שרשור ציוד

נצל"ש - כסא בטיחות אוונפלו דה לקס

הבן שלי בן שנתיים וחצי לא גבוה במיוחד, והרצועות כבר קצרות עליו, הן משוכות עד הסוף (עם הגלגל הצהוב) יש איזה פטנט להאריך אותן? לא נשמע לי הגיוני שהכסא כבר קטן עליו

leelach

New member
כמובן שבילד הראשון מכבסים בנפרד והכל בהיסטריה

שנולדה לי נגה (השניה שלי) אמא שלי כיבסה בחומר כביסה של תינוקות אבלללל שהייתה בת 3 חודשים כבר כיבסתי יחד עם הבגדים של אחיה ועם חומר כביסה רגיל- עד היום אני משתדלת לכבס את הכביסות שלהם ביחד למרות שזה ממש ממש לא משנה מעניין מה נעשה בילד השלישי
לדעתי לא צריך להיות היסטרים זה דיי נדיר שבייבי אלרגי לחומר כביסה רגיל, והיום יש מבחר של חומרי כביסה רכים ונעימים במיוחד בארץ

פלגיה

New member
אני למשל מכבסת עד היום באבקה לתינוקות

בלי הפרדה - מכבסת את הבגדים של כולנו באבקת כביסה של תינוקות כי הבייבי שלי בת 16 עוד מעט - אבל אלרגית לאבקות כביסה רגילות. זה לא כל כך נדיר.

גם אני ניסיתי לעבור והייתה למתן פריחה מהאבקה

הרגילה ולכן חזרתי לסנסיטיב... מכבסת לכולם באותה אבקה ובלי היסטריה ובלי קשר לילד ראשון. כביסה ראשונית לפני לבישת בגד מהחנות זה גם משהו שאני עושה לבעלי, לעצמי ולילד שלי מתמיד...

פלגיה

New member
כנראה

צריך לחוות רגישות כדי להבין שהאבקה לתינוקות זה לא סתם טריק לקחת כסף מהורים מסכנים.

פלגיה, איך נראית רגישות לאבקת כביסה?

אני שואלת כי נראה לי שיש לצ'ופצ'יק שלי רגישות. יש לו בבטן מן נקודות אדומות כאלה, וגם קצת ברגליים. לא משו שנראה כמו פריחה של איזו מחלה. ותהיתי לעצמי אם זה לא רגישות לאבקת כביסה הרגילה. אז איך זה באמת נראה?

פלגיה

New member
אצלנו זו פריחה חריפה יותר

מלווה בבצקות. לא משהו שאפשר לעבור עליו לסדר היום.

UmaGuza

New member
לא הרתחתי מעולם

רק כיבסתי הכל, כולל השמיכות, עם סבון כביסה מיוחד לתינוקות.

חבל על הבגדים ../images/Emo9.gif

תשמרי את ההרתחה כשיתלכלכו באמת.. גם כביסה ב- 40 מעלות ולמחמירים 60 מעלות....הרתחה זה מיותר.

polegra

New member
לשניהם כיבסתי הכל 40 מעלות עם תינוקלין ובייבי

סוד ריח מעולה!!!! את של דור מגיל שנה לפעמים מכבסת עם שלנו אם אין לו מספיק בגדים מלוכלכים (לאאאאאא אין מצב כזה זה קורה אחתם לחודש אולי...) טלי

בכביסה ראשונה אמא שלי הרתיחה הכל

בכביסה שניה והבאות אחריה כיבסתי ב- 30 או ב- 60 מעלות את הכל עם אבקה ומרכך לתינוקות (תינוקלין ובדין בייבי), עד קצת לפני גיל שנה. האמת שמהרגע שהם מתחילים לזחול כבר אין בזה טעם אבל הריח היה ממכר אז המשכתי. מניחה שבילד הבא אהיה פחות "סטרילית"...

אף פעם לא הרתחתי

הבגדים נראה לי רק מתכווצים בהרתחה לא הרגשתי צורך אבל אם יש עור רגיש במשפחה אז אולי כדאי

a y a l u l a

New member
לא הרתחתי אף פעם

אני מכבסת ב 40 מעלות ובגדים מאוד עדינים ב 30 מעלות

כדאי לכבס רק עם סבון בלי מרכך

משום שהמרכך יכול לעורר תגובה אלרגית אצל תינוקות וילדים (משהו שלמדתי לאחרונה) לגבי הכביסה לכי תדעי איפה שכבו הבגדים ומה עבר עליהם... כביסה תתן לך שקט

למעלה