שרשור צחוק מתגלגל

Shexy Peanut

New member
לא שונאת\כועסת או משהו ../images/Emo4.gif

אבל זה היה ממש מעאפן מצידכם... כי לקראת הסוף בהחלט התחלתי לחשוד אבל.. עדיין זו הייתה התלהבות כזו והתרגשות וכאלה.. וזה די ירד לטימיון אז זה מעאפן קצת..

Shexy Peanut

New member
, זה הרגיש קצת כמו סטירה בפרצוף כזה..

לא במובן הפיזי.. אבל ככה כי אני מרגישה שהוליכו אותי שולל. וכאילו מישהו עכשיו מגחך לו על חשבוני... ואולי זו לא הייתה הכוונה אבל..

FeLL67

New member
אביה יחכמה

ישר ידעתי שזאת את ! כ'כ צחקתי כרגע
שלחתי לי אימייל והקלדת בול אותו דבר גם עכשיו ><" זותומרת עם הסמיילים והכל, ישר חשבתי שזאת את XD וגם.. ד'א, תרשמי שמות עם אותיות גדולות, זה ייתן הרגשה של אמינות;] ^^

hitchhiker218

New member
חחחחחחחחח האימייל ששלחתי לך

כשהייתי בניו יורק?!?!?!?!?!??!? שיט הייתי צריכה לחשוב על זה!

hitchhiker218

New member
הי הי הי!

ניסיתי להראות כמו סליבריטאית בשק ששולחת נשיקות לכולם! אז אני מרעיפה על חברי הפורום אהבה.. זה אסור?? XDDD

XD זה מצחיק

לרוב הסלבריטאים (בעיקר סלבריטאיות) שולחים נשיקות וחותמים את המכתבים\פוסטים שלהם ב xoxo שאמור להביע קולות של נשיקות או משהו XD וכבר אמרתי לך, למרות שחשדתי שמשהו לא בסדר בכל מקרה אני נפלתי בפח, וכשגיליתי שכל זה היה מתיחה אז זה ממש הצחיק אותי.

hitchhiker218

New member
אני שמחה שזה הצחיק אותך../images/Emo3.gif

וזה לא היה קשה לפול בפח הזה כי אפילו תפוז מודיע הודיע על זה! אני כמעט האמנתי שהוא בא... חחחחח בכל אופן, זה היה מאוד משעשע... אחר כך קצת פחות... kisses אביה

הדמר

New member
אביה,

אני לא יודעת מה עם אחרים אבל אני אישית ממש לא כועסת עליך האמת היא שאת האחרונה שהייתי חושדת בה משום מה חשבתי שאת לא יודעת אנגלית (חשדתי דווקא בדייב, המנהל השני כי הוא לא הגיב כלום אלא רק אייל אבל אולי הוא סתם לא נמצא על כדור הארץ). ודבר נוסף אביה ואייל, אולי המשחק הזה נמצא ומשוחק בעוד פורומים השאלה היא אם יודעים שם שזה משחק או לא.....כי אם יודעים אז מה הפלא שלא מרגישים מרומים. ובקשה נוספת אני מתה לדעת מה ענית בתור ניק אז בבקשה בבקשה תעשי שרות תרגום .... ומקווה שזה יצליח לי קבלו חיוך....

hitchhiker218

New member
תודה:) אבל אל לגלגת עלינו!! חחח

בכל מקרה, רוב השאלות שנישאלו היו מופנות לג'ורג' אידס(!!!) ולפי מה שאני זוכרת לא עניתי על שום דבר כניק... שזה יצא די מפגר.. אכן אני מודה, יצאתי אהבלה
בכל מקרה, שמחה לשמוע שאת מקבלת את זה בקלילות
והאנגלית שלי די גרועה.. חחח

hitchhiker218

New member
התלבלב לי../images/Emo3.gif התכוונתי:

"אבל לא ליגלגת עלינו!" כאילו שבהודעה עצמה לא ליגלגת

../images/Emo13.gif ../images/Emo6.gif

האמת, ישר מאז שעברתי על התגובה הראשונה של "ניק" XD עלה אצלי חשד גדול שזה לא הוא באמת... אבל לא אכפת לי, כי לא היו לי ציפיות, וגם אם זה באמת הוא היה מתארח פה אז זה לא איזה משהו שהיה משפיע עליי בצורה כלשהי. בכל מקרה, אני לא חושב שאת צריכה להתנצל, ויחסי כלפיך או כלפי אייל לא ישתנה לרעה בגלל זה. לדעתי כל העניין הזה מקורי ומצחיק אפילו :] ושלא תעיזי לעזוב את הפורום! עפתי ללמוד ביולוגיה :\

bar167

New member
זה לא ששונאים אותך או משו כזה..

זה פשוט מעצבןן!! ממש ממש ממש מעצבןן!!!!!!!!!!! וגם הקטע הזה של "אמרנו לכם מההתחלה שזה ניק" אז לא יכולתם פשוט להגיד בהתחלה שמישהו מתחזה?! או כששאלו אותו שאלות בתור ג'ורג' לא יכולתם פשוט להגיד שהכוונה היא לדמות ושמישהו מתחזה?!?!?! זה ממש ממש מרגיז ואני מרגישה עכשיו כמו מטומטמת ששאלתי אותך את השאלות שרציתי לשאול אותו.... המשחק הזה ממש אבל ממש לא מצחיק ולא משעשע.. הוא היה יכול להיות משחק טוב אם פשוט הייתם אומרים בהתחלה שזאת התחזות!! תאמינו לי שעדיין היינו שואלים אותו שאלות והמשחק היה הולך יופי! לפחות לא הייתי מרגישה מרומה ומטומטמת!! שתדעו לכם שזה ממש מכעיס!! ואני עדיין לא נתקלתי במשחק הזה בפורומים אחרים אז ככה שלפעמים הבאות אל תבנו שנבין את המחשק שלכם בגלל שהוא היה הרבה בפורומים אחרים. ממש התאכזבתי מכם.

bar167

New member
הייתי ממש עצבנית שכתבתי את זה.. אבל עדיין..

אני מרגישה מטומטמתתת!!!!! וזאת הרגשה ממש מעצבנתת!! תמחקו תשרשור הזה...

hitchhiker218

New member
אל תרגישי מטומטמת!!!

תקשיבי, גם אני יצאתי מטומטמת! יש לי פול שגיאות ושכחתי דברים בסיסיים באנגלית. הרבה פה שלחו הודעות וחשבו על זה אבל זה היה מצחיק ונחמד וזהו. ואם אנשים לא אוהבים את זה, אני מניחה שזה לא יעשה בעתיד. מצטערת ממש!!!!!! וצאי מההרגשה הזאת

bar167

New member
../images/Emo24.gif

נסלח=] למרות שיכול להיות נחמד המשחק הזה אם רק תודיעו על ההתחזות הזאת מראש..

למעלה