שרשור צחוק מתגלגל

hitchhiker218

New member
את לא מבינה איך אני שמחה שאת לוקחת את זה ככה

היה עיכוב כי חברות שלי היו אצלי וראינו סרט והן איחרו אז לא יכולתי להיות בזמן
בכל מקרה, תודה... באמת! וזרמת עם זה ממש טוב

חחחחחחח כי צחקתי ממשהו אחר באותו

זמן
חחחח איזה פאדיחות
כזה חזרתי עכשיו ממסיבת הפתעה בלהבלה אז אמא של אותה ילדת יומולדת אז אמא שלה דומה לדין דין אביב חח בתלבושת הלבנה שלה והשיער,הרבה פעמים בשיעור אז המחנכת שלנו עושה לנו מדיטציה(
) וכאלה,חחחח ותמיד אני ואמרת:"תביאו את אמא של נוריאל!!(הילדה)" והיא צוחקת,או שהמורה רצתה לעשות לנו לכבוד סוף שנה יום יוגה אז אמרתי שאמא שלה תארגן הכל ויהיה בסדר חחח ,ואמא שלה בכלל לא מתעסקת ביוגה זה הכי מצחיק,אז במסיבה שהלכתי הביתה אז אמא שלה הסיעה אותי ברוב נחמדותה,והיתה שתיקה מעיקה,פתאום אמא שלה:"את חושבת שאני דומה לדין-דין אביב?" אני נקרעת לה מצחוק באוטו,ולמען השם איך היא ידעה!!! ואז היחא אמרה שהבת שלה סיפרה לה חחחחחח היתי אדומה לגמרי

hitchhiker218

New member
פאדיחה!!!! חחחחחח

קורה לי ל הזמן... חח אני באמת מלכת הפאדיחת.. מה לא קורה לי! בחיי....

hitchhiker218

New member
טוב, אז ככה:

בתחילת שנה ניזכרנו אני וחברות שלי בידיד שלי שהיה שר כל הזמן:"כי יש לך פה מדהים! את סקסית במדים!!" והוא כולו ערס. אז החלטתי לחקות אותו ופתאום הרב ניכנס והמילה"סקסית" שניה לפני שהיא יצאה!!!! זה היה כזה לא נעים! עוד דבר, המנהל בתחילת שנה ראה אותי שומעת מוזיקה באייפודי הקט, וכל השולחן שלי מקושקש בלורדים עם ציטוטים. אז המנהל החש והטיפש ניכנס ושואל אותי:"לאיזה מוזיקה את מאזינה??" אז עניתי לו כהרגלי:"כל מיני..." אז הוא שאל:"קלאסית????" אני כזה, תלוי למה אתה קורא קלאסית=\(שמעתי מה לא! מלאא לינקין פארק ורד הוט צ'ילי פפרז והקללות יוצעות מבעל לאוזניות:p) ואז הוא חייך ושאל, ולמה השולחן כ"כ מלוכלך?? אז אמרתי לו שאני חיה לפי המשפטים האלה כמו:"גוש קטיף לנצח נצחים וכו'.." והוא היה מרוצה מעצמו!! חבל על הזמן. איך שהוא הסתובב סובבתי אליו כזה זין!!1 חחחחח היה משעשע להמשיך? או שאני כבר ממש חופרת?

חחחח עלוב../images/Emo99.gifחחחח

הלוואי והיה לי כה פעוטים כמו שלך
אבל זכרוני קצר
אני מסוגלת לזכור משהו מלפני 5 שנים ולא מה שקרה לפני שבוע שבועיים חחח תמשיכי!

hitchhiker218

New member
אמממ

חבר של אחותי פתח לי את הדלת כשהתלבשתי?!?!? יש יותר פאדיחה מזה?? לא ניראה לי... אני מאוהבת באיזה אחד, והוא הלך להשתין מאחורי איזה עץ ואני בדיוק באתי לכיוון העץ בלי לדעת שהוא שם! ראיתי זרם והבאתי את הריצה של החיים שלי!!!! או שהייתי בבריכה עם אותו בחור ואחותו, והייתי עם מיכנסי גלישה ואז התחילה הבריכת גלים(זה היה בהוואי אז זה היה ממש חזק לא כמו פה!) ואז בטעות אחותו בעטה בי והפילה לי את המיכנס ואני כולי נבוכה בטירוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את לא מבינה איזה לא נעים זה!

hitchhiker218

New member
אני אצטרך להיזכרר!!!

