לגיל הזה הכפפות עם 5" אצבעות" עדין גדולות מידי - לפחות ככה אצל איתן והן ONE SIZE אז אני קניתי כפפות עם "2 אצבעות" (4 אצבעות יחד ואגודל). היו כל מיני צבעים והן ממש נעימות מחסני הבוגיד למינהם
לדעתי יש רק בכפ"ס אבל תנסי לבדוק בחניות באיזור שלך אני כנראה אקפוץ לזיפר מחר לקנות עוד פיגמה לאיתן אז אם את רוצה אני יכולה לבדוק האם יש שם ולקנות לך (עולה 10 ש"ח) ולשלוח בדואר...
אני רוצה חמר לקפוץ ולקנות לאיתן כמה דברים. המבצעים כבר התחילו מזמן ואני מקוה שעדין אפשר למצוא משהו
נראה לי שנעשה סיבוב בסולוג, סריגמיש וקדס. מבחינת מידות איתן הפיצלון לא משנה מידות בקצב ככה שדי ברור לי שאני צריכה לקנות מידה אחת מעל (היום לובש 3 אז נקנה 4 ובסריגמיש 3-4)
אבל המחירים../images/Emo130.gif בשמיים../images/Emo188.gif
פתאום קפוצון הכי פשוט שיש עולה 100 ש"ח
חיפשתי וחיפשתי דברים במחיר נורמלי יותר ופשוט אין פשוט חוצפה בפוקס אין בכלל מידות, בקדס גם בקושי יש מידות ואין מבצע מיוחד ( רק 3 ב- 169 כמו שהיה לפני חודש+) בגולף יש השני ה- 50% אבל עדין יוצא 90 ש"ח לחליפה של קפוצון ומכנס (בסולוג קניתי כזה במבצע של 3 ב- 100 בתחילת החורף) בקיצור
ננסה גם לקפוץ לסריגמיש ודלתא לראות מה יש שם אבל אני לא בונה על זה יותר מידי... זה פשוט מטורף שההנחות של תחילת שנה יותר משתלמות סוף עונה שווה רק אם קונים בגדים חגיגיים ושות - ואיתן לא מוכן ללבוש משהו אחר מטריקו וטרנינג ככה שאפילו לא הסתכלתי לכיוון
לא ייצא לי לקנות שם לילדים בכלל.. אבל אולי שווה לתומר לשנה הבאה? איך המידות שלהם? תומר עכשיו מידה 2 של שילב ומידה 3 בפליזים של פוקס(מכנסיים תמיד 2 או 18-24)
ורך. דגמים יפים וצבעוניים, ולא רק צבעי כחול/ירוק/חום/אפור המשמימים של חליפות הבנים החורפיות. המידות יחסית גדולות. לא יודעת להשוות למידות הפוטרים של שילב... קחי איתך חליפה כשאת הולכת ותוכלי להשוות.
כבר קניתי מלתחה שלמה לילדיי לשנה הבאה והמומלצים: סריגמיש-50 אחוז הנחה בלו בורד - קפוצ'ונים מהממים-50 אחוז הנחה דלתא- 1 +1 שילב- 1+1 . שווה לחכות קצת אלי יורידו עוד פוקס-בסניפים נידחים יותר אפשר למצוא פריטים שווי-50 אחוז הנחה מחכה עדיין לגולף והוניגמן. מקווה שישאר שם משהו. תהני
בתחילת העונה הייתי בסניף ביגאל אלון, אולי יש הבדל בין הסחורה בסניפים, וקניתי ליובל חליפות נחמדות לגן, נעימות ממש וגם בעיצוב "עדין" ולא צעקני כפי שבד"כ החליפות שם. לא יודעת איך הסחורה לבנים אבל אם לא מצאת בשום מקום, אולי כדאי לבדוק.