שרשור שאלות ל- Psycraft

Mike A

New member
שרשור שאלות ל- Psycraft

כל השאלות שברצונכם לשאול את ניר מההרכב Psycraft - אנא לשרשר לכאן.

ReiKo

New member
שאלה

אוקיי, סתם מעניין אותי - איך נכנסת בכלל לז´אנר הזה, מה גרם לך להיכנס ואיזה הרכב\אמן השפיעו עליך ?

RiCh RaCh

New member
שאלות

עקב זה שאני כנראה לא יהיה פה בערב אז אני ישאל עכשיו דבר ראשון אתם הרכב שמאוד מוערך עליי חזקו והמשיכו עם המוזיקה המצויינת אז ככה 1.שאלה קצת דומה אבל שונה
האם אתם קצת מקנאים במוזיקה של אומנים אחרים? 2.עם איזה הרכב/אמן הייתם רוצים לעשות טראק משותף או אלבום... 3.האם אתם מרגישים שאתם ממצים את היכולת הכשרונית שיש לכם? 4.אתם מופיעים הרבה בארץ?ואם כן מתי תבואו לצפון!?
5.הטראק ANGELS איפה הוא יהיה משוחרר וזהו בנתיים נראה עם אני יזכר בעוד משהו תודה ותמשיכו ליהיות מצויינים

ELior

New member
גם לי יש כמה שאלות.....

מתי תוציאו דיסק חדש? מי ההרכב/אומן המועדפים עליכם?

Psycraft

New member
תשובה ל ELior

אנחנו בימים אלה עובדים על האלבום החדש יש לנו כרגע כבר 5 קטעים חדשים והאומן שאנחנו אוהבים הוא סיימון פוספרד ואינפקטד

Psycraft

New member
תשובה ל RiCh RaCh

1 לא אנחנו בכלל לא מקנאים במוסיקה של אומנים אחרים ו אפילו להפך אנחנו רק מפרגנים ומנגנים אותם במסיבות בכיף 2 היינו רוצים נורא לעבוד עם סיימון פוספורד או אינפקטד כי אנחנו חושבים שיש לנו הרבה מה ללמוד מהם. 3 לפי דעתנו אנחנו כן ממצים את היכולות שלנו ו ההוככה היא שאנחנו מנגנים את כל הגיטרות באלבום ואף אחד מהם לא מסומפל 4 אנחנו מופיעים הרבה בארץ ועכשיו גם בח"ול נכון לעכשיו אין לנו תאריך למסיבה בצפון אבל שבוע הבא אנחנו בת"א וכולכם מוזמנים לבוא 5 הטרק שלנו ANGELS יצא בנתיים רק באלבום השני שלנו שאנחנו עובדים עליו עכשיו אבל הוא כבר מנוגן ע"י כל הDJS המובילים

Psycraft

New member
תשובה MidNight Flame

הפרטים בנתיים לא ידועים לי אבל זאת מסיבה של איתן אינגקשן אבל פרטים נוספים היו בהמשך השבוע באתר שלנו.

Psycraft

New member
תשובה לrhiko

היי נכנסנו לעולם המוסיקה האלקטרונית לפני כ 10 שנים לאחר שחבר שלנו הביא לנו קלטת של "גיא סבג" שהיה עד לפני כמה שנים תקליטן מצליח. וזאת בעצם היתה הפעם הראשונה שנחשפנו למוסיקה האלקטרונית ולאחר שאהבנו את זה כל כך אמרנו לעצמנו איך לעזעזל עושים את זה. לאחר מספר בירורים קנינו מספר מכשירים והתחלנו לשחק עם המחשב. עד שהגענו לתוצאה שהיתה נשמעת כמו טרק :) האומנים שמשפיעים עלינו לאורך כל הדרך הם: SIMONE POSFORD DADO INFECTED

MidNight Flame

New member
שלום Psycraft !

