שרשור קניות!

צונית

New member
תוקה, תתחדשי!! ../images/Emo140.gif ../images/Emo99.gif

איזה כיף זה לקנות דברים חדשים, הא? אני וידיד שלי אתמול בשיחת הטלפון הרגילה שלנו בשעות הלילה: "תגידי, מה זו העירנות הזו בשעה המאוחרת הזו?? אני דואג לך, זה לא רגיל" (כי אני חיית שינה מטורפת). "לא יודעת, אני מלאת אנדרנלין באופן בלתי מוסבר. ודווקא עשיתי הרבה יום!" "מה עשית? איפה היית?" "הייתי בת"א וחזרתי עם המוווון איפור מדהים!" "זה מסביר את זה."
בחיי אני כבר יומיים עם חיוך על הפנים. כמו שכתוב לאיזה מישהי פה בפרופיל (תמונה גאונית דרך אגב!) בתרגום חופשי- "מי שאומר שכסף לא קונה אושר, פשוט לא יודע איפה לקנות."
הדברים נשמעים מעעעעעלפים!!! בייחוד השפתונים השערורייתיים. אני אחכה כמו ילדה טובה לתמונה. גם אם היא תבוא מחר... תתחדשי ותפיקי הנאה מכולם!

tokit

New member
תודה!

כן, קניות כאלה בהחלט משפרות את המצב רוח. לצערי, זה עובר אחרי שבוע ואז צריך לקנות עוד..
אז כן, כסף קונה אושר לשבוע.

foggy night

New member
תתחדשי!

כמה עצוב שתאלצי לחזור ולקנות את מה ששכחת, הא?
אני הודעתי חגיגית בצ'אט שאני בגמילה.

foggy night

New member
אני בטוחה ../images/Emo13.gif

את יודעת מה אני עושה במקרים כאלו? יש לי מן מחברת קטנה כזו שכמעט תמיד איתי בתיק... אני רושמת שם... ככה יש סיכוי יותר גבוה שזה יקרה. בעצם - אמרת שיש לך זיכרון טוב בדרך כלל. אז אולי רק קחי פתק בארנק
(שימי ליד כרטיס האשראי)

muesli

New member
את רואה?

אם היית כותבת אותה אתמול ליוני כמו שהיא ביקשה, אז לא היית שוכחת.

tokit

New member
לא תדעי עד שלא תנסי

אבל בהחלט ייתכן שאת צודקת.

תתחדשי!

איך באמת השפתונים של דיור? ניסית על עצמך? (=סתם אני יודעת שאת לא מנסה, השאלה אם קנית ואז ניסית). אמא שלי סיפרה לי עליהם אך טרם יצא לי לבדוק במה מדובר

tokit

New member
ניסיתי, אבל לא על השפתיים

המרקם מאוד לחותי ונעים. לא קניתי, כי לא היה את הגוון שרציתי. אבל זה יקרה.

אני באמת צריכה לראות במה מדובר

כי לפי מה שהבנתי זה שפתון עם מראה של גלוס או משהו כזה. הם גם לא כאלה יקרים (יחסית לחברה יוקרתית), הם אמורים לעלות 140 ש"ח אאל"ט (בארץ)

לב אביב

New member
גם לי זה כמעט תמיד קורה

אני הולכת בשביל משהו אחד וחוזרת עם משהו אחר. תתחדשי!

למעלה