שרשור שאלות חשובות....

את באמת רוצה לפתח את זה כאן?

קרועה

ליבית1

New member
אז זהו.... ש.... לא יודעת.. מעניין.

סתם עלתה בי רוח שטות, אל תשימי לב......

אני עונה

1. מה הדבר שעושה לכם הכי טוב בעולם (לא אנשים מסויימים, אלא משהו) - לבוא הבייתה אחרי יום מתיש בעבודה, לשמוח שהוא נגמר ולדעת שאני יכולה לקטר למיהו (רצוי ממין זכר...). או סתם שוקו חם
ביום גשום... 2. אם אתם רוצים להרגע, מה הדבר הראשון שתעשו? אחשוב על משהו חאר, שלא קשור לגורם הלחץ שלי. כשהייתי עם האקס אז הייתי חושבת עליו ונרגעת......... 3. איזה שיר עושה לכם את זה? (עדיף ישראלי) "אני אוהבת אותך לאה", גם כשיהודה שר 4. אם הייתם יכולים, מה הדבר שהכי הייתם רוצים שיהיה לכם.....אהבה חדשה!!

מממממ מעניין

למה הטעות...... ועוד בשרשור הזה. יש משהו שאת רוצה לשתף אותנו?

magenta73

New member
נו שוין...

1. מה הדבר שעושה לכם הכי טוב בעולם (לא אנשים מסויימים, אלא משהו) הכלבה שלי נחשבת? חוץ ממנה... אמנות. לראות ולעשות. 2. אם אתם רוצים להרגע, מה הדבר הראשון שתעשו? סיגריה. עם בירה בצד. יותר עדיף... 3. איזה שיר עושה לכם את זה? (עדיף ישראלי) ישראלי? עטור מצחך. 4. אם הייתם יכולים, מה הדבר שהכי הייתם רוצים שיהיה לכם..... שקט. שעצוב, אבל אותו אפשר לקנות עם כסף. ככה שהייתי יכולה לעשות בכיף בדיוק מה שאני רוצה בלי לחשוב על איך לגמור את החודש. זמן...

shaktii

New member
משתפת פעולה

1. מה הדבר שעושה לכם הכי טוב בעולם (לא אנשים מסויימים, אלא משהו) חיבוק 2. אם אתם רוצים להרגע, מה הדבר הראשון שתעשו? נכנסת למיטה ומקשיבה למוזיקה. 3. איזה שיר עושה לכם את זה? (עדיף ישראלי) "חזקה מהרוח" - גלי עטרי 4. אם הייתם יכולים, מה הדבר שהכי הייתם רוצים שיהיה לכם..... בתחום החומרי: רכב חדש - ישר מהחברה לפי בחירה אישית שלי. אפשרות רכישה בלתי מוגבלת של אמצעים לשיפור החיים. בתחום הגשמי: דעת נרחבת.

עונה לך....../images/Emo13.gif

1. מה הדבר שעושה לכם הכי טוב בעולם (לא אנשים מסויימים, אלא משהו): הירוק של הגליל העליון, האויר של הבוקר, וכמובן- החורף
2. אם אתם רוצים להרגע, מה הדבר הראשון שתעשו? עוצמת עינים, לוקחת נשימה ארוכה ושותה כוס מים... 3. איזה שיר עושה לכם את זה? (עדיף ישראלי) זה משתנה מתקופה לתקופה. נכון להיום זאת מירי מסיקה עם "באה אליכם" או "היום הזה הוא התחלה..." 4. אם הייתם יכולים, מה הדבר שהכי הייתם רוצים שיהיה לכם? אהבה. יופי.

את רואה שאת מבינה מהר?

1. מה הדבר שעושה לכם הכי טוב בעולם (לא אנשים מסויימים, אלא משהו)-לרקוד,לצחוק,שיחה טובה ועמוקה,הבת של חברה טובה שלי 2. אם אתם רוצים להרגע, מה הדבר הראשון שתעשו?אלך לרקוד,ארים טלפון לחברה טובה,אדליק סיגריה 3. איזה שיר עושה לכם את זה? (עדיף ישראלי)-"מה שאת אוהבת" של גלי עטרי בהחלט מחזק ועושה טוב 4. אם הייתם יכולים, מה הדבר שהכי הייתם רוצים שיהיה לכם-אהבה גדולה,אלא מה?

והנה אני

1. מה עושה לי הכי טוב - פרחים והקשת בענן (מולטי אורגזמות נחשב?) 2. להרגע? - לשבת על החוף כשיש סערה, גם אם אין סערה, לנשום לבטן ולחזה, לפעמים לבכות (תלוי) 3. שיר - כל הרפרטואר של ריטה, מתי כספי, גידי גוב, מיריגם, הללויה מהאורווזיון, והיום הלהיט מבחינתי זה : "היא" תרגום של מתי כספי - סוף סופי סופני 4. הכי שהייתי רוצה - למעט בריאות, אושר ועושר - אהבת אמת.

../images/Emo6.gifעונה ...

1. מה הדבר שעושה לכם הכי טוב בעולם : מוזיקה בפול ווליום , לרקוד , כלבים עם עינים שובת .... משמח ומרגש..ממלאים את הלב..כלבים הכוונה 2. אם אתם רוצים להרגע, מה הדבר הראשון שתעשו? אשכב על המיטה , אסתכל בתקרה ואשים לי איזה שיר ..מוזיקה תמיד עושה לי את זה ..נושמת לי בורידים 3 . איזה שיר עושה לכם את זה? (עדיף ישראלי) - אהבה חדשה -אסף אמדורסקי 4. אם הייתם יכולים, מה הדבר שהכי הייתם רוצים שיהיה לכם..... ראש נקי מדאגות , חוזק וחוסן , אהבה עצמית עצומה זוגיות טובה משקל מאוזן הרבה כסףףףףףףףףףףףףףףףףףף בגדול: להיות מאושרת ומסופקת ממה שיש !

למעלה