שרשור פרק 8

Slow Cheetah

New member
וואו, זה פרק כזה טוב!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

אני חושבת שזה הפרק בערך הכי טוב שלהם!!!!!!
יש בו מלא מבעלי
אל מסכנה
שהיא הייתה בת 6 היא שרפה בית או משהו כזה
והיא בת 24 ולא יצאה אפילו לדייט אחד
והיא מתנהגת בפיטר כאילו הוא הצעצוע שלה. כלבה!
ניקי איבדה את ג'סיקה וקיבלה פיצול אחר במקומה. מדהים משהו
והזונע הרג את די.אל
למה לרפא את ניית'ן? הוא כלב זונע
אבל זה חמוד שקנזיי ריפא אותו
ההאיטי גרם לאיבוד הזיכרון של פיטר לטובתו? למה לטובתו? בכל מקרה הוא נזכר בהכל
אנג'לה עכשיו שיקרה בקשר לאבא של פיטר וניית'ן. פעם קודמת ניית'ן שיקר בקשר לפיטר, ועכשיו היא משקרת לגבי שניהם?! ביטצ'
מאיה בתור נזירה
או, זה היה כזה מצחיק
מזל טוב הבנו איך ניית'ן נראה במראה ככה
פיטר לא יכל לרפא אותו בעצמו ככה? למרות שהוא לא ידע על זה, אבל בעיקרון
ודי.אל בעיקרון יכל לתת עוד פעם לכדור לעבור דרכו, והוא לא טרח
הפרק כזה מדהים!!!!!!!!!!!!1111 *&$%#@$&^*)

רוני13

New member
../images/Emo58.gifפרק מדהים!

לא מחדש המון אך לפחות עכשיו אנחנו יודעים את כל הסיפור! הקטע שדי אל נרצח-אחד הגדולים שאי פעם צילמו! המבט של ניקי,הדם,המוזיקה הכל היה מושלם כזה אך עצוב.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

אוי שניקול תישאר ג'ינה
היא כזאת סקס ככה! למה אין מוהינדר ומאט
ניית'ן
אל
פרק מעולה! זהו, היום לא חופרים

LeAnnDylan

Well-known member
יאללה מי הראשון שמעלה תמונות?../images/Emo58.gif

אני רוצה תמונות של ניקול.. יאמי, איפה אתה? ותמונה של ג'ינה במועדון

../images/Emo221.gifתחזיקו אותי...../images/Emo58.gif

כי אני הולכת לשבור את המחשב שלי בשניות הקרובות. ראיתי בערך שלושת רבעי פרק, ואז הוא פשוט החליט להתחרפן. ככהסתם. ככה סתם באמצע סצנה של ניקי ודי.אל... ואז שמעתי את ניקי חוזרת על אותו המשפט טריליון פעם בערך, נו אתם יודעים איך זה, והקול שלה ממש עצבן אותי כבר ולא יכלתי לסגור את הרמקולים!
. אז נאלצתי לסגור אותו. ועכשיו האתר לא עובד!!!111 $^&^%*%#$%^#$$^%$!!! אנילא מאמינה!!!!!!111

מממ...

מאיה מעצבנת...."אלחנדרווווווווווווווווווווו" אין לי אוזן ;-;... קיצר, פרק גרוע =\ הכל היה דיי צפוי... חוץ מאל הפסיכופטית הקטנה והפטיש ההזוי שלה לא היה משהו מעניין... נ.ב. חדש כזה.

LeAnnDylan

Well-known member
ברוך הבא ../images/Emo58.gif מעליי

פעם הבא בבקשה לסמן ספוילרים

../images/Emo221.gifטוב ראיתי../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif

פרק טוווב
אל פסיכופטית משהו? אבל היא מדהימה
קטעים ממש טובים עם פיטר-קנסאיי[אני מתעקשת לקרוא לו ככה, שוש] ואל. גם אלו של הסנדרס'ס היו מעולים. ומאיה ואלחנדרו היה סתם מעפן
... הסתדרו מלאמלא דברים. פרק מעולה

MnsuR

New member
פרק מעולה ../images/Emo58.gif

טוב אז פיטר נזכר סוף סוף ... מממ ... בסדר, אבל היה משהו עלוב בסיפור ... ניקי ... שחקנית מעולה ואני אוהב אותה אבל הספור שלה היה בפרק הזה מיותר בהחלט [חוץ מהצצה קטנה על איך שהיא רקדה במועדון] ... אל - חתיכה :p ... יש לה פנים יפות אבל גוף? בכלל לא ... היא סדיסטית - מזכירה לי את בילאטריקס ליגסטראנג' מהארי פוטר ... אדם יציל את העולם ... מה קרה שמה בדיוק ... איך אנג'לה הצילה את ה"היטי" ... מאיפה שאב פיטר את הכוח להזכר בדברים [עדיין מתעקש שזהו כוחה של אנג'לה] ... פרק בלי קלייר - חבל ... גם לא היה הירו
סיפורם של מאיה ואלחנדו ... מה זה עוזר לעלילה בדיוק???? אני לא מבין ... רק רצו להגיד לנו שסיילור הגיע למקסיקו ושמאיה מחזירה אותו? אבל בפרומו הם אמרו לנו שנדע איך הוא ניצל!!! יופי קנדיס הצילה אותו אבל עם מי היא דיברה כשהוא הופיע בפעם הראשונה נ.ב. LeAnnDylan ראית איך ניקי אוהבת את DL ולא אותך? שלא תהיה שביתה!!! הסדרה נהיית מצויינת

פושפוש91

New member
../images/Emo58.gif

הממ נדמה שנאמר משהו בפרק הקודם ע"י אדם לגבי איך פיטר מחזיר לעצמו את הזכרון... בגלל כוח חידוש הרקמות שלו, הוא יכול מעין "לשחזר" את הזכרונות שלו או משהו. >< תקנו אותי אם אני טועה!O:

MnsuR

New member
כנראה שכן ...

אבל אם מקצרים את העונה זה אומר שגם אין עונה שלישית? ודרך אגב, אם יש שביתה עדיף שלא תהיה עונה בכלל ... כי הצופים ימאס להם לחכות ... והיוצרים של הירוז יקבלו על הראש ...

Slow Cheetah

New member
אני אסביר לך../images/Emo58.gif

כמו בעונה הראשונה, יש שתי סאגות. בעונה הראשונה, זה היה להציל את קלייר, והסאגה השניה הייתה לעצור את הפיצוץ. פה בטח זה יהיה לעצור את הוירוס והסאגה השניה זה משהו אחר. כמובן, שיש סיכוי שייגמרו את העונה ככה.
אבל אני מקווה שלא

למעלה