שרשור רוני...

TheImpactBoy

New member
היא באמת חסרת כשרון...

מה הפלא שכולם משווים אותה לבריטני ספירס.....

NiKi†a

New member
למרות שאני לא אוהבת את בריטני

אני יגיד לך- אם היא הייתה חסרת כישרון, היא לא היתה מה שהיא היום (והכוונה לזמרת לא למשהו אחר) ולא היו לה מעריצים. תקן אותי אם אני טועה.

yanivtr

New member
זה יגרום לך משהו אם אני יגיד לך

שהיא גולשת פה לפעמים?

dor307

New member
אני...

לא!!!רוצה לשמוע מה יש לך להגיד עליה!!!!!! חוץ מזה תדע לך שגם למדונה אין קול כל כך יפה!!!! והיא הזמרת הכי מצליחה אי פעם!!!!!!! אתה לא אוהב אותה אל תאוהב אותה!!!! אז היא לא יודעת לשיר,עכשיו אתה שמח? לדעתי אי אפשר לשפוט אנשים שאתה לא מכיר (וגם לא תכיר) ועוד על שיר אחד!! גם מהשיר הראשון של כרסטינה אגלירה אי אפשר לשמוע את הקול שלה!!! לא מכל השירים של מירה קארי אתה יודע איך היא שרה!! ומה הבעיה שלך לפרגן סוף סוף פופ ישראלי!!!! יש לי משפט אחד להגיד לך don't hate my because i'm beautifull

yanivtr

New member
למדונה כן יש קול יפה../images/Emo3.gif

פשוט אין לה קול מיוחד יש לה קול.(נקודה)

dor307

New member
ושככתי ש...

היא מקום ראשון בגלגל"צ!!!!!! ועוד באיזה מיליון מקומות!!!!! והטבלה לא משקרת!!!!! אז היא עדיין לא יודעת לשיר?

Dragon Roar

New member
זה בגלל..

שלרוב האנשים יש טעם לא משהו במוזיקה. טו בד. תשמעו QUEEN ברור שאין מה להשוות אבל הנה דוגמא. (שוב. אי אפשר להשוות) או EUROPE או ALPHAVILLE

dor307

New member
יש לי אישור!!

אני עושה מבחנים בעל"פ ויש לי מילונית!!!!! אז לא לצחוק כי לא שמתי לב!!!

dor307

New member
אממממממממ

לא ממש!!!! מדונה היא מזמן הרבה יותר מזמרת היא איקון ! ואף אחד לא יכול לערער על זה!!!! שהיא "המלכה של המוזיקה! תחשוב על פופ לפני מדונה... אתה פשוט לא יכול כי הפופ לפני מדונה לא היה פופ!! היה הרבה סגנונות אחריים שמשכו קצת לכיוון פופ אבל לא היה פופ פופ כמו שאנחנו מכירים היום (אני לא יודע איך להסביר)

dor307

New member
כן אני בסדר, תודה!

קודם כל דיברתי על נקבה!! דבר שני מה מייקל ג'קסון??? מה איתו?? הולך לכלא, לא?? וגם במליון סקרים תמיד זה מדונה יותר השפיעה על הפופ מימנו (יש את הבטילס אבל אז קראו להם רוק ויש ת אלביס שהוא בערך פופ לא בדיוק שהם מקום ראשון לפעמים או דיויד בקאם באיזה סקר של vh1). אבל מדונה הרבה יותר ממנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא זה פופ !!!!! מייקל ג'קסון בהתחלה נקרא נשמה\ r&b בגלל שהוא אפרו אמרקני ובגלל שלא היה ממש פופ בזמן שלו (כי מדונה עוד לא פרצה) ועוד דבר שרציתי להגיד על רוני. שהיא לפחות יודעת לרקוד לא כמו שרית חדד (שנקראת הזמרת המובילה של ישראל, השנה דנה ברגר לקחה את "זמרת השנה" אבל אין מה להשוות את רוני לדנה ברגר חוץ מזה שגם רוני וגם דנה בלונדיניות) שלא יודת לא לרקוד ולא לשיר (שרית חדד). אז גם זה משהו

YANIVMC

New member
אלי מדונה היא איקון

אני לא יודע למה ... אבל לא משנה בוא נגיד דוגרי אפילו שאף אחד כאן לא מודה של תקום ולא תיהיה זמרת שמכרה יותר ממראיה קארי ...... ביקר לא מדונה שהיא עשר שנים יותר ממראיה בעסק..... אז חחחחחחחחחחחחחחח

למעלה