שרשור צחוק מתגלגל

hitchhiker218

New member
לכל מי ששונא אותי עכשיו-שלום רב.

אני באמת מצטערת שגרמתי לכם לחשוב שזה ג'ורג' אידס, ושפיתחתם ציפיות לגבי זה... בעיקרון זה משחק שמשחקים פוול בפורומים בתפוז, וקיוויתי שתבינו את זה. אם אתם עכשיו בקטע של לשנוא אותי-בבקשה. לא התכוונתי לפגוע בכם,ואם באמת אתם מרגישים שעכשיו הנוכחות שלי בפורום מפריעה לכם-רק תגידו ואני לא פה! אני אל נשארת בכח וזה לא שאני עכשיו מראה רחמים עצמיים או משהו כזה.. ממש לא. פשוט במקום שלא רוצים אותי אני לא נמצאת. מתנצלת מעומק הלב... באמת...
אביה...

תפסיקי עם הפוזות.. נו....

אף אחד לא שונא אותך ולא כלום והנוכחות שלך לא מפריעה ולא נעליים... אני גם לא ניפגעתי מכל זה... אני אומנם די עצבני כי אני מרגיש מרומה אפילו שהיו לי חשדות אני עדיין האמנתי... וזה מגעיל לגלות שככה שיקרו לי. אולי אני לקחתי את זה קשה, אבל אולי יש כאלה שלא לקחו/יקחו... תפסיקי עם רגשות האשם... אין לך מה ללכת מכאן והנוכחות שלך לא מפריעה ואף אחד לא שונא אותך... אבל עדיין, אני חושב שזה נורא מכעיס ומגעיל הקטע שהיה כאן !!!!

hitchhiker218

New member
א. זה לא פוזות!

ב. אני לא ניסיתי לרמות אותך! זה פאקינג מישחק ולא איזה משהו רציני..! ג.אף אחד לא שיקר לך ספציפית או ניסה לשקר לך. עזוב לא משנה לי. אני כבר אעשה את השיקולים שלי לגבי העניין הזה.... בכל מקרה, אני לא האשמה אבל אם להפיל את זה עלי מרגיע אותך או עושה לך הרגשה יותר טובה-זרום עם זה.

לא הפלתי עלייך כלום...

אל תכניסי לי מילים לפה. כל הקטע הזה.. לא איכפת לי מה היה מעורב בו... את, אייל, או כל מישהו אחר...זה פשוט היה... בעעע.. ואם זה משחק... אז יאללה שיהיה משחק... אין לי כוח למשחקים. ועזבי אותי עכשיו... ניראה מה יגידו כל השאר... כרגע את רק לוקחת את הגרסה שלי. חכי שכולם יכנסו ויגיבו !!!

hitchhiker218

New member
שיגיבו...

אני מאוד מקווה שיקחו את זה פחות קשה ממך. ואם הם יגיבו כמוך אני אבין לבד מה אני צריכה לעשות. תנסה להרגע ולחשוב על זה שאף אחד לא בא לרמות אותך או לשקר לך או איך שלא תקרא לזה. זאת לא קנוניה נגדך או משהו כזה שאתה צריך להגיב ככה! אני מניחה שאתה לא שמת לב אבל גם אני טיפה ניפגעתי מזה כי עשיתי את זה ברוח טובה של שטות וצחוק.. לא רוצה לשחק משחקים? אל תשחק.

אויי עכשיו גם שרשור שטותי ועוד נעוץ? מה ניהיה

?? לקחתם קשה.. תירגעו.. אז התעצבנתי קצת.. לא צריך בגלל זה להיסחף ולחשוב ששונאים אותכם או משהו או צוחקים עליכם .... תירגעו !!! אני לא שונא ולא מלגלג על אף אחד... קצת כעסתי על כל העניין הזה, זה הכל !!!

Michal Scofield

New member
אני לא בהלם מהעובדה שזה לא היה ג'ורג' אידס...

אבל אני חושבת שהוא לא היה רואה בעין יפה את מה שנעשה כאן, גם אם זה "רק" משחק. אה וכן, וזה ממש ממש ממש לא משעשע.

trigotrigo

New member
ניסינו פיילוט, חשובה הביקורת

לפחות בפעמים הבאות אתם יודעים שזו הדמות ולא השחקן - תשאלו את הורישיו מה עם אחות של

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חח כלכך צפוייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי וואייייייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא היתה נהדרת
אבל למה היה עיכוב לא הבנתי

למעלה