רציתי רק לומר שאתם אחד ההרכבים שאני הכי מעריך ומתחבר אליהם, השילום שלהם פשוט מעולה. כמובן שרכשתי (מקורי!! מה שלא קורה הרבה) לי את האלבום המעולה "Gravitech". זה מה שרציתי להגיד :) רק תמשיכו ליצור מוזיקה כל כך טובה!! ובהצלחה

Ploral Reaction

New member
כנסו

טוב הייתי מאוד רוצה שתפרטו אבל ברצינות איך נכנסתם לעניין. כלומר, באיזה גיל, בעזרת איזה כלים ותוכנות, כמה ולמה. מאוד מעניין אותי, למה אני מחפש לאן להתקדם כרגע ברמה שלי.

Psycraft

New member
תשובה לPloral Reaction

נכנסנו לעולם המוסיקה האלקטרונית לפני כ 10 שנים לאחר שחבר שלנו הביא לנו קלטת של מוסיקה אלקטרונית וזאת בעצם היתה הפעם הראשונה שנחשפנו לעולם זה. ולאחר שאהבנו את זה כל כך אמרנו לעצמנו איך לעזעזל עושים את זה. לאחר מספר בירורים קנינו מספר מכשירים והתחלנו לשחק עם המחשב התוכנה הראשונה שעבדנו איתה היא CUBASE (עוד שהיא היתה שחור לבן:) ורק בשנים האחרונות גילינו את עולם הAUDIO עד לפני כמה שנים ההינו עובדים רק בMIDI שממש היה מקשה את העבודה באולפן והתוצאות היו גם בהתאם. אבל היום לפי דעתינו אפשר לעשות מוסיקה מצויינת רק עם מחשב וכרטיס קול טוב כי היום רמת הסאונד שאפשר להשיג מהמחשב כל כך גבוהה שהיא הרבה פעמים עולה באיכות אפילו על מכשירים חיצוניים

funkyhead

New member
psycraft בנשמה שלי

ניר סדון רציתי לשאול אותך אם אתה תבוא לערד בחנוכה

Tsuyoshi

New member
אני

רוצה לדעת איך התחלתם להתפרסם...? מאיזה טראק, איזה אנשים קידמו אותכם, בעצם את התהליך שעשיתם עד שנהייתם שם מוכר

שאלות

מי ממכם מנגן בגיטרה? האם היה אלבום שקדם לגרביטק? יש תוכניות לעתיד?

Psycraft

New member
תשובה The Chaos Theory

* אלון הוא הגיטריסט בכל הקטעים שלנו למרות ששתינו מנגנים הוא המוקלט :) * לא היה אלבום לפני גרביטק * התוכניות לעתיד הם להוציא עוד אלבום ולאחר מכן לנסות לעשות מוסיקה קצט שונה

Psycraft

New member
תשובה לTsuyoshi

אנחנו התחלנו בעצם להתפרסם מהקטע הראשון שיצא בHOMMEGA לטרק קוראים WELL DONE שהיה בזמנו להיט די גדול (וגם קטע ראשון שלנו שיצא אי פעם). ומאז בעצם יצאנו כמעט על כל דיסק של אייל ואפשר להגיד שאנחנו בעצם גדלנו עם hommega האיש הכי חשוב לקידום PSYCRAFT ו90% מהאומנים בארץ הוא אייל ינקוביץ הגדול. שלו אנחנו חייבים את הכל על זה שתמך בנו לאורך כל הדרך ועד היום.

Psycraft

New member
תשובה funkyhead

זה ממש לא תלוי בי אלה באמרגן שלנו (אייל ינקוביץ).

Superdror

New member
שאלה לי אליכם! ../images/Emo13.gif

אני כמוכם באר שבעי איך, בתור אנשים מבאר שבע, אתם מרגישים את הקשר לעיר? האם זה תורם באופן כלשהו ליצירה שלכם? איך זה להיות מהמרכז?

Psycraft

New member
תשובה לSuperdror

* אני מאד גאה להיות מהדרום ואפילו שיש עלינו טיפת לחץ לעבור למרכז אנחנו עדיין מעדיפים להישאר פה כי אנחנו אוהבים את היחודיות של המקום * אני חושב שכן זה משפיע כי אין לנו את כל הלחץ של המרכז וזה נותן לנו את כל הזמן שאנחנו צריכים * אנחנו לא מהמרכז אז אני לא יכול לענות לך על זה :)

למעלה