שרשור רוני...

בקשר לרוני

היא לא כותבת את המילים, לא מלחינה את המנגינה ולא כלום. היא גם לא בחרה מה היא תלבש, איך יאפרו אותה ועוד.... היא בטח מהסנוביות האלה שמציקות ולועגות להם. "אז חננית קטנה, אני מפורסמת ואת לא!" לא עוד! אף אחד לא רוצה לשמוע אותך! בקרוב ישכחו מרוני! מי בונה את השינאה לרוני? בקרוב אני אדע HTML אז אני אבנה את אתר השינאה... אבל בנתיים עוד אנשים יכולים לבנות. רוני ילדה שיטחית ומטומטמת! בוז, בוז, בוז...

yanivtr

New member
גם את לא קשורה לפורום

מאיפה צצת? ישר באת ומתחילה להשתגע על רוני לא הגזמנו קצת?

NiKi†a

New member
יש לי רעיון לחתימה בשבילך :)

גמני באגודת שונאי ביונסה המעפנה. כן זה יכול לצאת נחמד

tomash1985

New member
רוני אוהב אותך לנצח!!!

ושימותו הקנאים, את מצליחה ושירה טוב מאוד ורוקדת יפה!!!! תמשיכי להוציא להיטים...

תגדיר יודעת לשיר...

יצא לי לשמוע אותה פעם אחת, נחמד. אין לה לוּק של זמרת אלא של דוגמנית. מה שממש צועק שמישהו שם מנסה לעשות לנו בריטני ספירס ישראלית. שינסו...אם הקהל רוצה אותה, היא תישאר למרות שאני בטוח שהיא לא. one hit wonder... ודרך אגב, התמונה שצירפת...בן כמה אתה שאתה מקשקש על תמונות? נחמד שאתה אוהב את קווין (המעולים) ועוד שלל להקות של פעם, אבל לא צריך לאטום את הראש לדברים החדשים.

Im The Sun

New member
אתה ילד מפגר...

השיר של רוני שיר מעולה, הלירקס צריך טיפה שיפור אבל ממש מעט. בכללי אתה ילד עצוב ואני לא מאמין שביזבזת זמן בפוטושופ כדי לידע אותנו שאתה שונא אותה. לך בעקבות הנקודות....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................אולי תמצא חיים

the papercut

New member
אני יודע בעצם מי זאת רוני

זאת מהשיר סופרסטאר זה שיר גרוע לירקיס גרוע מוזיקה גרועה קליפ גרועה קיבל אצלי 10\0
אפס מתוך עשר

KerenWelling

New member
זה שהיא לא יודעת לשיר זה דבר 1

אבל מה לעזאזל אתה עושה עם התמונות האלה?? מה אתה איזה אינפנטיל מפגר?

christinbal

New member
כתוב שם להיכנס הנה כי זאת הקהילה המ

תאימה לזה.. אמרו שלהגרלה יש לשלוח מסרים עד ל11.12 אז אם היא בכלל תבוא יש עוד זמן ואם היא תבוא... אני אשאל למה היא שרה פלייבק ביאצפן

Dragon Roar

New member
היא בכלל לא יודע לשיר..

נמאס מהשירים הבאנלים של כל הנערות בנות 17.. מה תעשו לי?

נמאס לכם אז אל תשמעו...אבל בלי קשר

אולי למישהו יש מושג מי זה הבחור הזה שמשתתף איתה בקליפ? זה שאמור להיות חבר שלה או...אלוהים יודע מה.. ??

למעלה