שרשור שאלות ל- Psycraft

Psycraft

New member
תשובה לInFeCtEd BrAiN

ANGELS ישוחרר כנראה רק באלבום השני שלנו ולא לפני

InFeCtEd BrAiN

New member
שאלה נוספת

איזה טרקים הייתם רוצים לעשות להם רמיקס נגיד של אינפקטד

Psycraft

New member
תשובה לInFeCtEd BrAiN

למען האמת לא חשבנו על לעשות רמיקס לאינפקטד אלה יותר לעשות טרק איתם ביחד.

Mike A

New member
שאלה

הסגנון שלכם הוא סגנון יותר להאזנה בבית מאשר לרחבת הריקודים. אפשר להגדיר את זה אולי כטראנס מלודי עדין. לאחרונה התחלתם לעבוד עם Xerox, האם זה מרמז על שינוי בכוון היצירה שלכם?

RiCh RaCh

New member
שאלה לפסיי קרפאט!!

איך עושים טראנסים?
חחח מה דעתכם על החיבור של אינפקטד וברי סחרוף והאם אתם מתכננים משהו בבסגנון?

RiCh RaCh

New member
עוד שאלה

אמרת שאתם מתכננים לעשות מוזיקה קצת שונה? כמו איזה?

Psycraft

New member
תשובה RiCh RaCh

אנחנו כרגע עובדים על קטע שהוא מחוץ לתחום הטראנס ובו ישתתפו זמרת ונגן פלמנקו ומעבר לזה תשמעו בקרוב.

Psycraft

New member
תשובה RiCh RaCh

אנחנו כרגע לא מתכונים לעשות משהו בסגנון אך מאד מעודדים שילובים מסוג זה וממש ממש אהבנו את מה שהם עשו ביחד.

ELior

New member
עם כבר מדברים על מסיבות אז....

אני שכן שלכם(דימונה) אני מעריך אותכם מאוד ואני רוצה לדעת עם יש איז מצב שתבוא לרוקיום? עם כבר רוקיות בחנוכה מביאים את קוסמה!

Papito

New member
שאלה

הייתי רוצה לדעת עם איזה ציוד אתם עובדים, הכוונה לגיטרות, קלידים, כרטיסי קול ושאר דברים.. תודה רבה

Psycraft

New member
תשובה לPapito

Modules : Nord Rack Nord Modular Morpheus Free Bass Oberhiem Matrix-1000 Yamaha dx-11 Akai S-2000 Mixer : Darla Sound Card Sound : Mackey Sr-32/8 Monitors : Event 20/20 bas Computer : Home Pc: Pentium 3, 733 Cubase Vst 5.0 Recorders : DAT - Tascam DA-30 Mk || DAT - Sony D8 Effects : Lexicon mpx-100 Ensoniqe dp-4 Alessis Microverb 4 Lexicon lxp-1 digitech quade

Psycraft

New member
תשובה ELior

אני מאד מודה לך ובקשר לדימונה זה כרגע לא בתיכנון

כאן או שם

אני לא יודע למה, אבל יש לי הרגשה שאומני הטראנס הישראלים (חלקם הגדול לפחות) מעדיפים להופיע יותר בחוץ לארץ,כלומר מרגישים יותר נוח שם מאשר בישראל. יש לכם העדפה היכן להופיע? איפה הקהל נותן לכם את ההרגשה הכי טובה, בארץ או בח"ול? יש הבדל בין הקהל הישראלי לקהל הלא ישראלי?

למעלה