שרשור רוני...

yanivtr

New member
פיייייי כל זה רק על רוני...

כל הכבוד לה, תראו איזה שירשור היא גרמה בפורום שמדברים על כוכבי ענק מאמטיוי.. אפילו אם היא לא יודעת לשיר, ולא יודעת לרקוד, ובכלל אין לה כשרון תראו איך היא גרמה לאנשים לדבר עליה! עכשיו באמת, תנו לשישור לעבור עמוד

האמיתית

New member
אני מקווה שה"קריירה" .....

החדשה לא תהווה עבורה תרוץ להשתמט מהשרות הצבאי.

KerenWelling

New member
תגובה על רוני: פיכסה בתחת!!!

חחח....אחלה כותבת...אהבתי +! אני שולטת...אחח...כןכן.. ב-כ-ל- מקרההה... הרי אתם יודעים שבכלל בחרו את רוני כי היא הייתה בחוג ריקוד וכי יש לה פרוטקציות ורק אחרי שראו שהיא יודעת לרקוד ושהיא יפה אז לקחו אותו ונתנו לה שנתיים של שיעורי פיתוח קול וזימרה וכאלה ומשחק מול מצלמה והכל ורק אז שיחררו אותה לשיר הלא מקורי שהגרסא האנגלית שלו הרבה יותר יפה- ואם אפשר להגיד ממש מצויינת לעומת הגרסא העיברית. וחבל שהשקיעו בה כל כך הרבה כסף...למרות שהיא הולכת להיות להיט ענק כי היא שיטחית ומפורסמת טוב ע"י גיא פינס, אחותה השחקנים הלא-מוכשרת בגרוש!!!!!!!!!

Silent Venus

New member
אוקיי:

רוני היא רוני דואני "זמרת" בת 17 שהוציאה שיר בשם "סופרסטאר" אחותה זאת יעל דואני שחקנית זאת ששיחקה את ספיר בלחיי האהבה אוקיי?

הוא לא בעעע

הוא שיר יפה מאודדדד ולא יודע מה יש לכולם מרוני לדעתי היא בסדר העיקר שתוציא עוד שירים יפים כמו סופרסטאר

flowers girl

New member
הידעתם../images/Emo26.gif

שבמקור לרוני קוראים לירון, עד שיום אחד היא ניגשה לכולם וביקשה מהם לקרוא לה רוני

KerenWelling

New member
זה לא נכון

לרוני קראו לירון והמפיקים רצו לעשות גימיק שיווקי ואמרו ש"בואו נקרא לא רון" אז היא אמרה שלא זה גברי מדי והם גם חשבו ככה אז הם שינו את זה ל:"רוני"

flowers girl

New member
אה, בסדר.. בכל מקרה..

היא באה למורים ולחברים שלה ואמרה להם שמעכשיו יקראו לה רוני

the papercut

New member
כול עוד אין לזה קול סולואי גיטרות

טובות או קצב יותר רועש(הכוונה לרוק)זה לא משהו

בן דוד שלי מופיע בקליפ נה נה בננה.!

בן דוד שלי מופיע בקליפ...זה הוא עם הבגדים השחורים והשרשרת על המכנס... נכון חתיך..??? הוא הרקדן הראשי הוא זה שרוקד עם רוני במשך כל הקליפ..! רוני את פ33ה מהלכת...!!! תחזירו לי תשובה ובנושא תכתבו: לנטלי...!!! בה ביי לכולם...! מנטלי...!!

christinbal

New member
ואאאי סלברטי בפורום!!!

אפשר לגעת בך! ד"א רוני... היתה היום האקזיט.. יש לה קול מוזר!!! מישהו עם קול כזה בחיים לא הייתי רואה שר

NiKi†a

New member
כ-ו-ס-א-מ-ק-!

מי--זאת--רוני--?!?!?!!?! למישהו יש תמונה או משהו? מה היא שרה בכלל?!!?!? בחיים לא ראיתי ולא שמעתי אותה שרה.

למעלה