שרשור ציוד

monshu

New member
../images/Emo73.gifשאלה על הרכבת של טומי../images/Emo77.gif

קרובי משפחה מחו"ל רוצים לקנות לנו ליומולדת 3 את הסט החדש של הרכבת של טומי. בגלל שהוא מגיע רק עם רכבת אחת ולא 2 (בסטים הישנים יותר כמו ב- BIG SET יש בד"רכ רכבת+כלי נוסף כמו מטוס או אוטובוס). אז הם שאלו האם אני רוצה שהם יביאו לנו 2 סטים
כמובן שהתשובה המיידית היתה ברור אבל כי המחירים שם הם פשוט חצי מאשר בארץ (אם לא יותר
) אבל במחשבה שניה אני מתלבטת האם לא יהיו לנו יותר מידי חלקים. האם ילד בן 3 בכלל יכול להרכיב דגמים מורכבים (בכלל הרכבת מתאימה לגיל 3
) כי אולי שווה לי לבקש מהם משהו אחר במקום... אשמח לתובנות ודיעות ממי שיש לה רכבת של טומי או דומה

לדעתי מיותר 2 סטים, ובכלל לא צריך כלי תחבורה

נוסף, אלא אם יש לך 2 ילדים. בסטים הישנים היה אפשר לקנות רכבת בנפרד, וערכת חלקים נוספים. לדעתי שווה לבקש משהו נוסף אחר.

gallish

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמחפשת עגלה טובה+אמבטיה יד שניה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אם מישהי מוכרת, חשוב שתהיה גם אמבטיה... אשמח מאוד לקבל פרטים.

עוגת יום הולדת ../images/Emo212.gif

הי לכולם! אני חוגגת ליובלי שלי יום הולדת 3 בשבת הקרובה ומזמינה אליי את המשפחה הביתה חשבתי להזמין עוגה בקונדיטוריה עם הדפס למעלה של דורה או משהו.... מישהי יכולה להמליץ לי על קונדיטוריה טובה ולא יקרה (בקלות ניתן להסחף להוצאה של 300 ש"ח, לא מתאים לי) ? תודה מראש!

leezi

New member
ממליצה בחום על קונדיטוריה ביפו

פיס אוף קייק. פשוט מדהימה. מצרפת לינק לאתר שלהם: http://www.pieceofcake.co.il/ מזל טוב!

POOH*

New member
הרבה יותר פשוט וזול..

תעשי עוגה שאת אוהבת תקני דף אכיל עם הציור שאת רוצה. שימי מעל העוגה תקשטי עם קצפת - והנה עוגה עם ציור יותר זולה מעוגת קונדיטוריה וטעימה. דף כזה אפשר לקנות ברוב החנויות עם ציוד חד פעמי וציוד לימי הולדת.. POOH

../images/Emo45.gif מסכימה. יותר זול ויותר טעים. אני הזמנתי

גם דורה דרך אתר באינטרנט (תעשי גוגל "תמונות אכילות לעוגה"). עלה משהו כמו 35-40 ש"ח +שליח אם תרצי, ואפיתי עוגת כושי פשוטה. יצא יאמי... חברה שלי הזמינה דרך קונדיטוריה (לא יודעת כמה עלה) יצא מאד מאד יפה אבל זהו. אפילו הילדים לא אכלו את העוגה אחרי שליקקו רק את הקרם.... מזל טוב

תפוז17

New member
../images/Emo73.gif מבקשת המלצה על בוסטר עם מושב בטיחותי

בוקר אור לכל ההורים, מנסיוני - אין כמו המלצה של אמהות (ויסלחו לי האבות), ולכן אני פונה אליכן ומבקשת המלצה על בוסטר לילדה *רזה* בת 4, שעדיין לא הגיעה למשקל הנחוץ למעבר לבוסטר, אבל כבר עברה בגובה שלה את כסא הבטיחות. התייעצתי עם המומחים של "בטרם", והם אמרו שעלי להעביר אותה לבוסטר עם משענת גב והגנה מהצדדים. אני מחפשת בוסטר כזה שיהיה הכי הכי בטיחותי שיש. אני יכולה לקנות גם כאלה שיש רק בארה"ב אם יש שם משהו שווה. אשמח להמלצותיכם!!! המון תודה מראש!!!

POOH*

New member
אבל..

אם היא לא הגיעה למשקל של בוסטר מה שאת צריכה זה בוסטר עם חגורות פנימיות. כי בוסטר עם חגירה של האוטו אם היא לא במשקל המתאים עדיין - מסוכן לה. הגדולה שלי רק בגיל קרוב ל- 5 עברה לבוסטר עם חגורה של האוטו ועד אז הייתה חגורה בחגורות של הכסא. לנו יש בוסטר כזה של אוונפלו שהוא עם חגורות פנימיות ואח"כ אפשר לפר את החגורות והוא הופך לבוסטר רגיל. ויש את האלפה אומגה שהוא גבוה. ונדמה לי שגם הקוסקו סאמיט מתאים. POOH

Intensity

New member
מיטה לבן שנה וארבעה חודשים

הבן שלי מעולם לא ישן במיטת תינוק - לא הצלחנו להרגיל אותו למרות המאמצים הרבים והרבה לילות ללא שינה. אז הוא ישן איתנו במיטה הזוגית שמאוד צרה (1.4 במקום 1.6 כמו רוב המיטת הזוגיות). צפוף לנו מאוד! גם לו צפוף, הוא מתעורר לעתים קרובות מכל תזוזה שלנו. בכלל הוא ישן ונרדם גרוע. הוא עדיין נרדם רק על הידיים! ואז זה סיפור להעביר אותו למיטה מהידיים. אני כבר ממש על סף יאוש. גם ככה אני ישנה 4-5 שעות ביום, וגם זה לא רצוף. הוא עדיין יונק בלילות לעתים קרובות, ואני מאוד דואגת לשיניים שלו. אבל מצד שני אין לי כוח לקרב איתו כי אני עובדת ולומדת, וגם ככה יש לי לא יותר מ-5 שעות לישון, ובעלי גם כן עובד מאוד קשה וישן מעט שעות. אז מה שחשבתי - לקנות מיטה קטנה (מיטת מעבר או מיטת נוער - לא יודעת מה טוב יותר), ולהצמיד אותה למיטה שלנו, ואז אולי הוא יסכיום לישון בה כי אנחנו קרוב. אז מה עדיף? איזה דגם של המיטה? איפה מומלץ לקנות? למה לשים לב כשבוחרים מיטה לפעוט? ראיתי שיש דגמים באיקאה - מישהי מכירה את התוצרת שלהם? איך המחירים אצלם?

למעלה