שרשור פרק 8

Je Cours

New member
בואו נראה...../images/Emo58.gif

טוב, נראה לי שזה היה פרק חשוב כדי להשלים כל מיני פערים שהיו בנוגע לדמיות. באמת זרקו אותנו קצת בלי להסביר "מה, מי, מו" כזה...
DL פשוט עוגית שוקולד קטנה!
איזה חמוד שהוא השתמש בכוח שלו למשהו שהוא לא פריצה החוצה מהכלא... והמוות הזה! ארגגג
! למה לעזאזל הוא מת בגלל איזה ערס-אני-נראה-כאילו-אני-לטיני מסומם?! לא פייר... בדיוק כשמייקה קיבל משפחה נורמלית...
אל הזו פשוט יצורה קטנה, לא? כל הקטע הסדיסטי הזה, שחשמל עושה לה נעימי... הרגשתי כמו מישהי שצופה באיזה סרטון פטיש מוזר...
ומה היא נוגעת בפיטר כל הזמן?! את יכולה להיות יותר ברורה?? כאילו בחיי, אפילו אני קלטתי שהיא לא ראתה גבר צעיר וחסון כמו פיטר הרבה זמן עם כל המישמושים שהיא הביאה לו.הוא מסוקס והכל, והיא גם די כלואה בבניין הלא אטרקטיבי הזה, אבל בכל זאת! פיטר פיטר פיטר... אח... לנצח הוא ישאר הדמות הכי מסקרנת בסדרה הזו בעיניי. איך מתוך אינסטינקט כשאדם שואל אותו "מה הדבר החשוב ביותר לך?" הוא מוציא את התמונה. עוד חשבתי שהוא יגיד קייטלין לרגע!
טוב, אז כל ההשארות והתיאוריות היו נכונות בינתיים לגבי פיטר. אדם באמת עוזר לנייתן וזה באמת קונה מקום קטן בליבו של פיטר. מעניין אם המשך התיאוריה נכונה (אני מקווה שלא, כי שמעתי אותה וזה די יהרוס לי. פויה לעצמי על הסקרנות המטומטמת שלי...). כמה נשים מטורללות שוכנות בתוך ניקי לעזאזל?!
אהבתי יותר את ג'סיקה מאשר את החדשה... ג'יני או משהו פאקצתי דומה... בוב
. אני לא מסמפטת את בוב. למעשה, אני די מבולבלת... אני לא מבינה מי הטוב ומי הרע יותר! כולם נראים לי שקרנים. אדם באמת רוצה לעזור לעולם? אז למה כלאו אותו?? ולמה שזה יהיה אינטרס של מישהו בעולם כולו לעצור מישהו שיכול לעשות טוב??? מה יוצא לך מלעשות רע???? אני לא מבינה את זה...
בסופו של דבר, נראה לי שזה פרק חשוב יותר מאשר "טוב". זה די משלים לנו מניעים של כמה דמויות ויעזור לנו להבין מה יקרה אח"כ. תודה לאל שהפרק הזה הגיע. אה, והתסריטאים יכולים כבר להפסיק לשבות?! אני לא ישנה טוב מאז שהם שובתים...

kyle11

New member
../images/Emo58.gif

אני מסכים איתך שהפרק הזה היה יותר חשוב מאשר טוב, ככה נראה לי הכי טוב לסכם את הפרק הזה.. בכל מקרה, לפי דעתי השחקן שמשחק את בוב דווקא עושה עבודה טובה זה נראה כאילו הוא זומם משהו שרק הוא יודע. הקטעים עם ניקי וD.L היו טובים חוץ מזה שהם פתאום הביאו פיצול נוסף לניקי לפי דעתי עדיף היה לעשות שהיא פשוט לא נפתרה מג'סיקה וגם המוות של D.L היה דיי עלוב..אין לי הרבה מה לומר חוץ מזה שיכלו לעשות את הקטע הזה הרבה יותר טוב=/ הקטעים עם מאיה ואלחנדרו היו יכולים להיות מעניינים עם היה להם איכשהו קשר לסדרה אבל אני כבר לא יכול לחשוב על דרך שיקשרו אותם לסיפור לסיכום בסך הכל פרק טוב (רק מה קרה למאט? סיילר "ירה" בו שלושה כדורים!? ומה קרה לסיילר אמרו בפרומו שיסבירו איך ולאן הוא ברח?) נ.ב אגנ'לה צריכה למות:)

Je Cours

New member
נאמ.... ../images/Emo58.gif

בוב "פישי", לגמרי "פישי"... איך שאתה לא מסתכל על זה, הבחור הזה מסריח ממזימות ועלילות. עושה לי כאב ראש רק להסתכל עליו ולתהות מה הוא חושב מאחורי המשקפיים העקומות והלא מחמיאות שלו. ומוות סתמי הוא הכי טוב. ככה הולכים רוב האנשים - סתם.

gwini1

New member
הדברים מתבהרים...או שלא...../images/Emo58.gif

לא ממש חידשו לי הרבה בפרק הזה. את רוב הדברים כבר ידעתי/הסקתי/קראתי במש"שים. אדם הציל את ניית'ן כמה לא מפתיע... ההאיטי מחק לפיטר את הזיכרון כמה לא מפתיע... די.אל מת כמה לא מפתיע...
דווקא כשהתחלתי לחבב את הבחור. תגידו זה רק אני או שבוב מסתכל על ניקי בצורה מוזרה?? כאילו יש ביניהם קרבה משפחתית או משהו... חוצמזה מה הקטע של המשקפיים שלו? למה הם כ"כ עקומים?? וכמו שכבר כולנו הבנו אל היא הבת של בוב. והיא לגמרי מטורפת