יש אבל המון.. אה כן, אחותו הקטנה של הבחור החמוד הזה, רצתה להטביע אותו(ואין סיכוי שהיא יכולה) ואז הוא התחיל לצעוק עלי בשבילי(חחחחח) אז היא אמרה לו שהיא רוצה לראות אותי צוללת ונוגעת בקרקעית(ארבע וחצי מטר.. זין עליה) אז הוא רצה לרדת איתי למטה ואני כמו אהבלה לא רציתי! ואז הוא ירד וחשבתי שהוא טבע או משהו ותחלתי להילחץ ולצעוק ! אז הוא יוצא ומביט בי במבט של:"באנה יא מפגרת עם הפרעות, להרגע!" וממש הובכתי.. והוא בן 18 אגב.. חח ביכלל מביך!

חחחחחחחחח! נזכרתי באחד גם

ואי..חח זה היה בשיעור ספרות,תמיד אני מחקה את בת דודה שלי,קטנה אח שלי המציא קול מצחיק שהיא אומרת:"האגו!" חחחחחחחחחח בשיעור פעם אחת עשיתי "האגו!" בקול תינוקי כזה חחחח ואז הילד שלידי משוגע לא קטן התחיל גם לחקות,יש לי כמה קטעים מוקלטים
חחחח ואז כזה בשיעור ספרות,הוא עשה :"האגו!" לא יכולתי להתאפק אז גם אני עשיתי חחח ואז התחלנו לעשות מקהלה של האגואים ואז התחילו להסתובב ולהסתכל עלינו ואנחנו לא שמים לב,פתאום המורה מסתכלת ופתאום יש שקט...אני מסתכלת עליה והיא:"דרור את רוצה לעוף החוצה?" התחלתי להשפך מצחוק
איזה פאדיחה..ויש לי עעוד אחד קורע מצחוקקק!!
פעם אחת היה צריך להביא לשיעור לשון עיתון,והבאתי את העיתון הגדול הזה של ידיעות,ואז אני פותחת אותו ואני רואה כתבה מעניינת!! אני באמצע השיעור קוראת וזה כיסה את כל הפנים שלי,פתאום אני שומעת שקט...אני מוציאה את העיתון מהפרצוף שלי,מישהו אמר לי:"למה את קוראת עיתון??" והמורה וכל הכיתה מסתכלים עליי
איזה פאדיחה,המורה תפסה זעם ואמרה:"תעופי את והעיתון שלך!!!!!!!!
" שיצאתי החוצה לא הפסקתי לצחוק פשוט

אני שמח לבשר ש...

דיברתי עם אביה באייסי ויישבנו בנינו את ההדורים והכל בסדר ואנחנו שוכחים מכל מה שהיה... ויאללה אני עובר על זה הלאה, כי בקטנה, מה כבר קרה, זה לא כזה אסון גדול.. נכון התעצבנתי קצת כי זה היה כזה מפתיע ובפתאומיות.. אבל יאללה אני עובר על זה... לא צריכים מריבות בגלל מתיחה פשוטה!!! הכל בסדר ומבחינתי לא קרה כלום
ויאללה ממשיכים האלה...
אז מה שלומכם?!??

CapitanSparrow

New member
|צוחקת|

אביה אףאחד לא כועס כפרע.
רק אפשר לשאול את מר מנהל מה גרם לך לחשוב על רעיון כה גאוני כמו לעבוד עלינו שג'ורג' אידס בא לפורום? :|

trigotrigo

New member
אנחנו אמרנו "אירוח של ניק סטוקס" בפורום.

המלה שחקן התייחסה לאביה, והאירוח היה מלכתחילה של הדמות

FeLL67

New member
אפילו לא הגבתי שם, זה הדמות, לא השחקן.

לא יודעת, לא שעשע אותי במיוחד. אבל בקטנה, אסור לקחת דברים קשה מדיי. [מישהו יצא מפגר במיוחד מהשרשור הזה, S:]

למעלה