שרשור שאלות חשובות....

גם בייליס גם מוזיקה גם פרחים

גם בלונים גם כלבים תינוקות ריח של האדמה אחר הגשם הראשון קיצור מלא דברים עושים לי שמח כמובן שהיתי מאוהבת זההיה לי הכי כייף בעולם - ריחפתי

rrredshay

New member
מאחל לך רק שמיייח

מצטער, תינוק לא מצאתי....

../images/Emo140.gif

1. מה הדבר שעושה לכם הכי טוב בעולם (לא אנשים מסויימים, אלא משהו)-הרגעים האלה שפתאם מרגישים את האהבה מציפה....אוף מתגעגעת אליהם... 2. אם אתם רוצים להרגע, מה הדבר הראשון שתעשו? תלוי להרגע ממה...לרוב מתקשרת לחברה הכי טובה שלי או שמה מוסיקה אהוב( תשובה בהמשך) ונכנסת לאמבטייה עם קצת או מינימום מקלחת שקולחת לי מעל הראש למשך הרבה מאוד זמן. 3. איזה שיר עושה לכם את זה? (עדיף ישראלי) "את תלכי בשדה/לאה גולדברג" מיושנת אנוכי
4. אם הייתם יכולים, מה הדבר שהכי הייתם רוצים שיהיה לכם.....יותר אהבה לעצמי

Nush Nushit

New member
../images/Emo41.gifגם אני דנדשה ...

1. מה הדבר שעושה לכם הכי טוב בעולם (לא אנשים מסויימים, אלא משהו) חיבוק חם ואהבה
2. אם אתם רוצים להרגע, מה הדבר הראשון שתעשו? מי רוצה להרגע???
נראה לי מוזיקה בפול ווליום
3. איזה שיר עושה לכם את זה? (עדיף ישראלי) כל שיר בתנאי שהוא לא מזרחי (ומתנצלת מראש אם פגעתי במישהוא, האוזניים שלי לא ואהבות סלסולים)
4. אם הייתם יכולים, מה הדבר שהכי הייתם רוצים שיהיה לכם.....
בריאות
אהבה
ואושר ובסדר הזה ...

../images/Emo26.gif

1. מה הדבר שעושה לכם הכי טוב בעולם (לא אנשים מסויימים, אלא משהו)- מוזיקה , טיולים על חוף הים, חיבוקים ונישוקים... אהבה. 2. אם אתם רוצים להרגע, מה הדבר הראשון שתעשו? אשמע מוזיקה, אעשן ג'ויינט טוב ( לפעמים, כבר כמה זמן לא נוגע בזה ), חוף הים מרגיע אותי. 3. איזה שיר עושה לכם את זה? (עדיף ישראלי)- יהודית רביץ " אתה בא והולך " , מירי מסיקה ,להקת שבע. 4. אם הייתם יכולים, מה הדבר שהכי הייתם רוצים שיהיה לכם.....- אהבה...

DREAM111

New member
ליבית שאלת אז עונה

1. מה הדבר שעושה לכם הכי טוב בעולם (לא אנשים מסויימים, אלא משהו)? הכי טוב עושה לי הצחוק של האחיינים שלי. אני שומעת אותם זה כמו מיליון דולר לפחות. 2. אם אתם רוצים להרגע, מה הדבר הראשון שתעשו? אנשום עמוק ואתקשר לאחותי שתאפס אותי חזרה. 3. איזה שיר עושה לכם את זה? (עדיף ישראלי) זה מאוד תלוי בסיטואציה יש הרבה ובניהם גם ישראליים. 4. אם הייתם יכולים, מה הדבר שהכי הייתם רוצים שיהיה לכם..... אהבה זוגיות שתביא למשפחתיות וילדים ילדים וילדים.

שלגייה3

New member
שאלות חשובות זה חשוב!../images/Emo3.gif

1. עושה לי הכי טוב-כסף והרבה!!! 2. להרגע זה סקס והרבה!!! 3. שיר שעושה לי את זה זה משוך בגזר 4. לא חסר לי כלום אז אני לא צריכה כלום! 5. זהו? רק עד 4???

עונה../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

1. מה הדבר שעושה לכם הכי טוב בעולם (לא אנשים מסויימים, אלא משהו) סקס טוב ונשיקות...המון 2. אם אתם רוצים להרגע, מה הדבר הראשון שתעשו? רייקי...מוסיקה טובה...אלכוהול, תלוי בסיטואציה. 3. איזה שיר עושה לכם את זה? (עדיף ישראלי) אהבה - של דניאל סולומון , יש עוד המון, מתה על מוזיקה ישראלית 4. אם הייתם יכולים, מה הדבר שהכי הייתם רוצים שיהיה לכם..... אהבה אמיתית,מספקת וטובה ...ואחת כזו קטנה כמו זו ששוכבת עליי כרגע. ו

למעלה