שרשור קניות!

pilpelet4u

New member
השרשור הזה עצום !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא בטוחה שמישהו יראה אבל התחדשתי בקטנה.... קניתי מייק-אפ דאבל וור של אסתי לאודר ואת הסומק המקסים מהקולקציה החדשה של מדינה (מכירים את זה שמצליחים להחזיק את עצמכם מלקנות משהו אחרי שבזבזתם כבר איזה 700 שקל על איפור באותה קניה ואז אתם מצליחים בקושי רב מאוד לוותר עליו ומאז כל יום אתם חושבים עליו ומתי כבר תקנו אותו ?! אז זה מה שקרה לי עם הסומק לפני שבועיים, הצלחתי להחזיק עצמי מלקנות אותו ומאז כל יום חשבתי עליו ומתי אני כבר אקנה אותו חח אז אתמול קניתי
)

Zoharrr

New member
שימו לב...קולקציה חדשה ומוגבלת!

של רבלון,יצאה השבוע,משהו מדהים לחלוטין... קניתי סומק,אייליניר אבקה ומבריק חושני ואפל D: אז ככה,רבלון הוציאו סדרה של מוצרים חדשים "מקצועיים",הבנתי שהסדרה מוגבלת. אני אומר לכן מה קניתי ומה כתוב על האריזות... *איילינר באבקה שאמור לתרום למראה מעושן,יש לו שם מגניב, "אייליניר באבקה למראה מעושן וחושני"bedroom eyes *ליפגלוס 085 midnight swurl "ליפגלוס לילה,העניקי לשפתייך מראה מפתה עם ליפגלוס המכיל אבקת פנינים שחורות למראה אפל וחושני בניחוח של יין-פורט יוקרתי" (באמת יש לו ריח מדהים) בצבע הוא חום בורדו *סומק golden affair 435 merlot at midnight אדום יין,בורדו,עם זהב. "סומק מוזהב מפסל למראה דרמטי ומחוטב" בגדול זאת קולקציה של איפור ערב,כהה וחושני,ולהכל יש שמות סקסיים... יש גם אבקת נצנצים לשפתיים שנקראת suger suger ותכשיר לשפתיים אדמדם טיבעי נקרא just bitten (היחיד שלא ראיתי עדיין באף חנות אבל קראתי עליו ומחכה שיגיע...) יש צלליות חדשות ומנצנצות,וראיתי גם שימרים,מתקן איפור,וצלליות נוזליות. אחרי הערב אספר לכן על המרגש של הכל...

ר V י ט ל

New member
מחכה לעידכונים

אני עם המזל שלי הגעתי בדיוק לשני סניפים שעוד לא קיבלו את הקולקציה. יום ראשון אני אלך לסניף בגרנד קניון וזהו.

ר V י ט ל

New member
מצטערת לאכזב אותך

אבל בדיוק עכשיו קראתי בפורום אחר העוסק באיפור שהתכשיר לשפתיים לא יגיע ארצה. חבל.. במיוחד בגלל שגם אני התעניינתי במוצר שמסתבר שלא יגיע - סומק במרקם ג'ל.

Zoharrr

New member
../images/Emo10.gif

את יודעת אולי למה?? עידכונים, הסומק באמת באמת מיוחד, והכל באמת מאוד מתאים לערב,הגוונים מאוד כהים(למרות שאני לקחתי את הכהים ביותר אז...יש בהיר יותר אבל עדיין) האיילינר באבקה היה שטות לקחת,כי זה בסה"כ כמו לשים צללית שחורה בפס בינוני... הגלוס מדהים מבחינת צבע,יש לו ניצנוץ מאוד עדין(וזה מאחת ששונאת נצנצים!!!) אבל בגדול אני לא אוהבת גלוסים בגלל המרקם,וכששמתי אותו בהתחלה הרגשתי מין עיקצוצים... המרקם קצת כבד,לא דביק אלא כבד. אכזבה עיקרית: הסומק בנוי מבסיס של בורדו שמעורבב עם נצנצים זהובים ומעל יש פרח שלם בזהב, אחרי הברשה אחת עם מברשת סומק כל הפרח נמחק למעט כמה עיגולים - הזהב הוא רק שיכבה חיצונים ולא עמוקה עד סוף הסומק,למעט כמה עיגולים בסוף ה"עלים" של הפרח. באסה שמה שהכי מעניין אותי לא מגיע לארץ :( את יודעת למה?

Zoharrr

New member
זה מיוחד

אני רק מצטערת על האיילינר האבקתי,פשוט בזבוז :/ סתם התלהבתי יתר על המידה!

פתחת אותו כבר? כי אם לא תמיד אפשר

להחזיר ולקבל זיכוי, וגם אם פתחת- אל תצטערי, בקטנה, מקסימום יש לך עוד פריט לאוסף

למעלה