שרשור פרק 8

nk29

New member
מישהו יכול לשלוח לי במסר קישור להורדה ישירה

של פרק 8? ומישהו יודע מה שם פרק 8? תודה מראש. אגב יש לי תאוריה מי הרוצח של הזקנים אבל אני אכתוב אותה אחרי הצפיה בפרק

Lheroes

New member
איזה פרק ../images/Emo58.gif

פרק מדהים D: ממש אהבתי :ס די.אל :'( מסכן..לא קלט אפילו את האקדח והוא כבר חורר אותו.. זה היה מזעזע הדם על ניקי, המבט והכל ='( ואז תוקעים לנו את הבן-דוד המעוות של מייקה :( פיטר D: סופסוף הבנתי קצת..רק איך אדם הגיע לשם? =/ אל דוחה =( סדיסטית אחת :( אני קלטתי את המבט של בוב על ניקי.. הם קשורים איכשהו =0 ניית'ן D: איזה קטע יפה שאנג'לה נכנסה וראה שהוא לא פרצוף פיצה D: והיידי שתשאר בשבילי מוניקה תמיד הייתה לקצת זמן D: אהבתי את הפרק מאוד.. רק שלושה פרקים?! :'( זה לא פייר!! ולפי הפרומו הם נראים מדהים! נראה איך יסגרו את העלילה ככה!

shar353

New member
../images/Emo79.gif פרק מעולה!! ../images/Emo58.gif

פותר הרבה שאלות! ואל ממש מלחיצה!
אבל אני ממש מחבבת את הדמות שלה
והמוות של די אל היה כ''כ עצוב.. :'( וכל הדם עף על ניקי!
הקטעים של אלחנדרו ומאיה היו דיי משעממים אבל חשובים! ו-3- פרקים לפתור הכל?!?! זה הולך להיות טוב!

CarmitF

New member
מישהו יכול לשלוח לי קישור להורדה

ישירה או לצפייה עם תרגום? תודה מראש..

RoXaS

New member
פרק מעולה

אין מילים לא בא לי לחפור ולהגיד בדיוק אותו דבר כמו כולם אבל פרק חזק D: שימשיך ככה וששביתת התסריטאים תיגמר

talk12

New member
../images/Emo58.gif אבל..

פרק מדהים D= !! מיילו תעשה לי ילד
אבל.. יש לי שאלה.. איך אדם/קנסאי הגיע ליפן ?! הוא יכול לחזור אחורה בזמן או משו

cwn

New member
../images/Emo58.gif

אני מבין שאחרי החלק שהוא אמר לפיטר שהוא לא יכול למות שהוא חי כבר מאות שנים לא סיפק את התשובה?

איזה פרק ../images/Emo58.gif../images/Emo99.gif

הרבה דברים התגלו סוף סוף! אדם חתיסקסי כשהוא עוזר לפיטר, עכשיו רואים שהוא בצד הטוב ולא כמו שחשבנו או חשבתי עד עכשיו שהוא רע אחרי שבוב לכלך עליו D= המוות של דיאל כזה לא מוצדק,א בל נו טוב הוא סתם לא מעניין. איפה מאטטטטט ;[ פיטר חתיכול, ונאיבי.
מזל שיש את אדם. רגע ואיפה קלייר? היא לא הייתה בפרק או ששכחתי?

אני מאוהב באל ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo58.gif../images/Emo108.gif

ררר! פרק נחמד, פחות ממה שציפיתי, אבל עדיין, היה הרבה מקריסטן בל

יובלוש26

New member
נמ פרק נחמד../images/Emo58.gif

היו פרקים יותר טובים, ודיי ציפיתי ליותר מהפרק הזה.. המוות של די אל, אאוצ'. דווקא התחלתי ממש לאהוב אותי. ניקי עודפעם התחילה עם הפיצול הזה, הספיק לי ג'סיקה באמת, אבל נקווה לטוב או משהו כזה, אבל אחרי שדי אל מת.. איזה נפילה. ורגע אדם התגלה כטוב? אני עוד לא הבנתי הכל.. אבל ממש אהבתי את הדמות שלו בהווה [לעומת העבר, ששם הוא היה ממש מעצבן><]. הקטעים של אלחנדרו ומאיה דיי נימאסו עליי.. בתחילת העונה זה עוד היה מסקרן ומעניין, אבל זה פשוט נמתח כמו מסטיק ושומדבר חדש לא קורה.. שיגיעו כבר לפואנטה, לאיך הם מתקשרים לעלילה.. [חוץ מזה שסיילר חוזר איתם לניו יורק]. אני מתגעגעת קצת להירו ואנדו.. ]: ולסיכום, פרק סבבה, ציפיתי ליותר.. ואני לא מאמינה שהסדרה תיגמר עוד 3 פרקים, אני חייבת עוד עונה[בתנאי שהיא תהייה טובה כמו הראשונה]. אה ואני דיי חדשה פה:)

קרניjack

New member
../images/Emo58.gif

היא לא הולכת להגימר עוד 3 פרקים. לפי מה שהבנתי זאת טעות בין גיבורים לנמלטים..

West Doll

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד, סוף סוף הבנתי מה קרה לפני
אל כזאת סקס
שתחשמל אותי מתי שבא לה

West Doll

New member
הא אני יודעת../images/Emo3.gif

אני פשוט אוהבת את הדמות שהיא משחקת. אותה עצמה אני לא מכירה

למעלה