דעות לפני ארבע חודשים../images/Emo58.gif

רק משהו לפני כן, כל מה שקרה לפני ארבע חודשים קרה לפני יותר מארבע חודשים. כי תחשבו על זה, עברו ארבע חודשים מהפרק האחרון של עונה 2, אבל עבר לפחוץ חודש מאז שהעונה השנייה החלה, מה הטמטום? פרק מוזר, ולמעשה די מאכז. ציפיתי להסברים קצת יותר רציניים ומעניינים ומסקרנים. כל הקטע עם פיטר די דפוק, רגע אחד הוא מתפוצץ ורגע שני הוא מרחף ומציל את ניית'ן, ואפילו ללא שריטה (למרות שהוא מתרפא) ואני חייב להבין איפה הוא קונה את הבגדים חסיני הפיצוץ האטומי האלה, ואוו זה בטח מיוצר בסין או משהו. בכל מקרה, פיטר התנהג כמו טמבל על גחלים כל הפרק, סתם ככה הוא מסכים לסמוך על אנשים זרים, סתם ככה הוא מתחיל לבלוע כדורים יותר מהר מבריטני ספירס וסתם ככה הוא פתאום בורח מהכלא (מתי בדיוק הוא שאב את הכוח של DL?). הדבר היחיד שהאהבתי זה איך שניית'ן חזר להיראות נורמלי ולא כמו סטייק. אין קלייר, זה טוב, כי אין טעם להסביר שם. וגם כל הקטע עם הירו, כי הירו לא היה בזמן הזה בכלל. אבל אפשר היה להראות את מוהאינדר. נמאס לי לראות את מאיה ואלחנדרו, סיפור דפוק חסר טעם. יופי, הם הסבירו לנו הכול, ממש הכול (ציניות) רק שכחו שגם יסבירו לנו מה קרה לסיילר, אבל היי זה בטח לא חשוב, נכון? כל הקטע עם DL וניקי היה קצת דפוק, ובסוף איך שDL מת היה בכלל מעפן. לסיכום, פרק מאכזב. ציפיתי למשהו אחר לגמרי, רואים שהוציאו אותו מהתחת של איזה כותב שלא שובת. העונה השנייה ממשיכה להיכשל, היא לא מספקת את הסחורה שעונה 1 סיפקה וחבל.

LeAnnDylan

Well-known member
מה זה המשפט המטומטם הזה:S ../images/Emo58.gif

"רק משהו לפני כן, כל מה שקרה לפני ארבע חודשים קרה לפני יותר מארבע חודשים. כי תחשבו על זה, עברו ארבע חודשים מהפרק האחרון של עונה 2, אבל עבר לפחוץ חודש מאז שהעונה השנייה החלה, מה הטמטום?" או שאני מטומטת, אבל לא הבנתי בכלל מה ניסית להגיד ><

gwini1

New member
דווקא יש משהו במה שהוא אומר...../images/Emo58.gif

הוא טוען שאמנם עברו 4 חודשים מהפיצוץ עד הפרק הראשון של העונה בו קלייר התחילה בי"ס חדש ומוהינדר נכנס לעבוד בחברה...אבל בינתיים הזמן המשיך להתקדם מוהינדר עשה משימות עבור החברה מר. בנט נסע לרוסיה וחזר...כך שעברו משהו כמו שבועיים לכל הפחות. לכן בפרק 8 כשהם אומרים לפני 4 חודשים אולי הם צריכים לכתוב לפני 4 וחצי-5 חודשים...

LeAnnDylan

Well-known member
התכוונתי שמבינה תחבירית המשפט מטומטם

לקח לי שעה להבין למה הוא התכוון><

LeAnnDylan

Well-known member
ועוד משהו../images/Emo58.gif

הסבירו לנו מה היה עם סיילר בפרק 3 כשקנדיס אמרה לו שהיא לקחה אותו מקירבי פלאזה.

קרניjack

New member
מסכימה לחלוטין../images/Emo3.gif |סוילר|

המוות של די.אל היה קצר וחסר דרמות, למרות שהסידרה לא חוסכת בכאלה. המבטים של ניקי היו לא קשורים הרבה פעמים ונראה שהיא מתאמצת. ומה שקרה לסיילר?! לא חשוב, נכון? כי בשלוש דקות עם הסבר קצר על החוף הכל נגמר. יכלו לעשות את הפרק הזה הרבה יותר משמעותי ועמוק, אבל היה לא רע

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif

לא מסכימה בקשר לניקול. אני חושבת שהשחקנית גאונית, ונשח לרגע מהעובדה שזאת הדמות שאני הכי אוהבת בסדרה אני חושבת שהמשחק של אלי לרטר משובח והדבר האחרון שאפשר להגיד עליו זה לא קשור או מתאמץ.

קרניjack

New member
היא גם הרבה פעמים הרשימה אותי

והרבה פעמים התפעלתי ממנה, אבל לא בפרק הזה

ליעדון

New member
אתה מוזמן לעבור

ולראות שידורים חוזרים של "בלי סודות". לא מגיע לשום סידרה צופה כמוך.

וונקי

New member
|סופליר| פרק בחהלט חשוב

אבל סוף אנחנו יודעים מה נייתן רואה במראה שהוא מסתכל על עצמו ולמה הוא רואה את זה בעצם נזכר בתאונה והוא כנראה רואה את זה שהוא נזכר בפיטר וכול זה מענין מאוד מה יקרה עכשיו האלה מהפרק הזה

למעלה