שרשור שאלות חשובות....

ליבית1

New member
שרשור שאלות חשובות....

בגלל שאני חדשה (ממש בא לשכונה בחור חדש
)אולי תענו לי על כמה שאלות, שאני פחות או יותר אדע מי אתם : 1. מה הדבר שעושה לכם הכי טוב בעולם (לא אנשים מסויימים, אלא משהו) 2. אם אתם רוצים להרגע, מה הדבר הראשון שתעשו? 3. איזה שיר עושה לכם את זה? (עדיף ישראלי) 4. אם הייתם יכולים, מה הדבר שהכי הייתם רוצים שיהיה לכם..... ובגלל שאני שאלתי, אני אענה ראשונה... 1. שלשת הדברים שעושים לי את זה הכי בעולם : מוסיקה, ים ותיאטרון 2. כדי להרגע הדבר הראשון שאני אעשה, אדליק את המערכת... 3. "תן לי סימן" של מירי מסיקה המדהימה!!! 4. הייתי רוצה שיהיה לי... המממ... קשה, סיבכתי אותי.... קצת יותר ביטחון אני חושבת... עכשיו אתם....

P u s s i c a t

New member
יאללה שיהיה

1. מה הדבר שעושה לכם הכי טוב בעולם (לא אנשים מסויימים, אלא משהו)
ספורט (אחרי האחיינים שלי - אבל ביקשת לא אנשים
) 2. אם אתם רוצים להרגע, מה הדבר הראשון שתעשו? אנשום. ואני רצינית. עוצרת. לוקחת הרבה אויר. וזה עובר. אם זה לא עובר - לוקחת סיגריה / יוצאת לנסיעה ברכב (מוסיקה ונהיגה מרגיעים אותי) אם אני עצבנית - הדבר היחיד שמרגיע אותי זה אימון קורע במיוחד. אנדרופינים. סם החיים. 3. איזה שיר עושה לכם את זה? (עדיף ישראלי) מה שאת אוהבת - גלי עטרי. שיר עם המון כח ואופטימיות. 4. אם הייתם יכולים, מה הדבר שהכי הייתם רוצים שיהיה לכם.....
והרבה. זה ועוד משהו שאני מעדיפה לשמור לעצמי ואגב... אל תתבאסי... אבל גם אחרי מליון שאלונים לא ידעו פה מי אני... החתולה - עולם ומלואו

shelly1975

New member
OK.....

1. מה הדבר שעושה לכם הכי טוב בעולם?
ה
ים שלי 2. אם אתם רוצים להרגע, מה הדבר הראשון שתעשו?
אעלה על רכבת למקום פסטורלי (נוף מדברי או הררי, תלוי במצברוח לאותו היום) ואכתוב שירים והגיגים 3. איזה שיר עושה לכם את זה?
שיר שמעודד אותי זה תפוחים ותמרים של רמי קליינשטיין 4. אם הייתם יכולים, מה הדבר שהכי הייתם רוצים שיהיה לכם..... בריאות מובטחת לכל החיים.

תשובות לשאלות חשובות

מה הדבר שעושה לי הכי טוב בעולם? כל פעם משהו אחר... לפעמים עיסוקים מסויימים לפעמים שקט וניקוי ראש, לנשום את הרוח והים כשיש לי הזדמנות , לעשות טוב לאנשים מסויימים בעיתויים מסויימים... שיר טוב שמתנגן ברדיו, וזרימה טובה של צחוקים... לצחוק עם אנשים קקרובים על שטויות עושה לי הרגשה טובה.. אם אני רוצה להרגע מה הדבר הראשון שאעשה? כל אחד מהדברים שרשומים למעלה יכולים להרגיע אותי, ולפעמים משהו מתוק או משהו טעים אחר יכול לעשות את העבודה כעזרה ראשונה.. איזה שיר עושה לי את זה? אוףףף המון כל השירים של מירי מסיקה יש בי עוד כוח מהפרוייקט של עידן שורדת של ניסו סימן טוב עושה לי את זה ביג טיימ יש עוד המון, בהחלט תלוי בטיימינג ובמיקום..

גלית35

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

1. מה הדבר שעושה לכם הכי טוב בעולם (לא אנשים מסויימים, אלא משהו)
אני לעצמי, החתולים שלי ואם זה הי אנשים אלו היו האחינים שלי. 2. אם אתם רוצים להרגע, מה הדבר הראשון שתעשו?
אקח סיגריה ... 3. איזה שיר עושה לכם את זה? (עדיף ישראלי)
כוחו של המשורר של דני רובס ועוד אחד של שלמה ארצי דואט שהוא שר ושורה מהשיר זה " לא יודע מה עובר לך בראש" 4. אם הייתם יכולים, מה הדבר שהכי הייתם רוצים שיהיה לכם.....
אהבה וזוגיות

rrredshay

New member
תשובות לשאלות חשובות...../images/Emo13.gif

1. הרבה דברים עושים לי הכי טוב בעולם, למשל ספורט (בעיקר כדורגל עם החבר'ה) בישול, "ארץ נהדרת", תאטרון וכו... 2. אני נרגע מצויין עם מוזיקה שקטה. 3. יש המון שירים שעושים לי את זה, ישראלים: בלעדייך אני חצי בן אדם, אהבה כנה של נרייה חובב, מאוחר מדי של אייל גולן, ריטה - כל הרפרטואר, שרית חדד....... לועזי: מלון קליפורניה, ניקה קוסטה, קווין..... 4. הייתי רוצה שיהיה לי....בעקרון מסתפק במה שיש לי, אולי אהבה חדשה..

rrredshay

New member
נו

אז מתי הולכים לסטייג'? מומלץ יום שני - שרהלה שרון-ערב הזוי לחלוטין. קבענו???

ליבית1

New member
גם בימי שני הייתי

שרהל'ה מדהימה, אבל אני יותר בכיוון של הסטנד אפ והצחוקים של שבת..... אפילו עשיתי לבת שלי את הבת מצווה שלה שם.... אני מכירה טוב את שחר וצחי, הבעלים, מכיר??

rrredshay

New member
מכיר רק במראה

יצא לי להיות שם רק פעמים ספורות, תמיד נהנתי!!! ארגנתי שם לא מזמן מסיבת רווקים לחבר והתמונה משם.

ליבית1

New member
וואלה... סחתיין, בעיני זה אחלה מקום

ואנשים מדהימים!!!! מה שכן, אני שם כבר שנתיים, ועדיין לא עליתי לשיר... אני מאלו שמסתכלים מהצד....

rrredshay

New member
שם זו היתה הפעם הראשונה....

תמיד זוכרים את הפעם הראשונה..... ואני זייפן מעולה
אבל כשיש אוירה טובה הכל הולך.... שרהלה מדהימה. אז מתי תיהיה הפעם הראשונה שלך??? אולי דואט???

מבטיחה לך

שכשאגיע לשם(במהרה בימינו)אגרור אותך לעלות לשיר איתי!! נזייף ביחד,מה יש?

ליבית1

New member
כמו שאני מכירה את אילנה

לא צריך הרבה כדי שזה יקרה.... נכון מותק?
רק מוסיקה טובה, כמה
וכמה....
(זוכרת???)

למעלה