שרשור פרק 8

gwini1

New member
קריסטן בל תותחית...ראה ערך VM

למתקשים: VM=ורוניקה מארס

Slow Cheetah

New member
../images/Emo207.gifדיון חשוב../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif

השם של אל נכתב ככה 'Elle', וככה אם אני לא טועה כותבים אלה בעיברית. השם שלה זה אל או אלה?

cwn

New member
../images/Emo58.gifהשם שלה הוא בדיוק כמו שהם אומרים אותו

את יכולה לתרגם אותו לעברית ל-"אלה", אבל השם הוא עדיין אל.

LeAnnDylan

Well-known member
ככה רושמים אל

נו באמת את לא מכירה את אל מקפירסון, או את אל מגזין? O::: בורות><

supercoconut

New member
פרק ענקי ../images/Emo58.gif

אנג'לה יכולה להפנט אנשים D: כבר ניחשתי שההיטי מחק לפיטר את הזכרון,אבל חשבתי שהוא ומר בנט היו בזה ביחד היה מצחיק איך שג'ינה דילגה אחרי שהיא לקחה שליטה. היה מגניב אילו ג'סיקה הייתה נשארת וג'ינה הייתה מצתרפת לא היה סיילר,מחכה למתי שהוא כבר יהרוג אותם,המדבר עשה לו חצי עבודה,והוא לא לוקח,איש רשע כמעט כמו אל >: אל-בזזזזזזזזזזזז,בזזזזזזזזזזז,בזבזבזבזבזזזזזזזזזזזז,אישה מוזרה! כבר לגמרי מובן שבעונה הזאת,לעומת העונה הקודמת,אין כבר "צד טוב" ו "צד רע" כולם הם שניהם [: אדם הוא רשע,ופיטר איתו, אפשר כמעט לחשוב שבוב הוא הצד הטוב,אבל הוא החברה P: די מעניין, אני מצפה לגמרי להמשך העונה [:

קרניjack

New member
../images/Emo58.gif פרק חשוב

אבל לא אחד שמשאיר אותך עם פה פתוח, חשוב יותר מטוב כמו שכתבו
אתחיל בזה שפרק אחד בלי הירו או סיילר פחות מחסירים בי פעימה, אבל בכל זאת, אני חושבת שזה היה פרק יחסית פחות טוב, אני לא יודעת אם זה היה בגלל החזרה לאחור וההסברים או בגלל הסצנות הקצרות והבלתי אמינות שהתרחשו. מה חכם כל כך לכלוא את אדם ופיטר קיר לקיר? המוות של דיא-אל- איזו אדישות! והאישיות החדשה של ניקי- למה? זה דיי מאולץ כזה אחרי שכבר בפרקים הקודמים בוב אמר שעלולה לצוץ בה אישיות חדשה... ומאיה! חייבים להוריד אותה מהפרצופים האלה, כי כל פעם שאני רואה את השפה העליונה שלה מתעקמת היא וקלייר מתחילות להזכיר לי יותר זאת את זאת בסצנות הבכיינות שלהן
ואל? אז הבנו שהיא יפה ומושכת, אבל אם היא לא משקרת לגבי זה שהיא בת 24 ובחיים לא יצאה לדייט- זה כל כך לא אמין! שיכערו אותה קצת, ואז אולי יהיה בזה קצת היגיון. והמיני סאדו מאזו שלה? לא יודעת, לא נראה לי מתאים לדמות. זה כמו לתת לילדת בית ספר בחצאית סקוטית להכות בחבל במקום לקפוץ בו. משהוא לא הסתדר לי שם
וזאת פעם ראשונה שיש לי ביקורת כל כך נוקבת לגבי פרק!
אני משערת שמעצם נושא הפרק הוא יצא כזה
ואני מקווה לא להישמע מאוכזבת מדיי, כי אני לא!

cwn

New member
מה לא הגיוני בזה? ../images/Emo58.gif

אל לא יצאה לדייט כי היא חיה במקום הזה מאז שהיא הייתה קטנה. הדמות שלה דווקא מאוד מובנת: פסיכופטית עם כוחות ליצור חשמל שתקועה בבניין הזה מאז שהייתה ילדה וכרגע קיבלה צעצוע חדש לשחק בו.

Slow Cheetah

New member
היא מתנהגת כמו ילדה מתבגרת../images/Emo58.gif

היא כלואה שם מאז שהיא הייתה ילדה קטנה, כמו שאמרו, לא היה לה את הקטע של להתבגר מילדה לנערה ומנערה לבחורה צעירה. היא הפסידה את כל הקטע של ההתבגרות, אז הבנים שם הם הצעצועים שלה. כמובן שרובם גם נעשים דיי נואשים, אז הם מוכנים אפילו להתמזמז איתה קצת והכל. בסה"כ בחורה פסיכופתית.

קרניjack

New member
הכבוד שמור לפסיכופת

האמיתי. סיילר! ולא הבנתי את הקטע של פיטר איתה, בהתחלה חשבתי שהוא מפתה אותה כדי לנסות לברוח משם .

למעלה