ולתת כיוונים חדשים של טראנס (כבר אלף פעם אמרתי את זה) זה מה שיפה במוזיקה הזאת ואם הוא לא הולך - היא נשארת מאחורה. בגלל זה כשאני מצפה לאלבום חדש מפסיקראפט, אני מחכה למוזיקה קצת יותר מתוחכמת ממה ששמעתי בגרביטק... הייתי רוצה מאוד בנוסף לראות טופ טן קטן ממך (כמובן אם אפשר) :) ואולי לשמוע על עוד קצת אומנים או כיוונים אחרים של טראנס חוץ מהסאגה של "סימון אינפקטד" שאתם אוהבים ומנגנים? אמממ ומשהו שאני חייב לציין הקטע הכי שהיה הכי מושמע אצלי מגרביטק הוא הרצועה הראשונה Life in mono ? ככה קראו לו? קטע גדול. עוד חייב לציין את עבודת הגיטרות שלכם, שתמיד נתפסה אצלי כטובה יותר מאשר אצל שאר ההרכבים עם "טראנס הגיטרות שלהם", פשוט נגינה טובה בלי יותר מידיי אפקטים מיותרים..פשוט גיטרה. זה משהו שבא בטוב. :) ויש לכם גרוב משגע. בהצלחה בהמשך. סלימאן אשפעי חדשות ערוץ 2 עזה. kEEp It PSY

HooK

New member
עוד שאלה קטנה, למקרה שתראה את זה

אממ... אז אוקי, פסיקראפט זה שם לא רע בטראנס הישראלי אבל עדיין כמעט אנונימי במידות מסויימות בקרב אלה שלא עוקבים צעד צעד אחרי הטראנס, אני מנסה להגיפה בעצם שלא שומעים ממכם מספיק... יש סיבה לך שהעבודה שלכם כל כך שקטה? בכוונה לא עושים יותר מידי רעש? :) ועוד משו קטן ככה לקינוח... מה אתה חושב על הגל המינימליסטי והפרוגרסיב טראנס שתופס היום 80 אחוז מעולם הטראנס? אתה מתחבר אליו? אוהב? שומע? דוגמאות? איך אתה רוא האת הטראנס בעוד....בוא נגיד...שנתיים? (שנתיים זה המון בהתחשב ומדובר על סצנה שכל הזמן מתפתחת ופותחת לעצמה דלתות חדשות..) המון בהצלחה! Hook

למעלה